Kto testuje po 20 kwietnia zapraszam?!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Marzycielko29 tez bedziesz w ciąży )i będziesz dumna ze swojego brzuszka:)) to normalne ze gdy nie mozemy jest nam przykro i smutno i tez zazdroscimy. Jestesmy tylko ludzmi..... i to odczucie jest naturalne (ewolucja). A testować najlepiej rano. Ja testowałam dzisiaj rano, wtedy stężenie hormonu jest większe. ) Trzymam kciuki:)
-
Też mam takie parcie na ciążę...W pierwszą ciążę zaszłam w drugim cyklu starań.Teraz jakoś ciężej, cysta na jajniku, temperatura stoi w miejscu, Ovu nie wykrywa owulacji ;-( Staram się nie martwić, ale jakoś ostatnio mi to nie wychodzi...Tak bym chciała aby się udało...
(w listopadzie drugą ciążę straciłam i to też nie nastraja mnie pozytywnie)
Trzymajcie się dziewczynkiBinek
-
Zrobiłam znów test. Negatywny. Może za wcześnie ale czuję, że za kilka dni nic się nie zmieni...
W pierwszą ciążę zaszłam zaraz po odstawieniu tabletek. Teraz zaczynam się już denerwować. A wszystkie te uczucia, zniecierpliwienia i zazdrości są tym bardziej dla mnie zaskakujące, że po urodzeniu synka, gdyby się dało, sama bym sobie jajowody podwiązała. A na pewno sama sobie obiecywałam, że więcej nie będę mieć dzieci. Dopiero teraz, jak wszystko się poukładało, wyzdrowiałam, wyszłam z depresji, potrafię się cieszyć moim trzylatkiem i wiem po co się ma dzieci
A mały znów dziś opowiadał, jak to będzie, jak już zostanie bratem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 06:31
-
nick nieaktualny
-
Od godziny pstrykam po necie, żeby się czymś zająć. A i tak wracam ciagle do stron o wiadomej tematyce. Dość.
Sama sobie nakładam szlaban. Do soboty. Jeśli do soboty nie zacznie się miesiączka, zrobię rano jeszcze jeden test. Nie łudzę się już zbytnio...
Pozdrawiam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój wykres powinien być cały oznaczony, ignorować. Gdybym miała być szczera. Przy moim trybie życia i chorującym dziecku trudno zachować rygor tej samej godziny pomiaru przede wszystkim. Cud, że skok temperatury pokrywał się z pozytywnym testem owulacyjnym. Ale jeszcze ta nadal dość wysoka temperatura właśnie podtrzymuje mnie na duchu. Z pierwszym dzieckiem właśnie dzięki temperaturze zorientowałam się, że jest. Krwawiłam. Myślałam, że to okres. Przeżywałam, że się nie udało. A jak w następnym niby cyklu ambitnie postanowiłam mierzyć temperaturę, jakaś dziwnie wysoka mi wyskoczyła. No i test zrobiłam :)Gdyby nie to, żyłabym w nieświadomości kilka tygodni.
A teraz zwariuję chyba. Obiecałam sobie test w sobotę ale nie jestem pewna czy mam aż tyle silnej woli. -
Cześc dziewczyny:) super sie Was czyta:) Gratulacje dla zafasolkowanej:) i oczywiście trzymam kciukasy za resztę dziewczyn... chciałąm do Was dołączyc jesli mozna...sama nie wiem kiedy powinnam dostać @..dziś moj 30dc ale ostatnie dwa cykle mialam po 33dni wiec jeszcze poczekam z testowankiem..to moj 6 cykl staran..tak bardzo chcialabym zeby sie udalo...postanowilam ze nie bede sprawdzac tempki zeby troszke sie wyluzowac i nie myslec i troszke to pomaga ale tylko troszke...a dodam ze wyznaczylo mi ovu na 17dc ale mysle ze owulacja byla w 16 albo nawet w 15dc...trzymam za Nas wszystkie kciuki:)
-
mamuleska wrote:Trzymam się dzelnie. Nie testowałam rano.
Najwyżej test, który mi został zostanie na następny cykl...
a ja zatestowałam, ale był negatyw niestety a po dwóch godzinach już była @ i tak długo czekałam jak na moje krótkie cykle, a ten trwał 27 dni, ale z luteiną"Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności, jakie panują w naszych sercach".Jan Paweł II
-
nick nieaktualnymamuleska wrote:A mnie dziś spadła temp Łudzę sie, że to dlatego, że wcześniej rano mierzyłam ale żeby aż taka różnica była... Pewnie nic z tego i powitam @ a nie ciążę...
U mnie też spadła i spada ...
Tak że sama nie jesteś ...
A objawy masz już jak na @ ? ja taaak .... -
nick nieaktualnySzłaDzieweczka wrote:Hej
Ja mam dopiero 20dc ale mam zamiar testować we wtorek,o ile wytrzymam :p bo mam w szafce 3 testy ciążowe z all i mnie korci
Kochana za szybko na testowanie
Ja też dziś dla jaj i dla upewnienia się że NIE NIE i NIE zrobiłam teściora z allegro i negatyw co mnie nie zdziwiło objawy mam już na @ ...