Kto testuje po 20 kwietnia zapraszam?!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Maximka84
Niestety wszystko wskazuje na @. Nawet zaczęłam juz plamić
I gdyby nie przeboje z moją pierwszą ciążą, byłabym już w totalnej żałobie po prawdopodobnie bezowocnie zakończonym cyklu. A tak, gdzieś na dnie serca tkli się nadzieja na powtórkę z rozrywki. I to mnie najbardziej morduje. Chyba znów skończę na fotelu u mojej pani psycholog. Niestety ja już jestem na takim etapie, że potrzebuję, żeby mi ktoś od czasu do czasu, w głowie poukładał A przynajmniej pomógł samej przewartościować niektóre sprawy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2013, 09:10
-
nick nieaktualnymamuleska wrote:Maximka84
Niestety wszystko wskazuje na @. Nawet zaczęłam juz plamić
I gdyby nie przeboje z moją pierwszą ciążą, byłabym już w totalnej żałobie po prawdopodobnie bezowocnie zakończonym cyklu. A tak, gdzieś na dnie serca tkli się nadzieja na powtórkę z rozrywki. I to mnie najbardziej morduje. Chyba znów skończę na fotelu u mojej pani psycholog. Niestety ja już jestem na takim etapie, że potrzebuję, żeby mi ktoś od czasu do czasu, w głowie poukładał A przynajmniej pomógł samej przewartościować niektóre sprawy...
Kochana trzymaj się ciepluśko ... -
nick nieaktualny
-
Faza lutealna z tego co czytałam, nie musi być zawsze tej samej długości u jednej kobiety. Choć zwykle jest stała - ale mogą się zdarzać odstępstwa jak najbardziej.
Starania o drugie dziecko
HSG - marzec 2018 (16 cs) - oba jajowody drożne
Laparoskopia z histeroskopią - listopad 2018 (25 cs)
Badanie nasienia - morfologia 3% (styczeń 2018) -> 6% (lipiec 2018); HBA 89%, DFI 22%, HDS 2% (04.2019)
Hormony w normie
LH:FSH poniżej 0,6 (?)
AMH w normie (2,39 ng/ml)
TSH w normie
Diagnoza:
Endometrioza 4. st. - lewy jajnik i jajowód w zrostach z jelitami
Torbiel endometrialna na prawym jajniku - 05.2019
Leczenie:
Rozpoczęcie ultra długiego protokołu - Diphereline (26.06) Stymulacja (27.08) -> 12 pęcherzyków
Punkcja -> 8 komórek IMSI -> 5 zapłodnionych
Transfer w 3. dobie jeden zarodek 8A - nieudany
Zamrożony 3AB -
nick nieaktualnyHmm... Jestem tu nowa, ale staramy sie już 2 lata. Mam endo. To mój drugi wykres tutaj, pierwszy był niepełny. Okres powinnam zgodnie z przewidywaniami dostać dziś, nie dostałam. Wszystko jednak wskazuje na to, że zaraz się zjawi. Testowałam 2 dni temu - negatyw. Jeśli w nocy nie przyjdzie będę testowała rano, ale wielkich nadziei nie mam, zbyt wiele razy już było rozczarowanie. Chociaż wiadomo jak to jest, podświadomość robi swoje. Powodzenia dla wszystkich
-
nick nieaktualny