Kwiecień 2019-testowanie.
-
WIADOMOŚĆ
-
Olga_89 wrote:Dziękuję bardzo, kochane jesteście 😘 ale test jeszcze sobie zrobię, żeby pierwszy raz w życiu zobaczyć 2 kreski 😊
I wtedy zdjęcie tuOlga_89, Sasanka55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olga, gratulacje. U ciebie tak super szybko poszło. Niech sie kropek zadomowi u mamusi i zrobi piękny świąteczny prezencik 🎁
Sasanko, wiem ze uwielbiasz butter chickena, ale ha dzisiaj robie kurczaka curry. Wpadasz? 😝Sasanka55 lubi tę wiadomość
-
Iseko wrote:Właśnie wzięłam test do łazienki żeby zatestować... i nawet go nie otworzyłam, bo już na wkładce pierwsze krople @. Szkoda, że nie wczoraj to bym nie musiała przesuwać laparo, no ale cóż...
-
syllwia91 wrote:W sensie czytałam że niedobór powodować może autyzm i nadmiar tez. Więc brać ale metylowany czy brać mniej czy jak. Nie pamiętam która z Was pisała o tym 😘
syllwia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje ogromne dziewczyny!!😘😘😘
Madzia na wycieczke normalnie jedziecie?☺️
Ef bardzo mi jest przykro i źle z tym, ale życie potrafi nam płatać figle. Dziecko okazuje się chore, a rodzi się całkiem zdrowe. Bardzo bym chciała, aby tak było. Trzymajcie się i bądźcie silni z eM.❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElfiaKsiężniczka wrote:Olga, gratulacje. U ciebie tak super szybko poszło. Niech sie kropek zadomowi u mamusi i zrobi piękny świąteczny prezencik 🎁
Sasanko, wiem ze uwielbiasz butter chickena, ale ha dzisiaj robie kurczaka curry. Wpadasz? 😝
Ksiezniczko, juz jade Nawet zabralam okulary podobne do tych z avatarka, bys mnie rozpoznala :*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/264d8a016d97.jpgagge, ElfiaKsiężniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
JaSzczurek wrote:Jak robisz samo tsh to możesz wziąć tabletkę przed, ale w ciąży patrzy się głównie na FT4 przy którym nie można wziąć tabletki przed badaniem.
Dziękuję za odpowiedź .Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
https://naforum.zapodaj.net/f7efd7d74fca.jpg.html
Jest na pamiątkę 😊Pati96, Irvine90, szona, 5ylwian, Sasanka55, Tele...79, Ewelina29, Ania_85_, Salome, APrzybylska, Niecierpliwa..., Malgonia, Beti82, MamaStasia :), madziorek86, agge, Magduullina, buba123, Nuch, Iseko, moni05, aeiouy, MonikA_89!, moyeu, Madziandzia lubią tę wiadomość
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
Wiem, że już pisałyście, ale nie ogarniałam nic w tamtym tygodniu - acard rano czy wieczorem bierzecie?
Zbadam teraz TSH, ft3, ft4, aTPO, poziom wit. B, poziom cynku i selenu, układ krzepnięcia.
Mąż - nasienie.
Plan działania dodaje mi sił.aeiouy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszona wrote:Wiem, że już pisałyście, ale nie ogarniałam nic w tamtym tygodniu - acard rano czy wieczorem bierzecie?
Zbadam teraz TSH, ft3, ft4, aTPO, poziom wit. B, poziom cynku i selenu, układ krzepnięcia.
Mąż - nasienie.
Plan działania dodaje mi sił.
Acard podobno najlepiej na nocszona lubi tę wiadomość
-
Olga hurrraaaa! Wspaniale❤ wiedziałam że tym razem Maluszkowi się spodoba😍 krechy piękne!
Malgonia❤❤❤❤ tak bardzo czekałam na Twojego kropka. Jestem przeszczęśliwa!
Ef... wiem że nie ma takich słów które dziś są w stanie ukoić Twój ból i strach. Modlę się o cud, o kolejny krok do przodu w tym Cudzie, który już trwa. Całym sercem jestem z TobąMalgonia lubi tę wiadomość