Kwiecień 2019-testowanie.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalinaa90 wrote:Kreska niby odrobinę ciemniejsza dzisiaj, lae nadal super blada:/
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb2f735309e2.jpg
Madziorek- gratuluje.
Ech... przez Was,to sama bym chetnie nasikala jeszcze raz na testWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2019, 09:02
Malinaa90, madziorek86, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malina, madziorek, gratulacje 😊
madziorek86, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluję pięknych kresek!
Też poproszę o paczkę z @, bo coś nie chce przyjść wredna, a ja chcę już nowy szczęśliwy cykl zacząć!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Szczesliwa_mamusia wrote:Ale ona widoczna. I to bardzo
Madziorek- gratuluje.
Ech... przez Was,to sama bym chetnie nasikala jeszcze raz na test
Ef ♥️
Madziorek gratuluję.madziorek86 lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualnyMadziorek, gratulacje
Malina, sluchaj Malgoni i nie porownuj juz testow
Pauliska, super, ze wracasz do staran bez zadnej przerwy no teraz juz musi byc dobrze :* Na bank bedzie ciaza!
ElfiaKsiezniczko, no nie, zmienilas avatarek na kolejny placzacy? :* Jeszcze chwilunia i bedzie w takim stylu- 😁 albo takim 🤩
Izape, kciuki za szybka @ :*
APrzybylska, no nie, nie rob testow :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2019, 09:14
Malinaa90, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
ef36 wrote:Dziewczyny, dziękuję za wspacie i słowa otuchy.
Trochę się uspokoiłam ale nadal becze jak dziecko.
Trudno to pisać, ale tej nadzieji nie zostało nam zbyt dużo. Miałam dziś kolejne usg i było znacznie gorzej niż w poniedziałek. Obrzęk głowy i karku się powiększa, a serce malucha jest bardzo powiększone. Prawdopodobnie samo niedługo przestanie bić... nie wiem czy można się na to przegotować.
Będę się modlić, aby to wszystko okazało się pomyłką i wszystko dobrze się skończyło... -
nick nieaktualnyHejka dziewczyny! Sasanko faceci tacy są... Potrafią ranić bardzo a potem dopiero myśleć.. Ale jesteście super para!!!
Gratuluję pięknych kresek!
Też się chce zapisać z Wami na grudniowe brzuszkowe party mogę mogę mogę?? 🤗Nie umiem nie wejść do Was tu... Próbowałam i się nie da...
Ef wszystkie trzymamy kciuki i modlimy się za Was! ❤️❤️❤️❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2019, 09:23
Sasanka55, madziorek86, Malinaa90, Iseko, MonikA_89!, aeiouy lubią tę wiadomość
-
madziorek86 wrote:Dzien dobry dzis mój dzień testowania:
Jest 11 dpo, pozytywy wychodzą od 9 dzis juz nie trzeba rozmontowywać testu
Hihihi
Życzę, żebyście wszystkie starające się szybko ujrzały to samo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3c1faba68f79.jpgmadziorek86, Magduullina lubią tę wiadomość
-
No co mogę sasanko powiedzieć. Na zewnątrz śmieję się, bawię, żartuję, ale w środku jest na odwrót. Teraz jak to piszę to łezka poleciała. Dobrze, ze M. Nie widzi, on juz nie może patrzeć jak ja płaczę, bo nie potrafi mnie pocieszyć choćby na głowie stanął.
-
Malgoniu, a czy wiesz ze nasze boćki maja kolejne jajko? Wczoraj Florcia złożyła i Florek je zaakceptował 😊
Sasanka55, agge, Malgonia, Iseko, Nuch, szona, Ochmanka, MonikA_89!, aeiouy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySyllwia, dziekuje i tule Cie mocno :*
Elfia, tak mi przykro Myslalas moze o jakims psychologu? Ja w sierpniu, po poronieniu poszlam do psychiatry, ale w zasadzie przede wszystkim po zwolnienie do pracy, bo zupelnie nie bylam gotowa, by do niej wrocic. Lekarz przemily, wizyta trwala az godzine i byla dla mnie bardzo cenna. Wylam jak bobr, ale wyrzucilam wszystko z siebie i, mimo iz mialam wtedy caly wor wsparcia od bliskich, dopiero po wyjsciu z poradni czulam sie lzejsza i silniejsza. Moze sprawdziloby sie to i u Ciebie...:*
Ef, caly czas, odkad otworzylam oczy, o Tobie mysle i mimo wszystko wierze, ze to blad, pomylka lekarza, cholerne nieporozumienie...syllwia91, szona lubią tę wiadomość
-
Ef co mogę napisać, po prostu modlę się za Was i wierzę, że jeszcze będzie dobrze...
Sasanko pogadaj z Twoim, chłopy czasem są takie niedomyślne - jak czegoś nie powiesz wprost to sam nie zakuma. Wiem, że wspiera Cię mimo wszystko i się pogodzicie. A może on też przeżywa na swój sposób...
MonikA wiem, że masz ostatnią @ w tym roku, juhuuuu 😊
Madziorek piękne kreski ❤️
Malgonia testujesz też dziś? 😊
Malina napisze prawdę - siuśki swoje, krew swoje, nie martw się na zapas na pewno wszystko pięknie przyrasta 😘 APrzybylska nam już spada beta więc test "na pamiątkę" z grubą krechą trzeba robić wcześniej 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2019, 09:59
Sasanka55, madziorek86, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNuska, juz sie zdazylismy dzis pogodzic i 2 razy poklocic o cos innego U nas jak we wloskiej rodzinie Fakt, bywam bardzo glosna, jak rykne smiechem, to az sie ludzie odwracaja, wiec w zasadzie eMek troche racji ma. Pora spowazniec i dorosnac, bo za chwile bede matka Zaraz jade na bete... ojojoj...
Edit: pochwale sie jeszcze- postanowilam calkowicie odstawic alko. Ostatnio w kolko pilam wino- na endo, na przyspieszenie @, na pogonienie bety, na otarcie lez... masakra. Puste kalorieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2019, 10:07
-
Testowalam, ale tak mnie wiadomosc od ef zasmucila, ze nie umiem sie cieszyc, gdy jej sie swiat wali
Sasaneczko ja bym pogadala z chlopem i mu powiedziala co Cie zabolalo. Na nich to czasem lepiej dziala niz fochy.Sasanka55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Testowalam, ale tak mnie wiadomosc od ef zasmucila, ze nie umiem sie cieszyc, gdy jej sie swiat wali
Sasaneczko ja bym pogadala z chlopem i mu powiedziala co Cie zabolalo. Na nich to czasem lepiej dziala niz fochy.
To jest takie niesprawiedliwe! Nie wierze w taki los, nie moge zniesc mysli, ze zycie potrafi byc az tak okrutne i wciaz mam nadzieje, ze to pomylka, okropna pomylka...
-
MonikA_89! wrote:Ja mam nadzieję, że Tobie wpiszemy je w kwietniu, skoro @ zabrałam 😊 Kiedy testujesz?32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Madziorek gratulacje
Ef, bardzo mi przykro Będę się modlić za Was o siłę do przetrwania tego wszystkiego i żeby sie może jeszcze jakiś cud wydarzył i okazało się, że wszystko będzie dobrze :*32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Wiem, wiem, ale chciałam sobie bordową kreskę wysikać 😉 no i się nie udało.
Jutro idę do labu, bo chyba tarczyca mi znowu szwankuje, normalnie zamarzam.
Malgonia ja widziałam Twój teścik na dinusiach. Ale zgadzam się z Tobą, że w sytuacji Ef ciężko się cieszyć. Ja dziękuję Najwyższemu za to jedno zdrowe maleństwo.
♥️♥️♥️Malgonia, Ochmanka lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]