Kwiecień 2019-testowanie.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ef bardzo bardzo mi przykro. Wiem, ze cokolwiek Ci teraz nie napisze to i tak Twojego bolu nie ukoi. Mam nadzieje, ze znajdziecie w sobie mnostwo sily by przrz to przejsc. A jesli nie to nie boj sie plakac, zloscic i miec zal do calego swiata. Masz do tego prawo.
-
nick nieaktualnyEf, tak straszliwie mi przykro Mam nadzieje, ze nie swiat, a lekarz sie pomylil! Wierze w Was i lepsze jutro! Nawet nie jestem w stanie wyobrazic sobie, co musisz teraz czuc, ale sciskam Cie mocno i glosno krzycze do Boga, by naprawil swoja pomylke!
-
nick nieaktualnyPrzepraszam Was za moj wczorajszy wpis. Byl bez sensu, pod wplywem emocji, brzmial jak rozpacz nastolatki...
Mocno trzymam kciuki za wszystkie Siusiaczki Niech krechy ciemnieja!
Kingulla-Brzuchulla :* Czary mary, hokus gierki, niech ten brzusio bedzie wielki
Ochmanko, Ciebie jeszcze testy nie kusza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2019, 07:15
MonikA_89!, Kingulla, Ochmanka, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Mi wiedzma Sasanka wywrozyla ciaze. Az sobie skrina zrobilam z mojego wierszyka.dolaczy kiedys do albumu mojego maluszka.
Iseko, MonikA_89!, Sasanka55, szona, moni05, aeiouy, Madziandzia lubią tę wiadomość
-
Iseko, chyba paczka z 🙉 doszła!! Zauważyłam świeżą krew dziś rano rety jak się cieszę! Jeśli się dzisiaj rozkręci to jutro pierwszy zastrzyk 💉😜 Oby to była ostatnia @ w tym roku
ElfiaKsiężniczka, Iseko, Sasanka55, Madziandzia, Niecierpliwa..., szona, Ochmanka, 5ylwian, Malinaa90, Nuch, Irvine90, agge, nuśka91, DzulkaJ, Salome, moni05, aeiouy lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Super! To teraz trzymam mocno kciuki zebym mogła w maju wpisać Tobie II. 😁
Sasanka55, szona lubią tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Widzę, ze nie tylko ja mam problem z odwiedzeniem znajomych, którym urodziło się dziecko...
Malgoniu, gratuluję z całego serca!!! Kochana 💞
Ef, kochana nie poddawaj się! Ja dzisiaj przeczytałam o parze u której według badań wyszło ze dziecko będzie miało zespół Downa. Nie zgodzili sie na amniopunkcje ze względu na ryzyko poronienia, genetyk namawiał na aborcję. Nie zgodzili sie i w grudniu urodził im się zdrowy synek.
Szona, w końcu ten malpiszon przyszedł! 😝
Monika, to MUSI być ostatnia 🐒w tym roku. Nie ma innej opcji. czary mary, hokus pokus, dla moniki super wyniki. Przez 9 miesięcy brzusio rósł będzie, a w stycznia brzdąc przybędzie!Sasanka55, Iseko, MonikA_89!, szona, Ochmanka, aeiouy lubią tę wiadomość
-
Sasanka55 wrote:Przepraszam Was za moj wczorajszy wpis. Byl bez sensu, pod wplywem emocji, brzmial jak rozpacz nastolatki...
Mocno trzymam kciuki za wszystkie Siusiaczki Niech krechy ciemnieja!
Kingulla-Brzuchulla :* Czary mary, hokus gierki, niech ten brzusio bedzie wielki
Ochmanko, Ciebie jeszcze testy nie kusza?
Sasanko nie przepraszaj kochana, przecież wiesz, ze zawsze możesz sie nam tu wyzalic w każdej sprawie 😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2019, 07:37
Sasanka55, Malinaa90 lubią tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
A ja mam dziś taką owulację jakiej świat nie widział,mam wrażenie,że jajniory mi eksplodują,szczególnie prawy...no i śluz piękny... Masakra, wam też owu boli bardziej niż @?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2019, 07:49
Sasanka55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalgoniu Czas szybko mija, nim sie obejrzysz, bede pisac nowy wierszyk na Twoja porodowke :*
Monika, super, ze paczka doszla nawet w niedziele
Kto dwie krechy niebawem wysika? Duzo dziewczyn, w tym Monika :* Ladnie sie rymuje W maju bedziesz krolowa bety
Elfia, za chwile bedziesz bardzo chetnie odwiedzac znajomych majacych maluchy, by Twoj mial sie z kim bawic :*
Iseko, dziekuje :* Kochana jestes :*
Ja mojego M. czasami nie cierpie, ale tez bardzo kocham. Wczoraj mialam lekki kryzys, bo ciagle tylko slysze, ze za duzo gadam i za glosno, za glosno sie rowniez smieje, jestem zbyt energiczna, nie umiem wysiedziec spokojnie no najlepiej, zebym byla kukla albo mumia. Wczoraj wyszlismy z naszymi znajomymi do knajpki i w pewnym momencie ten wystrzelil z nieprzyjemnym tekstem, zebym juz byla cicho. Nie pamietam, co dokladnie powiedzial, ale zranil mnie tym, zwlaszcza teraz, bo mysle, ze powinien sie cieszyc i byc dumny z tego, ze umiem normalnie zyc, smiac sie z glupot, rozmawiac z ludzmi, a nie drzec gebe, ze jestem za glosna... Zastanawiam sie nawet, czy nie wyprowadzic sie na ten tydzien do rodzicow... Czy ten duren nie rozumie, ze ja cierpie? Kazda chwila, kiedy sie smieje, wyglupiam, powinna byc dla niego ulga, ukojeniem, a nie odwrotnie. Jest cudownym czlowiekiem, dba o mnie bardzo i kocha, ale mam dosc tych przytykow, bo wtedy watpie w jego rozsadek...
Pauliska, mnie owu boli bardziej niz @ Super, ze masz taka porzadna Rozumiem, ze nie robisz sobie przerwy, tak? :*MonikA_89!, Malgonia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iseko wrote:Super! To teraz trzymam mocno kciuki zebym mogła w maju wpisać Tobie II. 😁
Iseko lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Sasanka55 wrote:Malgoniu Czas szybko mija, nim sie obejrzysz, bede pisac nowy wierszyk na Twoja porodowke :*
Monika, super, ze paczka doszla nawet w niedziele
Kto dwie krechy niebawem wysika? Duzo dziewczyn, w tym Monika :* Ladnie sie rymuje W maju bedziesz krolowa bety
Elfia, za chwile bedziesz bardzo chetnie odwiedzac znajomych majacych maluchy, by Twoj mial sie z kim bawic :*
Iseko, dziekuje :* Kochana jestes :*
Ja mojego M. czasami nie cierpie, ale tez bardzo kocham. Wczoraj mialam lekki kryzys, bo ciagle tylko slysze, ze za duzo gadam i za glosno, za glosno sie rowniez smieje, jestem zbyt energiczna, nie umiem wysiedziec spokojnie no najlepiej, zebym byla kukla albo mumia. Wczoraj wyszlismy z naszymi znajomymi do knajpki i w pewnym momencie ten wystrzelil z nieprzyjemnym tekstem, zebym juz byla cicho. Nie pamietam, co dokladnie powiedzial, ale zranil mnie tym, zwlaszcza teraz, bo mysle, ze powinien sie cieszyc i byc dumny z tego, ze umiem normalnie zyc, smiac sie z glupot, rozmawiac z ludzmi, a nie drzec gebe, ze jestem za glosna... Zastanawiam sie nawet, czy nie wyprowadzic sie na ten tydzien do rodzicow... Czy ten duren nie rozumie, ze ja cierpie? Kazda chwila, kiedy sie smieje, wyglupiam, powinna byc dla niego ulga, ukojeniem, a nie odwrotnie. Jest cudownym czlowiekiem, dba o mnie bardzo i kocha, ale mam dosc tych przytykow, bo wtedy watpie w jego rozsadek...
Pauliska, mnie owu boli bardziej niz @ Super, ze masz taka porzadna Rozumiem, ze nie robisz sobie przerwy, tak? :*
Brzydko zachował się Twój M, ale nie martw się,mój też czasem ma jakieś dziwne teksty... To chłop,on nie ogarnia życia po prostu, nawet nie ma co mu tłumaczyć bo i tak nie zrozumie 😅 mój z kolei narzeka,że jestem nudna, bo nie pije alkoholu za to on nadrabia za mnie...Sasanka55 lubi tę wiadomość
-
Malinaa90 wrote:Kreska niby odrobinę ciemniejsza dzisiaj, lae nadal super blada:/
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb2f735309e2.jpg -
ef36 wrote:Dziewczyny, dziękuję za wspacie i słowa otuchy.
Trochę się uspokoiłam ale nadal becze jak dziecko.
Trudno to pisać, ale tej nadzieji nie zostało nam zbyt dużo. Miałam dziś kolejne usg i było znacznie gorzej niż w poniedziałek. Obrzęk głowy i karku się powiększa, a serce malucha jest bardzo powiększone. Prawdopodobnie samo niedługo przestanie bić... nie wiem czy można się na to przegotować.
Mogę jedynie wyobrazić sobie jak ogromnie Wam ciężko
Jest mi naprawdę przykro, że tyle smutku spotyka tak wspaniałych ludzi ((
-
nick nieaktualny
-
Malgonia wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9bfad8961f0.jpg
Rycze ze szczescia
Malgoniu CUDOWNIE!!!😍😍😍30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Dzien dobry dzis mój dzień testowania:
Jest 11 dpo, pozytywy wychodzą od 9 dzis juz nie trzeba rozmontowywać testu
Hihihi
Życzę, żebyście wszystkie starające się szybko ujrzały to samo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3c1faba68f79.jpgSasanka55, szona, APrzybylska, Malinaa90, Niecierpliwa..., Malgonia, Szczesliwa_mamusia, ElfiaKsiężniczka, buba123, Pati96, MamaStasia :), Irvine90, OO83, Nuch, agge, moyeu, Iseko, nuśka91, Ochmanka, 5ylwian, DzulkaJ, Salome, JaSzczurek, MonikA_89!, aeiouy, Madziandzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny