Kwiecień 2019-testowanie.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKingulla wrote:Beta 0,2 czyli dupa jednym słowem mówiąc. Progesteronu nie zauważyli i mają dorobić ehhh.... może maj będzie dla mnie łaskawszy.
Dziwne tylko dla mnie jest to, że tyle czasu mi schodzi ovitrelle z organizmu - dziś już 17 dzień po zastrzyku a coś tam dalej siedzi... jakaś dziwaczna jestem i wychodzi na to, że nie mam co sikać tylko od razu na betę musze chodzić.
O nie Kingulla, bardzo mi przykro W maju obie wysiusiamy! :*Kingulla, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Nooo, agge, pięknie idziesz do przodu.
Siło spokoju Ty
Tak się zastanawiam, stan błogosławiony wymyślił facet, który się spodziewał dziedzica..
Rzygi, opuchlizny, itd
Że kobiety chcą mieć więcej dzieci po pierwszym porodzie to cud prawdziwy...
Ostatnio mój trzyipóletni syn zaczął gadać.
Jak chce coś powiedzieć to mówi
Cicho bądź, teraz ja gadam...
No i wychowałam zmije na własnym łonie (dosłownie bo zarl z cyca 2,5 roku) a teraz bezczelnie mnie ucisza.!
Ale, że wcześniej mało gadał to i z tego się cieszymy.
Ostatnio, żeby móc zjeść drugiego batonika przed swoją siostrą, wcisnal sobie pierwszego na siłę w poprzek i wyglądał jak Steven Tyler. Nie mógł tego przegryz ani wyciągnąć...
Tak się smialam, że nie miałam siły mu pomóc..
Choćby dlatego warto mieć dziecia, poprawia humor zmęczonemu człekowi nad produkcją sałatki...agge, Sasanka55, aeiouy, Ochmanka, MonikA_89!, szona, nuśka91, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kingulla wrote:Beta 0,2 czyli dupa jednym słowem mówiąc. Progesteronu nie zauważyli i mają dorobić ehhh.... może maj będzie dla mnie łaskawszy.
Dziwne tylko dla mnie jest to, że tyle czasu mi schodzi ovitrelle z organizmu - dziś już 17 dzień po zastrzyku a coś tam dalej siedzi... jakaś dziwaczna jestem i wychodzi na to, że nie mam co sikać tylko od razu na betę musze chodzić. -
Agge ❤️ Irvine ❤️
Cudowne wiadomości. Mogę spokojnie sprzątać dalej.
O ile zeszły tydzień był tragiczny to dzisiaj nabrałam sił. Spałam tylko 6h, a mimo to do mojej łazienki może już wpadać sanepid, bulgoczą na kuchence gołąbki bez zawijania, wypralam chyba wszystko, co mogłam wyprać i zaraz lecę dalej. Ale oczywiście - na raty i z umiarem. Za bardzo się boje.
Ale chyba mogę umyć moje dwa okna pojutrze? 😁agge, Sasanka55, Irvine90, Madziandzia, Nuch, MonikA_89!, szona lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Dziewczyny, a może pomożecie? Bo już mi się wszystko pomieszało.
Wyszły mi w moczu leukocyty, więc mocz do powtórki razem z posiewem. Ale lekarz kazał mi też kupić Urosept i brać, a już nie pamiętam jak on to mówił... czy najpierw brać ten Urosept i dopiero zbadać mocz, czy zbadać i dopiero brać? Co myślicie? -
nick nieaktualnyIrvine- piekny przyrost.
Agge- super,ze juz bije serduszko
Pati- oj Pati. Przyrost jest. Na tym etapie, beta nie będzie zapierdzielac jak na poczatku. Ja bym juz bety nie robiła. W ogóle co to za lekarz,ktory karze bete robic na tak późnym etapie. Zarodek musi sie pojawic najpozniej,gdy pecherzyk ma 25mm. Juz Ci tyle pisałam o tym. Dziewczyno. Czekaj do wizyty. Wiem,ze bedzie ciezko,ale bądź dobrej myśli. A jak cos,to idz na usg do innego lekarza. Nawet nie musisz opowiadac swojej historii,po prostu idz i powiedz,ze przyszlas potwierdzić ciaze. Niech zróbi usg i zobaczysz co powie. Stres wcale Ci nie służy. Wiem,ze to zabrzmi okrutnie,ale wiecej nie mozesz zrobic. Będzie co ma być. Teraz tylko spokoj i cierpliwosc. I tak jak napisałam,albo inny lekarz ,albo czekaj grzecznie na wizyte. A gdyby mnie lekarz zapytal czemu bety juz nie powtarzalam,to bym mu powiedziala,a co to da. Beta nie jest wyznacznikiem. Nie na tym etapie. Na listopadowkach,jakas laska zrobila bete w 9tyg. Jednego dnia wyszlo jej 103tys,a za 2 dni 97tys. Juz sie stresowala. Poszla do lekarza,a tam pieknie bijacy maluch. Lekarz ja opr,ze niepotrzebnie bete robi. A u Ciebie nawet rosnie. Ja tez spokojnie czekam do czwartku. Co mi da,ze sie bede denerwować. Jak bylam w 5t1d na usg,to mialam ciaze idealna wedlug om. A w 6t5d okazalo sie,ze jest tydzien mlodsza. Nie wiem czego moge sie spodziewac w czwartek po wizycie. Ale musze byc dobrej mysli i wierzyc,ze z ciąża jest wszystko dobrze. Takze glowa do gory dziewczynoIrvine90, frezyjciada, Tele...79, szona, Malinaa90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagge wrote:Dziewczyny, a może pomożecie? Bo już mi się wszystko pomieszało.
Wyszły mi w moczu leukocyty, więc mocz do powtórki razem z posiewem. Ale lekarz kazał mi też kupić Urosept i brać, a już nie pamiętam jak on to mówił... czy najpierw brać ten Urosept i dopiero zbadać mocz, czy zbadać i dopiero brać? Co myślicie?Malinaa90 lubi tę wiadomość
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Ja jak mialam zle wyniki moczu,to najpiwrw zrobilam sam posiew. Pozniej bralam leki.
-
Agge najpierw leki, bo później posiew musisz zrobić żeby zobaczyć czy leki pomogły
agge lubi tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Irvine, Malina, madziorek86 piękne przyrosty!! ❤❤❤ wiedziałam że będzie dobrze!
Agge kropuś jest cudowny! Gratuluję nieobrzygania lekarza😋😉
Pati, Skarbie pewnie, że nie patrz na tą betę! Przy takich tysiącach to juz cuda mogą się dziać! Ja też bym poszła do innego lekarza na usg. Już takie historie o pomyłkach lekarzy się czytało na forum że głowa mała. Trzymam kciuki!
Kingulla buuuuu... Sasankowy wróżbita miesiąc pomylił i dodał kreskę przed V. Już za chwilkę maj i krechy jak marzenie❤
Iseko może na trampoliny trzeba pójść to wyskakasz resztki @😁 mam nadzieję że we czwartek będzie wszystko ok!
Izape Kochana w najbliższym czasie długo nie zaznasz tego bólu i @ chce się wyszaleć przed dłuuuugim urlopem😉 wysyłam wirtualny termoforek
SIEMKA EMMA!! wpadaj częściej! Chętnie poczytam! Jak tam u Ciebie? Opowiadaj!
Malgonia ale jak to jutro beta?!?! Osiwieje do tej poryIrvine90, Malinaa90, Iseko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIseko wrote:O kurcze, przepraszam! Coś mi się sfilmiło, że pisałaś o 9.05 i tak mi w głowie utkwiło! To faktycznie byśmy się za ręce trzymały ;p Ale to też nie tak daleko już :* A może się okaże niepotrzebna?
Sasanka55, szona, Iseko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagge wrote:Ja z wynikiem i tak idę dopiero 13 maja, to chyba bez sensu tyle czekać. Myślisz że jak wezmę ten Urosept A po świętach zrobię posiew, to będzie ok?
-
Hej dziewczynki ;* wróciłam właśnie od ginekologa, wszystko w porządku, wychodzi na to że 5 tydzien, widać już pojawiajace się ciałko żółte. Aczkolwiek martwię się kształtem pęcherzyka. Czy według was jest ok? Po 2 poronieniach już swiruje...
https://naforum.zapodaj.net/735f66857c65.jpg.html
APrzybylska, Malinaa90, ElfiaKsiężniczka, Iseko, nuśka91 lubią tę wiadomość