Kwiecień 2019-testowanie.
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam nowe podejście do ciąży w którą kiedyś zajde. Będę cieszyć się każdym dniem ciąży, tak jakbym nie znała uczucia bólu bo stracie i strachu że coś będzie nie tak. Tylko to mi pozostało. Radość bycia w ciąży i nie rozpamiętywanie przeszłości i nie pewnej przyszłości. Już aż się trzęse z ekscytacji na nowe starania. Powodzenia dziewuszki. Piękny pierwszy post.
syllwia91, Niecierpliwa..., mam_marzenie_synek❤, Salome, Ania_85_, szona, Sasanka55, Malgonia, Beti82, Iseko, 5ylwian, MonikA_89!, aeiouy, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMildred wrote:Mam nowe podejście do ciąży w którą kiedyś zajde. Będę cieszyć się każdym dniem ciąży, tak jakbym nie znała uczucia bólu bo stracie i strachu że coś będzie nie tak. Tylko to mi pozostało. Radość bycia w ciąży i nie rozpamiętywanie przeszłości i nie pewnej przyszłości. Już aż się trzęse z ekscytacji na nowe starania. Powodzenia dziewuszki. Piękny pierwszy post.
Mildred, szona lubią tę wiadomość
-
Mildred - piekne podejscie. Mam nadzieje, ze bedziemy Ci w nim towarzyszyc
Ochmanko - wpisz mnie prosze na testowanie 1.04, idealnie prawda? Bede mogla kogos ladnie nabrac w jedna albo w druga stroneOchmanka, Mildred, mam_marzenie_synek❤, szona, Beti82, Iseko, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny. Tak naprawdę zrozumiałam że ja już nic nie zmienię, mogę brać leki które przepisał mi lekarza, zrobiłam wszystkie możliwe badania, mam czyste sumienie bo wiem że zrobiłam wszystko co mogłam aby przygotować się do następnej ciąży. Dlatego będę odczuwać radość ! I myśleć pozytywnie. Powodzenia kobietki niech kwiecień będzie miesiącem dwóch kresek a końcówka roku początkiem naszej nowej historii z naszymi maleństwami w ramionach.
mam_marzenie_synek❤, Niecierpliwa..., Ania_85_, szona, Sasanka55, syllwia91, Iseko, aeiouy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMildred wrote:Dzięki dziewczyny. Tak naprawdę zrozumiałam że ja już nic nie zmienię, mogę brać leki które przepisał mi lekarza, zrobiłam wszystkie możliwe badania, mam czyste sumienie bo wiem że zrobiłam wszystko co mogłam aby przygotować się do następnej ciąży. Dlatego będę odczuwać radość ! I myśleć pozytywnie. Powodzenia kobietki niech kwiecień będzie miesiącem dwóch kresek a końcówka roku początkiem naszej nowej historii z naszymi maleństwami w ramionach.
I takie podejście jest najważniejsze! 😊 teraz trzeba myśleć tylko i wyłącznie pozytywnie. To co było wzmocniło Cię tylko, a Twoje Aniołki będą czuwać nad Mamą. 😉 ja również mam swoje dwa Anioły. .. I wiem, że dzięki temu jestem silniejsza i inaczej patrzę na życie.Ania_85_, Mildred lubią tę wiadomość
-
Mildred wrote:Dzięki dziewczyny. Tak naprawdę zrozumiałam że ja już nic nie zmienię, mogę brać leki które przepisał mi lekarza, zrobiłam wszystkie możliwe badania, mam czyste sumienie bo wiem że zrobiłam wszystko co mogłam aby przygotować się do następnej ciąży. Dlatego będę odczuwać radość ! I myśleć pozytywnie. Powodzenia kobietki niech kwiecień będzie miesiącem dwóch kresek a końcówka roku początkiem naszej nowej historii z naszymi maleństwami w ramionach.
Mama mojego męża poroniła (z tego co wiem) 6 razy. Ale dzięki temu, że nie straciła nadziei, ja mam teraz u boku fantastycznego mężczyznę! Nie można się poddać, wiele dobrego przed nami!
Sasanka55, mam_marzenie_synek❤, Ania_85_, Mildred, Iseko, Ryjek lubią tę wiadomość
-
Szona - to prawda! Nie mozemy sie poddac Ja nie mam zadnej straty za soba, ale bardzo Was podziwiam. Takie podejscie jest bardzo wazne i pokazuje jaka sila drzemie w Nas kobietach! Kazdej z Nas nalezy sie szczescie i spelnione macierzynstwo, wierze ze tak bedzie ❤️
Sasanka55, szona, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam wahania nastroju. Jednego dnia jestem pełna nadziei na nowe starania, a za chwilę wątpię w siebie i to wszystko. Te starania sa stresujące. Na chwilę obecną jestem na etapie ciągłego płaczu, gdy mówi się o dzieciach lub je widzę. Mam nadzieję, że przejdzie 😉 postanowienia na ten miesiąc takie, że nie testuje wcale chyba, że nie dostanę okresu i nie mówię partnetowi, że zbliża się owulacja. Bez spiny!
Dziewczyny życzę samych cudownych kresek i pozytywnych bet 😉mam_marzenie_synek❤ lubi tę wiadomość
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzulkaJ wrote:Ja mam wahania nastroju. Jednego dnia jestem pełna nadziei na nowe starania, a za chwilę wątpię w siebie i to wszystko. Te starania sa stresujące. Na chwilę obecną jestem na etapie ciągłego płaczu, gdy mówi się o dzieciach lub je widzę. Mam nadzieję, że przejdzie 😉 postanowienia na ten miesiąc takie, że nie testuje wcale chyba, że nie dostanę okresu i nie mówię partnetowi, że zbliża się owulacja. Bez spiny!
Dziewczyny życzę samych cudownych kresek i pozytywnych bet 😉 -
Życzę nam wszystkim, aby te nastroje się skończyły, a wszystko zakończyło się pozytywnie dla nas 😉
Sasanka55 lubi tę wiadomość
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
Mildred wrote:Mam nowe podejście do ciąży w którą kiedyś zajde. Będę cieszyć się każdym dniem ciąży, tak jakbym nie znała uczucia bólu bo stracie i strachu że coś będzie nie tak. Tylko to mi pozostało. Radość bycia w ciąży i nie rozpamiętywanie przeszłości i nie pewnej przyszłości. Już aż się trzęse z ekscytacji na nowe starania. Powodzenia dziewuszki. Piękny pierwszy post.
Mildred lubi tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Malgonia wrote:Ochmanka ta ciężarówka jest jeszcze lepsza niż ten plemnik
-
Nikodemka wrote:Mildred - piekne podejscie. Mam nadzieje, ze bedziemy Ci w nim towarzyszyc
Ochmanko - wpisz mnie prosze na testowanie 1.04, idealnie prawda? Bede mogla kogos ladnie nabrac w jedna albo w druga stroneNikodemka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny Ja dzisiaj zaczynam 7 cs
Ochmanka kochanie proszę wpisz mnie na 14.04Ochmanka lubi tę wiadomość
-
Ochmanka - odwdzieczam sie kciukasami ✊🏻
Beti - czyli rodzimy razem w grudniu ❤️
U mnie wczoraj w poludnie mega pozytywny owulak (bordowa krecha), myslalam, ze dzis zblednie, a jest nadal taki sam albo i nawet mocniejszy...
Oprocz testow nie robie nic wiecej. Nie mierze temperatury, nie badam szyjki, nie analizuje, nie czytam i lepiej mi z tym. Moja intuicja i tak mowi mi, ze uda sie dopiero jak zrobie hsg. Się okażemam_marzenie_synek❤, Malgonia, DzulkaJ, Beti82, Ochmanka, Iseko lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Ochmanka - odwdzieczam sie kciukasami ✊🏻
U mnie wczoraj w poludnie mega pozytywny owulak (bordowa krecha), myslalam, ze dzis zblednie, a jest nadal taki sam albo i nawet mocniejszy...
Oprocz testow nie robie nic wiecej. Nie mierze temperatury, nie badam szyjki, nie analizuje, nie czytam i lepiej mi z tym. Moja intuicja i tak mowi mi, ze uda sie dopiero jak zrobie hsg. Się okaże
U Ciebie wszystko jest ok, czy coś przeszkadza w zajściu?
Hsg może będzie dobre, zeby się odblokować 😉❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
nick nieaktualnyNikodemka wrote:Ochmanka - odwdzieczam sie kciukasami ✊🏻
Oprocz testow nie robie nic wiecej. Nie mierze temperatury, nie badam szyjki, nie analizuje, nie czytam i lepiej mi z tym. Moja intuicja i tak mowi mi, ze uda sie dopiero jak zrobie hsg. Się okaże
Też mnie to czeka ale liczę że zdążę zaciazyc szybciejIseko lubi tę wiadomość