Kwiecień 2019-testowanie.
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemka wrote:Ochmanka - odwdzieczam sie kciukasami ✊🏻
Beti - czyli rodzimy razem w grudniu ❤️
U mnie wczoraj w poludnie mega pozytywny owulak (bordowa krecha), myslalam, ze dzis zblednie, a jest nadal taki sam albo i nawet mocniejszy...
Oprocz testow nie robie nic wiecej. Nie mierze temperatury, nie badam szyjki, nie analizuje, nie czytam i lepiej mi z tym. Moja intuicja i tak mowi mi, ze uda sie dopiero jak zrobie hsg. Się okaże
Urodzisz w grudniu troche wczesniej niż Ja
Chociaz ja mam zamiar tez sie troche pospieszyc i na swieta juz w domu byc -
Beti82 wrote:Dziewczyny Ja dzisiaj zaczynam 7 cs
Ochmanka kochanie proszę wpisz mnie na 14.04
Mój pierwszy "pewniak" był w grudniu. Zawsze z sentymentem patrzę na suwaczek MamyStasia. Testowałyśmy razem. Wtedy miałam pierwszego evapa. Cóż. Wszystko przed nami!🙂Beti82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beti - u mnie dzis 14dc i owu lada chwile z tego co widze na owulakach. Ja bym miala termin na moje urodziny, kolo 19 grudnia a Ty?
U mnie poki co nie wiadomo dlaczego sie nie udaje. Mam miesniaka, ale on nie powinien przeszkadzac w zajsciu. Dwa najwazniejsze badania przed nami, czyli nasienie i droznosc... Ale bedzie stres!Mildred, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Beti - u mnie dzis 14dc i owu lada chwile z tego co widze na owulakach. Ja bym miala termin na moje urodziny, kolo 19 grudnia a Ty?
U mnie poki co nie wiadomo dlaczego sie nie udaje. Mam miesniaka, ale on nie powinien przeszkadzac w zajsciu. Dwa najwazniejsze badania przed nami, czyli nasienie i droznosc... Ale bedzie stres!❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
Nikodemka wrote:Beti - u mnie dzis 14dc i owu lada chwile z tego co widze na owulakach. Ja bym miala termin na moje urodziny, kolo 19 grudnia a Ty?
U mnie poki co nie wiadomo dlaczego sie nie udaje. Mam miesniaka, ale on nie powinien przeszkadzac w zajsciu. Dwa najwazniejsze badania przed nami, czyli nasienie i droznosc... Ale bedzie stres! -
Beti - ja nie wiem jaka dlugosc cyklu mam wpisac w kalkulatorze porodu, wiec u mnie sa dwie opcje Raz mam cykl 28 dni, a raz 36...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie poki co nie wiadomo dlaczego sie nie udaje. Mam miesniaka, ale on nie powinien przeszkadzac w zajsciu. Dwa najwazniejsze badania przed nami, czyli nasienie i droznosc... Ale bedzie stres!
Też pytałam lekarza na ostatniej wizycie o badanie nasienia. Zakazał nam je robić, bo stwierdził, że „jak wyjdzie choć minimalnie poniżej norm, to zafiksujecie się na to, zamiast cieszyć z seksu i możecie zrobić sobie więcej złego, niż dobrego”. I na chwilę przyznałam mu rację. W końcu nie staramy się straszliwie długo. Z drugiej strony są sposoby, żeby działać w przypadku złych wyników - zamiast tracić czas. Zobaczę co mi powie lekarz na najbliższej wizycie...
-
Szona - ja bym sie nie zastanawiala nad badaniem nasienia. Czasem cos niewielkiego jest nie tak, latwo to poprawic suplementami i zwiekszyc szanse na powodzenie. Tym bardziej, ze to niedrogie i nieinwazyjne badanie, wiec lepiej wiedziec na czym sie stoi
szona, ef36, mam_marzenie_synek❤, MonikA_89!, Ryjek lubią tę wiadomość
-
5,6.04 planowany transfer, więc testowac będę ok 20.04 o kurde właśnie sobie uświadomiłam, że to będzie rocznica moich zaręczyn! No przecież to jest znak
mam_marzenie_synek❤, syllwia91, Ochmanka, madziorek86, szona, Sasanka55, Iseko, Ania_85_, aeiouy lubią tę wiadomość
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
nick nieaktualnyOlga_89 wrote:5,6.04 planowany transfer, więc testowac będę ok 20.04 o kurde właśnie sobie uświadomiłam, że to będzie rocznica moich zaręczyn! No przecież to jest znak
To musi być znak ❤ będzie cudowny grudniowy prezent 😉Olga_89 lubi tę wiadomość
-
No i ja jestem z grudnia i połowy mojej rodziny
AMH 8.62
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ochamnko, szacun za tak piękną pierwszą stronę!
To i ja dołączę do kwietniowego testowanka!
Proszę mnie wpisać obok Beti, na 14.04
Powodzenia dziewczyny!mam_marzenie_synek❤, Olga_89, Sasanka55, Niecierpliwa..., Iseko, Ania_85_, Ochmanka, Beti82, aeiouy lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Olga - z ktorego grudnia jestes? Ja z 19
To ja dzien po Tobie Kochana 20.12.89
AMH 8.62
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
Olga - ooo ❤️ Ja 91
Czesc Madziorek! Oby Nas w kwietniu fiolet wciagnal na dobre!madziorek86, Beti82 lubią tę wiadomość