Kwiecień 2019-testowanie.
-
WIADOMOŚĆ
-
ElfiaKsiężniczka wrote:Dziewczyny, mam pytanie. Mąż chce zbadać swoją armię. Czy takie podstawowe badanie nasienia w klinice seminogram wystarczy?
Mąż na razie będzie robił podstawowe. I zobaczymy co dalej.
-
szona wrote:Dzulka, jutro masz 14 dpo - nie będziesz testowała? Czekasz do 12.04 aż?❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
ElfiaKsiężniczka wrote:Dziewczyny, mam pytanie. Mąż chce zbadać swoją armię. Czy takie podstawowe badanie nasienia w klinice seminogram wystarczy?
Sasanka55, MonikA_89! lubią tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Sasanko wypij grzańca. Endo Ci ładnie urośnie to i ładnie się złuszczy i cała beta pójdzie w diabłu
Mnie brzuch też okresowo pobolewa tak w zasadzie to od owulacji
Chyba mam wyjątkowo niski progesteron w tym miesiącu. -
Dziewczyny, a mam takie głupie pytanie. Jeśli na drożność mam skierowanie od lekarza, do którego chodzę prywatnie to zabieg będzie na NFZ czy będę musiała za niego zapłacić? Głupia nie zapytałam od razu, a na w internetach nie znalazłam odpowiedzi.32 lata | starania od stycznia 2017
💉Szczepienia limfocytami
06.2022 - start IVF
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
6tc💔 -
nick nieaktualny
-
MonikA_89! wrote:Kurczę, faktycznie nieciekawa sytuacja A masz kogoś kto mógłby Cię ewentualnie zatrudnić?
Właśnie myślę o tym intensywnie ostatnio. Szef ma też drugą firmę którą zawiesił, ale nie wiem czy jej teraz nie uruchomi (nie mogę być zatrudniona w tej w której byłam). Ale jemu średnio to będzie na rękę, bo pewnie będzie chciał żebym była w pracy do samego końca 😮
Mam też znajomych, kilku ma swoje działalności, może coś wykombinuję...
A w ogóle przed chwilą zmierzyłam temperature i mam 37,0 stopni, dziwne bo rano było 36,0 😳
Kurka dziewczyny co to za zbiorowe tendencje okresowe? Zabraniam, proszę mi tu sikać ładne kreseczki 😘 -
Nuska witam w klubie braku zatrudnienia w ciąży. U mnie wynika to że specyfiki zawodu, gdzie umowy są o dzieło i że pracować teraz w szkodliwych warunkach nie mogę to po prostu nie pracuje, a jak nie pracuje to nie zarabiam.
Także współczuję Ci sytuacji, wiem co czujesz -
nick nieaktualnySasanka, co do bety to też spokojnie, mi urosla wtedy naprawdę sporo ( bo ponad 200) potem zaczęła spadać tempem żółwia na prozacu, przyszła @ a ona dalej była, a tu o dziwo owulacja
Także trzymam mocno kciuki, na pewno będzie srogi spadek
Dzulka respekt za wstrzymanie się z testowaniemWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 14:26
Sasanka55, szona, MonikA_89!, agge lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Sasanko wypij grzańca. Endo Ci ładnie urośnie to i ładnie się złuszczy i cała beta pójdzie w diabłu
Mnie brzuch też okresowo pobolewa tak w zasadzie to od owulacji
Chyba mam wyjątkowo niski progesteron w tym miesiącu.
Grzaniec to mnie klepnie mocno, ale moze sie skusze po obiedzie. Po poronieniu wypilam juz 3 butle wina, moreli zjadlam od groma, migdalow tez, a endo z wczoraj 6mm...
Malgoniu, modle sie, byscie nie dostaly @ Mam nadzieje, ze Twoj prog jest piekny i bedzie rosl z kazdym dniemMalgonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIseko wrote:Dziewczyny, a mam takie głupie pytanie. Jeśli na drożność mam skierowanie od lekarza, do którego chodzę prywatnie to zabieg będzie na NFZ czy będę musiała za niego zapłacić? Głupia nie zapytałam od razu, a na w internetach nie znalazłam odpowiedzi.
Izape tak mi przykro ze Ciebie tak test oszukal. Widze ze nordy i bobotesty nie oplaca sie kupowac bo nadzieje robia choc u Ciebie wierze ze bylo jeszcze za wczesnie.
Sasanko odganiam od Ciebie ta bete, niech spada i zeby zaczela rosnac ta co powinna
Ef jak wizyta?
A ja leze w lozku z goraczka bolem kosci i gardla. Scielo mnie wczoraj w sekundzie. Ze zdrowej a momencie zrobilam sie chora. I martwie sie bo niby chyba po owulacji jest hdzies 2, 3 dni czy aby to nie zaszkodzi w ewentualnym zagniezdzeniu choc jakos nie wierze ze sie udalo. Seksow bylo 3. Ostatni przedwczoraj. W srode ide na kontrole po hsg. W sumie ciekawe po co kaza przyjscSasanka55, Iseko, ef36 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiecierpliwa... wrote:Sasanka, co do bety to też spokojnie, mi urosla wtedy naprawdę sporo ( bo ponad 200) potem zaczęła spadać tempem żółwia na prozacu, przyszła @ a ona dalej była, a tu o dziwo owulacja
Także trzymam mocno kciuki, na pewno będzie srogi spadek
Dzulka respekt za wstrzymanie się z testowaniem
Jestes moja inspiracja :* Juz wtedy podziwialam Cie za spokoj i -wbrew nickowi- cierpliwosc. Ja strasznie panikuje i dopoki czegos sobie na spokojnie nie rozkminie, to czuje 1 wielki strach i mowie swiatu pa, pa. Wierze, ze beta nie osiagnie dzis wyniku 150 i ze lekarze dadza mi jeszcze czas. Dzis nie boli, nie mam plamien, jest ok -
Dziękuje Sasaneczko. Ja osobiście podchodzę na luzie w tym miesiącu, bo jak ciąży nie będzie to też nie będzie dramatu. Tylko zostało mi dupka na 5 dni więc nie będę go brała, luteiną nigdy nie regulowałam sobie 2 fazy, a nie chcę by mi się cykl za bardzo rozjechał, bo 1 dzień @ w samolocie to średnio fajna wizja.
Zaciskam więc ząbki i czekam.Sasanka55 lubi tę wiadomość
-
Przepraszam, nie dałam rady napisać wcześniej.
Wizyta do dupy. w sobote idę jeszcze raz aby sprawdzić ponownie. Generalnie musimy zacząć myśleć, że dziecko może być chore. Kark i główkę ma opuchnietą
Czekam na wyniki harmony ..
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
Iwona dzięki za odpowiedź, uspokoiłaś mnie :*
Hmmm a owu potwierdzona monitoringiem? Może była wcześniej? Takie nagłe ścięcie z nóg to czasem dobry znak
Arashe powodzenia na połówkowym
Sasanko ważne że potrafisz sobie rozkminić i wytłumaczyć i ostatecznie patrzysz pozytywnie Za to Cię podziwiam niezmiennieArashe lubi tę wiadomość
💉Szczepienia limfocytami
06.2022 - start IVF
8tc 💔 3.09.2022 🖤
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
6tc💔 -
Ja mam rozpulchnioną Grażynę i przy badaniu zorientowałam się, że jest tam też sporo kremowego śluzu. Wniosek: do okresu jeszcze kilka dni, bo szyjka u mnie przed okresem twardnieje.
Sasanko, myślę, że na szczęście u Ciebie skończy się na strachu ✊ -
ef36 wrote:Przepraszam, nie dałam rady napisać wcześniej.
Wizyta do dupy. w sobote idę jeszcze raz aby sprawdzić ponownie. Generalnie musimy zacząć myśleć, że dziecko może być chore. Kark i główkę ma opuchnietą
Czekam na wyniki harmony ..ef36 lubi tę wiadomość
💉Szczepienia limfocytami
06.2022 - start IVF
8tc 💔 3.09.2022 🖤
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
6tc💔 -
ef36 wrote:Przepraszam, nie dałam rady napisać wcześniej.
😟 Kurczę. Nic nie jest jeszcze przesądzone! Kiedy będą wyniki?
ef36 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyef36 wrote:Przepraszam, nie dałam rady napisać wcześniej.
Ef trzymam kciuki za maleństwo, musisz teraz być silna. Takie historie tez mają pozytywne zakończenie!!!ef36 lubi tę wiadomość
-
Ef kochana, jeśli mogę to pomodlę się za Twoje maleństwo. Mam nadzieję, że to błąd podczas badania. ♥️♥️♥️ Bardzo współczuję Ci tych przykrych chwil.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]