Kwiecień 2019-testowanie.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ochmanka, wczoraj bym Ci zazdrościła takiego chodzenia po lesie Natomiast dzisiaj cieszę się, że pracuje w biurze z ciepłą kawusią w łapce ☕ Jeszcze tylko tabliczki czekolady mi brakuje do pełni szczęścia 🍫😂
Dzisiaj rano wyszłam z domu w wiosennym płaszczyku i szybko tego pożałowałam! Muszę się przeprosić z zimowym.... Ja chcę wiosnę!!!!Magduullina, Sasanka55, Iseko, Ochmanka lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Magduullina wrote:Eeee noo nawet nie pomyslalam i w latach tez po 3 !!! :-o nooo to musze dzialac ! :* hahaha to i pewnie bedzie 3ci komplet jajek do pomalowania hahaha
Magduullina lubi tę wiadomość
😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualnyMonikA_89! wrote:Na Wielkanoc jajka jak znalazł Chociaż życzę Ci córeczki, bo z tymi facetami to na głowę później dostaniesz
MonikA_89!, aeiouy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIzape trzymam kciuki, kreska widoczna! Wynik bety to juz tylko formalność ☺️
Ef36 lekarze sie myla, urzadzenia także, trzymamy kciuki za Ciebie i Twoje maleństwo, wyobrażam sobie jak jest Ci ciężko ale musisz być dobrej myśli i odgonic od siebie te złe, to najwazniejsze teraz😘
Szona Sean Paul to moj przyszly niedoszly mąż 😂 wszedl mi w uszy juz w gimnazjum i tak zostało 😁
Ochmanka bardzo podobne klimaty mam zaraz po wyjsciu z domu ☺️ o 5 rano drące sie żurawie i inne ptaszyny, sarny, łosie, kaczki, zające ❤️Magduullina, ef36, szona, Ochmanka, aeiouy lubią tę wiadomość
-
Izape - trzymam mocno kciuki :* Ale tak jak dziewczyny, jestem spokojna. Gdyby tyle testow Cie oszukalo to by byla totalna przesada, niemozliwe!
U mnie @ poki co brak, ale sa juz plamienia i blagam, zeby polecialo cos wiecej, bo te ostatnie dni przed okresem najbardziej mnie mecza. Humor podly, cycki zaraz eksploduja, cala jestem spuchnieta...bleh -
nick nieaktualny
-
Nikodemka wrote:Izape - trzymam mocno kciuki :* Ale tak jak dziewczyny, jestem spokojna. Gdyby tyle testow Cie oszukalo to by byla totalna przesada, niemozliwe!
U mnie @ poki co brak, ale sa juz plamienia i blagam, zeby polecialo cos wiecej, bo te ostatnie dni przed okresem najbardziej mnie mecza. Humor podly, cycki zaraz eksploduja, cala jestem spuchnieta...bleh
U mnie samopoczucie identyko. Plamień nie ma, boli dalej. Raz na środku, raz prawy, raz lewy i replay. Nie jest to jeszcze ból jak na okres, bo od niego zdarzało mi się tracić przytomność. Teraz tak falami przychodzi. W rezultacie siedzisz człowieku jak na bombie. Najgorsze dni. Niech przylezie ta czerwona lambadziara i miejmy to już za sobą 😒
-
Sasanka a Ty jak się czujesz? Dalej krwawisz? Boli brzuszek?
Sasanka55 lubi tę wiadomość
-
U mnie śniegu na szczęście nie ma Ale jest chłodno dziś. Wczoraj było cieplo.
Zresztą co mi z tej pogody, jak i tak gniję w łóżku 🤣
Dziś już 4 razy rzygałam, a gdzie tu jeszcze chociaż do południa 🙈 -
szona a ja tam dalej trzymam kciuki, żebyś jednak miłe się zaskoczyła
Izape jeszcze ok. 3h! 🤞
agge chętnie przejmę chociaż część Twoich mdłości. Nie mam żadnych objawów, a w styczniu to nie wskazywało na nic dobrego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2019, 10:42
szona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Melevis wrote:szona a ja tam dalej trzymam kciuki, żebyś jednak miłe się zaskoczyła
Izape jeszcze ok. 3h! 🤞
agge chętnie przejmę chociaż część Twoich mdłości. Nie mam żadnych objawów, a w styczniu to nie wskazywało na nic dobrego. -
nick nieaktualny
-
Malinaa90 wrote:Dziewczyny,
Pomozcie:) jeśli na popołudniowej wizycie u gina (to był piątek) pecherzyk miał 20mm, to bardziej prawdopodobne że owu była później jeszcze w piątek czy sb lub niedziela? -
nick nieaktualnyOchmanka wrote:Sasanka a Ty jak się czujesz? Dalej krwawisz? Boli brzuszek?
Dziekuje :* Wlasnie od wczorajszego wieczora jedynie troszke poplamilam, ale krwi juz nie bylo Bol delikatnie powraca, wiec moze znowu zaczne krwawic, byloby dobrze
Tak Ci dzis pozazdroscilam lasu, ze jeszcze mocniej pragne "wyzdrowiec" i wyjechac do mojego ukochanego miejsca na ziemi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/133fbcbf17f3.jpg
Edit: jak na zawolanie, polecialo wiecej Kurde, nawet nie wiecie, jak pragne, by Wam wszystkim sie w kwietniu udalo... Wezme od Was wszystkie @, a Wy fasolkujcie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2019, 11:02
Ochmanka, ElfiaKsiężniczka, Magduullina, aeiouy lubią tę wiadomość
-
Malinaa90 wrote:Dziewczyny,
Pomozcie:) jeśli na popołudniowej wizycie u gina (to był piątek) pecherzyk miał 20mm, to bardziej prawdopodobne że owu była później jeszcze w piątek czy sb lub niedziela?Malinaa90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malinaa90 wrote:Nie mam pojęcia, gin powiedział mi tylko że albo będzie pt albo sobota, dobrze byłoby się postarać jeszcze w niedzielę... I zastanawiam się do kiedy mogła się opóźnić bo pn i wt już odpuscilismy. Może nieslusznie
A jak tempka albo śluz? Zawsze lepiej obserwować więcej czynników
😭
nick nieaktualnyMalinaa90 wrote:Dziewczyny,
Pomozcie:) jeśli na popołudniowej wizycie u gina (to był piątek) pecherzyk miał 20mm, to bardziej prawdopodobne że owu była później jeszcze w piątek czy sb lub niedziela?
Moj 11dc mial 16 i juz wtedy gin kazal zaczac starania, 13dc miał 23 a 14dc juz byl slad po peknieciu. Jeśli przytuliliście sie juz od piątku do niedzieli to myślę ze powinnas sie wstrzelic☺️ choc u kazdej z nas pewnie to wygląda ciut inaczej organizmy sa różne. Zależy tez jak długie masz cykle. Życzę powodzenia ☺️Malinaa90 lubi tę wiadomość
-
MonikA_89! wrote:U mnie pękają koło 26mm, chociaż miałam i taki co pękł jak miał 29
A jak tempka albo śluz? Zawsze lepiej obserwować więcej czynników