Kwiecień 2019-testowanie.
-
WIADOMOŚĆ
-
Luśka wrote:Moj 11dc mial 16 i juz wtedy gin kazal zaczac starania, 13dc miał 23 a 14dc juz byl slad po peknieciu. Jeśli przytuliliście sie juz od piątku do niedzieli to myślę ze powinnas sie wstrzelic☺️ choc u kazdej z nas pewnie to wygląda ciut inaczej organizmy sa różne. Zależy tez jak długie masz cykle. Życzę powodzenia ☺️
-
nick nieaktualny
-
Luśka a jak wygląda taki pęknięty pęcherzyk?
Pytam, bo ja jakoś nie mam szczęścia do lekarzy i wszyscy tak patrzą na to usg i nikt mi nie jest w stanie na 100% powiedzieć co i jak.Luśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malinaa90 wrote:Nie no u nas już zdecydowanie "po ptakach" bo dzisiaj to 29dc obliczam kiedy siusianie na patyk będzie sensowne i czy w ogóle nie przegapilismy sprawy. Wyjątkowo tym razem nic mnie nie bolało, po sluzie obstawialbym sobotę.
Malinaa90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOchmanka wrote:Ale szybko Ci rosną... mi 1 max 1,5mm na dzień...
Malgonia nie wiem czy dobrze wytłumaczę ale na usg na tych "szarych szumach" byl taki maly czarny ślad i gin powiedział ze to właśnie płyn po peknieciu pecherzyka, jakos tak☺️ -
szona wrote:U mnie samopoczucie identyko. Plamień nie ma, boli dalej. Raz na środku, raz prawy, raz lewy i replay. Nie jest to jeszcze ból jak na okres, bo od niego zdarzało mi się tracić przytomność. Teraz tak falami przychodzi. W rezultacie siedzisz człowieku jak na bombie. Najgorsze dni. Niech przylezie ta czerwona lambadziara i miejmy to już za sobą 😒
Też już bym wolala, żeby się określiła czy leci czy nie leci, a nie tak szczuje nas. Ciągle do kibla człowiek chodzi i patrzy czy coś ☺️
Szona gratulacje, że się wstrzymałas, ja w tym miesiącu też wyjątkowo walczyłam ze sobą! Do tej pory nie zatestowalam ☺️szona lubi tę wiadomość
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
Izape trzymam kciuki! Ale powinnaś dostać po tyłku za ten 9dpo 😛 i pamiętaj, że krew swoje a siuśki swoje. I tak trochę za wcześnie na betę. Ale kibicuje mimo wszystko, kreski są 😊
MonikA super, że torbiel zniknęła. Trzymam kciuki 😍
Olga za Ciebie i kropka też trzymam kciuki. Tym razem się uda 😘MonikA_89!, Olga_89, Niecierpliwa..., Iseko, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malgonia wrote:Luśka a jak wygląda taki pęknięty pęcherzyk?
Pytam, bo ja jakoś nie mam szczęścia do lekarzy i wszyscy tak patrzą na to usg i nikt mi nie jest w stanie na 100% powiedzieć co i jak.
Aaaa i płyn w zatoce Douglasa zwykle jest po pęknięciu 😜Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2019, 12:20
Malgonia, Magduullina, Angelika1313 lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ba39c397faac.jpg
Jestem po badaniu. Zaraz lecę na tramwaj, więc szybko tylko relacja i później Was jeszcze nadrobię jak wrócę z miasta z córką.
Wszystko co sprawdzała jest ok. Łożysko jednak mam na przedniej ścianie, a myślałam że tylnej
Płci dalej nie znam, dzidzia grzecznie leżała, ale mało dostępnie do tych miejsc. Cóż, może będę mieć powtórke i poznam przy porodzie.
Zdjęcie mam tylko główki.
Chyba pójdę jeszcze prywatnie za tydzień... Bo ani szyjki nie zmierzyla, ani przepływów nie sprawdziła. Średnio zadowolona jestem.
ElfiaKsiężniczka, MamaStasia :), Iseko, agge, Pati96, szona, Sasanka55, Magduullina, syllwia91, Ania_85_, eemmiilliiaa, mam_marzenie_synek❤, nuśka91, aeiouy, Madziandzia, Angelika1313, moyeu, moni05 lubią tę wiadomość
-
Malgonia - moja lekarka tlumaczy, ze pekniety pecherzyk wyglada jak balonik z ktorego uchodzi powietrze, pomarszczony wedlug mnie jest jak najbardziej ok, a plynu w zatoce podobno wcale nie musi byc widac. Bardzo ladnie jest wszystko opisane na stronie e-owulacja.pl
ElfiaKsiężniczka, Malgonia, Angelika1313 lubią tę wiadomość
-
Malgonia wrote:To moj byl pomarszczony ale plynu nie bylo
Nie wiem, juz nie mam sily do tych lekarzy. Placi czlowiek za to wszystko i dalej nic nie wie.
Na usg, które potwierdzały mi owulację na 100% - nigdy nie miałam płynu w zatoce, jakby co
Malgonia, Sasanka55 lubią tę wiadomość
-
szona wrote:Na usg, które potwierdzały mi owulację na 100% - nigdy nie miałam płynu w zatoce, jakby co
Arashe super ze wszystko ok😊 taki wstydzioszek ale to może dobrze wróży na przyszłość 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2019, 12:51
Arashe lubi tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
To mnie trochę podtrzymałyście na duchu. jest zansa, ze się w takim razie wstrzeliliśmy z seksami.
Straszliwie mi się ten cykl dłuży. Niby się nie nastawiam, a jednak człowiek się łudzi.
Elfia ale nasze boćki mają juz dużo gałązek. Jest szansa, że złożą jajko nim wyjadę.ElfiaKsiężniczka, szona, Malinaa90, Arashe, moyeu, moni05 lubią tę wiadomość
-
Sasanko piękne to Twoje ulubione miejsce❤️
Magduullina lubi tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Malgonia wrote:To mnie trochę podtrzymałyście na duchu. jest zansa, ze się w takim razie wstrzeliliśmy z seksami.
Straszliwie mi się ten cykl dłuży. Niby się nie nastawiam, a jednak człowiek się łudzi.
Elfia ale nasze boćki mają juz dużo gałązek. Jest szansa, że złożą jajko nim wyjadę. -
nick nieaktualny