Kwiecień figla nam nie spłata, w styczniu bobas, nie ma bata!
-
WIADOMOŚĆ
-
A są kandydatki na prowadzenie maja? 🤔 coś mnie kusi 😁😆😅🫣
miska122, Zło_snica lubią tę wiadomość
👱♀️ 35l.
TSH ✔️ ft3 ✔️ ft4 ✔️ antyTPO ✔️antyTG ✔️
krzywa cukrową ✔️ insulinową ✔️ glukoza ✔️ insulina ✔️ wit. D ✔️ antytrombina III- lekko ponad normę, białko S ✔️ białko C ✔️homocysteina ✔️ B12❌️
💊siofor 850 2x1, neurovit 1x1
AMH 6,63=>3,11
Czynnik II hetero
MTHFR hetero
PAI-1 hetero
Suple: pregna start, ogestan inozytol, eyeQ
🧔 41l. Lekkie nadciśnienie, alergik
Hormony ok!
Ilość 240mln/ejakulat
Konc. 40mln/ml
Ruch ogólny 53%
Żywotność 56%
Morfologia 2%
HBA 90%
Stres oks. 2,64 mV
Suple: maca, kw.foliowy, NAC, selen, cynk, koenzym q10, l-arginina, wit D, wit. C 4tys.j., ACC
04.2023 IUI ❌️
05.2023 biopsja i immuno: alloMLR 0%=>49,8%, kiry: AA, jeden implantacyjny,
23.06.2023 ET 3.1.2. Accofil, intralipid ❌️💔
26.07.2023 FET 4.2.2.❌️💔
Accofil, intralipid
26.09.2023 FET IVIG, accofil ❌️💔
27.10.2023 FET IVIG, accofil, prograf, clexane 😔
❄️❄️ -
Ondzia, byłoby super, czuję, że w maju nadgonimy 🙂
Niezapominajka _ przykro mi... Co do synka, mój gdy miał 18 miesięcy to była tragedia ze snem, pobudki co chwilę... To podobno regres snu i powiem Ci że u nas minęło choć nocy nie przesypia. Więc jeszcze chwila! Miska zgadzam się z Tobą! Chociaż mnie z drugiej strony bardzo czasem przytłacza ta presja na świadome rodzicielstwo itd. w ciąży czytałam tylko o RB i trochę mi to zaszkodziło i chyba trzeba jakiegoś balansu bo np. moja koleżanka też stara się bardzo świadomie wychowywać córkę i to już, dochodzi do takich sytuacji że trzeba bardzo bardzo uważać żeby nie powiedzieć tej dziewczynce czegoś "czego się teraz nie mówi" bo zaburzy jej rozwój itd. więc generalnie teraz jest bardzo presja na intensywne rodzicielstwo i myślę że to super ale mało się mówi że to mega wymagające bo trzeba dziecku czas na maksa poświęcać.
U nas te bunty z wczoraj zakończyły się fatalnie bo tak nam się wyrywał na spacerze ze albo ja go za mocna pociąglam albo sam za mocno się wyszarpal...w kazdym razie coś się stało z rączką i skończyło się w szpitalu. Tam nas odesłali i kazali smarować altacetem bo synek nią rusza i nie jest opuchnięta no ale poplakuje nam czasem 😔 no to właśnie tak. Na szczęście ogarnęłam fizjoterapeutke na dziś to może coś podpowie. Ale wyrzuty sumienia mam ogromne. Przepraszam że tak spamuje na tym wątku ale serio czasem się zastanawiam gdzie tu miejsc na drugie dziecko 🥺08.2021 - synek 💙
06.2024 - synek 💙 -
Karolina to zrozumiałe ze się martwisz. Najważniejsze, że zbadany i nie jest źle.
Niezapominajka 😔
A propos fizjoterapeutów... tak mi chodiz po glowie: część z Was wie, że miałam "łataną" bliznę po cc w listopadzie - histeroskopia i tak mnie teraz wola profil koleżanki, na którym mówi o swojej pracy. Jest fizjoterapeutą uroginekologicznym. Ktoś coś? Zastanawiam się czy się wesprzeć już teraz. Chciałam zacząć od ⏸️ przygotowując moja zmasakrowana macicę do ciąży i porodu, ale czytałam, że nawet przed ivf dziewczyny chodzą. Wypowiecie się?Mamausia lubi tę wiadomość
👱♀️ 35l.
krzywa cukrową ✔️ insulinową ✔️ glukoza ✔️ insulina ✔️ wit. D ✔️ antytrombina III- lekko ponad normę, białko S ✔️ białko C ✔️homocysteina ✔️ B12❌️
AMH 6,63=>3,11
Czynnik II hetero
MTHFR hetero
PAI-1 hetero
Hormony ok!
Ilość 240mln/ejakulat
Konc. 40mln/ml
Ruch ogólny 53%
Żywotność 56%
Morfologia 2%
HBA 90%
Stres oks. 2,64 mV
Suple: maca, kw.foliowy, NAC, selen, cynk, koenzym q10, l-arginina, wit D, wit. C 4tys.j., ACC
04.2023 IUI ❌️
26.07.2023 FET 4.2.2.❌️💔
Accofil, intralipid
❄️❄️ -
Roszponka, zapisuję
Niezapominajka, przykro mi, łączę się w bólu.
Przepraszam, że jako prowadząca mało się tu odzywam i Was nie wspieram we wszystkim, ale mam bardzo kiepski humor.
Powstrzymuję się przed rykiem na głos...
Ondzia, zawsze ciągnęło mnie do NY, zazdroszczę w ogóle możliwości podróży jeśli tylko jest cień szansy, to lećcie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2023, 11:10
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
Dziękuję!
A czy my możemy jakoś Ci pomóc w tym nastroju? 🥺
Może właśnie rycz na głos? 🫣👱♀️ 35l.
AMH 6,63=>3,11
Czynnik II hetero
MTHFR hetero
PAI-1 hetero
Hormony ok!
Ilość 240mln/ejakulat
Konc. 40mln/ml
Ruch ogólny 53%
Żywotność 56%
Morfologia 2%
HBA 90%
Stres oks. 2,64 mV
04.2023 IUI ❌️
26.07.2023 FET 4.2.2.❌️💔
Accofil, intralipid
❄️❄️ -
ondzia1112 wrote:Dziękuję!
A czy my możemy jakoś Ci pomóc w tym nastroju? 🥺
Może właśnie rycz na głos? 🫣
Dzięki kochana, ale chyba się nie da. Wszyscy mnie wysyłają na jakieś terapie, itd.
Ale ja czuję, że rozmowa z psychologiem nie pomoże mi, bo... po prostu nie zajdę z nim w ciążę ot co. Co znowu usłyszę... odpuść, zajmij się czymś innym, wyjedź gdzieś, etc etc. No odkrywcze. Tylko, że tego się nie da zrobić i to nie pomaga.
Ryczeć nie mogę, bo już nie chcę maltretować też mojego męża. On też to źle znosi, a ciągły temat braku ciąży i moje płacze na pewno mu nie pomagają. Nie chcę, żeby jedyną jego rolą było ciągłe mnie pocieszanie.
Po prostu nie wiem jak inne koleżanki sobie z tym radzą, ja nie umiem.
Dwa dni temu rozmawiałam też z mamą, pytała jak zdrowie, powiedziałam że ogólnie wszystko ok, ale że z tymi sprawami ciągle tak samo i to mnie dobija. No i co... wiadomo, że nie jest w stanie mnie pocieszyć, usłyszałam tylko, żebym odpuściła, bo jak nie mam na coś wpływu, to co zrobić... Wiem, że chciała jak najlepiej, ale nie mogę już tego słuchać.
Oddam wszystkie skarby świata za coś, co pochłonie mnie bez reszty i pozwoli ODPUŚCIĆ.Mamausia lubi tę wiadomość
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Wiem!!!! Wiem kochana!!!
Ja mam myśli że nawet jeśli chciałabym odpuścić i nasza łącznie trójka chłopaków cieszyć się- to nie będę w stanie wyłączyć się ze starań! No nie!
Ja z rodziną nie rozmawiam. W kwestii kliniki, iui I ivf to jakiś zaścianek. Nie potępiają ale nie rozumieją. Z resztą... słyszałam raz "nie wariuj! Jakbyś nie miała dziecka wcale to rozumiem, ale masz go!"
Mam. Jestem matka. Byłam w ciąży. Ale xzy to znaczy że pragnę mniej miec dziecko z drugim mężem? Z resztą z pierwszym już wiele lat nie mogłam wywalczyć drugiego...👱♀️ 35l.
AMH 6,63=>3,11
Czynnik II hetero
MTHFR hetero
PAI-1 hetero
Hormony ok!
Ilość 240mln/ejakulat
Konc. 40mln/ml
Ruch ogólny 53%
Żywotność 56%
Morfologia 2%
HBA 90%
Stres oks. 2,64 mV
04.2023 IUI ❌️
26.07.2023 FET 4.2.2.❌️💔
Accofil, intralipid
❄️❄️ -
A tak jeszcze na marginesie, bo kiedyś o tym rozmawiałyście, ale jakoś nie miałam czasu się wbić w rozmowę.
Mój mąż, na początku starań, też miewał swoje humory, nie rozumiał mojego cierpienia, bywały kłótnie i sprzeczki. Przyznać jednak muszę, że od tego czasu wiele się w nim zmieniło i jest wspaniały. Pewnie dlatego, że zrozumiał dokładnie o co chodzi (wiele nauk zostało wtłoczonych w niego, skąd, co i dlaczego się bierze albo z jakiego powodu nie udaje), ale też dlatego, że zrozumiał, zobaczył, poczuł, jak ja cierpię... Kiedy jest czas starania się, to jest wspaniały - nie ma już jęczenia, że znowu trzeba się sztucznie zmuszać, bo owulacja!
Sam ciągnie do sypialni, wyznacza terminy, jest wtedy uroczy. Nawet zażartował teraz, kiedy przyszła @, że w maju w takim razie robimy sobie seksy co dwa dni jak tylko skończy się małpa! Nie odpuszcza, trwa przy mnie. Naprawdę czuję, że mam w nim ogromne wsparcie i wielką miłość.
Nawet zapisał się sam na badania, jutro idzie. Postanowił ponownie się zbadać, bo ja miałam operację i żeby na pewno nie zmarnować mojej szansy i okienka po laparoskopii, to chce zrobić posiewy itd. No po prostu... nie mogę narzekać. Zaznaczam jednak... wymagało to czasu, współpracy i wiele przegadanych godzin.
Tym bardziej... dużo bardziej jest mi źle, kiedy nie mogę dać mu dziecka.
Rozumiecie?Mamausia lubi tę wiadomość
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Tedka, znam te emocje doskonale....
Mi moja mama powiedziała, że dziecka nie musimy mieć, najważniejsze że jesteśmy zdrowi.
I jakby rozumiem intencje ALE
Po pierwsze nie jestem zdrowa skoro mam endometrioze i nie mogę zajść w ciążę,
Po drugie w czym jestem gorsza, że zasługuje tylko na zdrowie gdzie inni mają i zdrowie i dzieci?miska122 lubi tę wiadomość
4,5 roku starań
Endometrioza, adenomioza, PCOS
🔹06.21 1 ICSI - ❄️❄️❄️❄️ 1cb ❌
🔹02.2023 2 ICSI - ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
🔸 28.05-4.06 3 krwotoki
🔹 14+4tc - 103g 👶 i 104g 👶
SANCO zdrowe chłopaki 💙💙
🔹19+2 - 261g i 309g 👶👶
🔹 27+2 - 1113g🐸 i 1122g🐸
🔹29+2 - 1318g🦔 i 1365g 🦔
🔹34+2 - 2460g🌞 i 2363g🌞
Witaj świecie! ✋
34+6
10.11.23 Leoś 2490g 💙, Filipuś 2120g💙
-
Zielone.Słońce wrote:Tedka, znam te emocje doskonale....
Mi moja mama powiedziała, że dziecka nie musimy mieć, najważniejsze że jesteśmy zdrowi.
I jakby rozumiem intencje ALE
Po pierwsze nie jestem zdrowa skoro mam endometrioze i nie mogę zajść w ciążę,
Po drugie w czym jestem gorsza, że zasługuje tylko na zdrowie gdzie inni mają i zdrowie i dzieci?
Dokładnie.
Ja mojej mamie nie powiedziałam jeszcze o adopcji, więc nie zna moich planów.
Ale ja nie chcę się zadowolić życiem bez dziecka! Ja nie chcę patrzeć na to, że są na świecie też inne, które nie mogą zajść w ciążę! Ja mam żal, że z całej rodziny tylko na mnie trafiło. Na tę która choruje, ciągle się leczy, przyjmuje kupę tabletek codziennie i NIE MOŻE.
Ja nie mam innego życia, nie jestem wyczynowym sportowcem, nie robię kariery, ja chcę mieć piękny dom i cudowną rodzinę. To moje marzenie, nie umiem znaleźć sobie zastępnika.Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Rozumiem Tedka. Wysyłam zaproszenie do przyjaciółek. Przyjmij jeśli chcesz...
Dokładnie Zielone - czemu przez to czujemy się gorsze niż inni? Mniej wartościowi? Ja tez w niedzielę się poplakalam w rękaw M - robię wszystko co mogę!!! Zamiast na więcej orzyjemnosci lądujemy kase w klinikę!!! I po co? Jak może się nie udać?
Smutek, zmęczenie, frustracja - moi wierni kompani. Nie mam ostatnio wigoru, werwy, ochoty na seksy, wyjścia do ludzi. Domek, kocyk, relaks. Nawet nie potrafię cieszyć się z tego co już mam - wspaniałego męża i trzech muszkieterów w wieku 14, 12 i 8 🤭
Nie potrafię...👱♀️ 35l.
AMH 6,63=>3,11
Czynnik II hetero
MTHFR hetero
PAI-1 hetero
Hormony ok!
Ilość 240mln/ejakulat
Konc. 40mln/ml
Ruch ogólny 53%
Żywotność 56%
Morfologia 2%
HBA 90%
Stres oks. 2,64 mV
04.2023 IUI ❌️
26.07.2023 FET 4.2.2.❌️💔
Accofil, intralipid
❄️❄️ -
ondzia1112 wrote:Rozumiem Tedka. Wysyłam zaproszenie do przyjaciółek. Przyjmij jeśli chcesz...
Dokładnie Zielone - czemu przez to czujemy się gorsze niż inni? Mniej wartościowi? Ja tez w niedzielę się poplakalam w rękaw M - robię wszystko co mogę!!! Zamiast na więcej orzyjemnosci lądujemy kase w klinikę!!! I po co? Jak może się nie udać?
Smutek, zmęczenie, frustracja - moi wierni kompani. Nie mam ostatnio wigoru, werwy, ochoty na seksy, wyjścia do ludzi. Domek, kocyk, relaks. Nawet nie potrafię cieszyć się z tego co już mam - wspaniałego męża i trzech muszkieterów w wieku 14, 12 i 8 🤭
Nie potrafię...
Przyjmuję Oczywiście!
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
KarolinaK wrote:Ondzia, byłoby super, czuję, że w maju nadgonimy 🙂
Niezapominajka _ przykro mi... Co do synka, mój gdy miał 18 miesięcy to była tragedia ze snem, pobudki co chwilę... To podobno regres snu i powiem Ci że u nas minęło choć nocy nie przesypia. Więc jeszcze chwila! Miska zgadzam się z Tobą! Chociaż mnie z drugiej strony bardzo czasem przytłacza ta presja na świadome rodzicielstwo itd. w ciąży czytałam tylko o RB i trochę mi to zaszkodziło i chyba trzeba jakiegoś balansu bo np. moja koleżanka też stara się bardzo świadomie wychowywać córkę i to już, dochodzi do takich sytuacji że trzeba bardzo bardzo uważać żeby nie powiedzieć tej dziewczynce czegoś "czego się teraz nie mówi" bo zaburzy jej rozwój itd. więc generalnie teraz jest bardzo presja na intensywne rodzicielstwo i myślę że to super ale mało się mówi że to mega wymagające bo trzeba dziecku czas na maksa poświęcać.
U nas te bunty z wczoraj zakończyły się fatalnie bo tak nam się wyrywał na spacerze ze albo ja go za mocna pociąglam albo sam za mocno się wyszarpal...w kazdym razie coś się stało z rączką i skończyło się w szpitalu. Tam nas odesłali i kazali smarować altacetem bo synek nią rusza i nie jest opuchnięta no ale poplakuje nam czasem 😔 no to właśnie tak. Na szczęście ogarnęłam fizjoterapeutke na dziś to może coś podpowie. Ale wyrzuty sumienia mam ogromne. Przepraszam że tak spamuje na tym wątku ale serio czasem się zastanawiam gdzie tu miejsc na drugie dziecko 🥺
Wiem o czym mówisz, ja myślę, że trzeba po prostu znaleźć w tym wszystkim złoty środek i przede wszystkim wsłuchać się w dziecko. Ostatnio przeczytałam, że nie wolno chwalić dziecka na zasadzie "super, brawo" tylko "widzę, że się naprawcowałes przy tym" i o ile rozumiem intencje to nie zamierzam z tego korzystać. Mój syn sam sobie bije brawo jak coś dobrze zrobi. No ogólnie macierzyństwo nie jest łatwe i robimy kawał dobrej roboty. Ja już mam w czterech literach opinie innych ludzi, robię tak żeby mnie i małemu było jak najlepiej. -
Tedka wrote:Dzięki kochana, ale chyba się nie da. Wszyscy mnie wysyłają na jakieś terapie, itd.
Ale ja czuję, że rozmowa z psychologiem nie pomoże mi, bo... po prostu nie zajdę z nim w ciążę ot co. Co znowu usłyszę... odpuść, zajmij się czymś innym, wyjedź gdzieś, etc etc. No odkrywcze. Tylko, że tego się nie da zrobić i to nie pomaga.
Ryczeć nie mogę, bo już nie chcę maltretować też mojego męża. On też to źle znosi, a ciągły temat braku ciąży i moje płacze na pewno mu nie pomagają. Nie chcę, żeby jedyną jego rolą było ciągłe mnie pocieszanie.
Po prostu nie wiem jak inne koleżanki sobie z tym radzą, ja nie umiem.
Dwa dni temu rozmawiałam też z mamą, pytała jak zdrowie, powiedziałam że ogólnie wszystko ok, ale że z tymi sprawami ciągle tak samo i to mnie dobija. No i co... wiadomo, że nie jest w stanie mnie pocieszyć, usłyszałam tylko, żebym odpuściła, bo jak nie mam na coś wpływu, to co zrobić... Wiem, że chciała jak najlepiej, ale nie mogę już tego słuchać.
Oddam wszystkie skarby świata za coś, co pochłonie mnie bez reszty i pozwoli ODPUŚCIĆ.
Psycholog nie powie Ci żebyś odpuściła ☺️ oczywiście dobry psycholog, on przepracuje z Tobą Twój problem tak żebyś mogła spojrzeć na to wszystko inaczej ☺️Hania123 lubi tę wiadomość
34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27->16.06 263,26-> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy GS 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm Misia Haribo
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
🔹09.12 29+5 III prenatalne 1456 g zdrowego 🐻
🔹07.01 33+6 2522 g 🍈
Walcz maluszku 🙏❤️🫶
-
Tedka też rozumiem te emocje mnie też dotyczyły jak staraliśmy się o pierwsze dziecko. Ten czas starań zmienił nas bardzo. Zabrał nam dużo..bardzo dużo. Jestem nadal o to rozgoryczona że tak nas los doświadczył. Dziękuję jedynie że moje małżeństwo to przetrwało..bo bywało już bardzo różnie wtedy. Sama zastanawiałam się nad wizyta u specjalisty i żałuję że się do niego nie udałam. Bo później przyszła wreszcie ta wyczekana ciąża a ja drżałam o wszystko, maleństwo się urodziło i wszystko szło nie tak jak powinno a ja płakałam że zamiast się cieszyć tym czasem który powinien być przecież super cudowny bo tak wyczekany, to jest beznadziejny. Otarłam się o depresję poporodowa bo hormony szalały i dokładały do pieca. Myślę że powinnaś rozważyć rozmowę z psychologiem bo poukladasz sobie pewne sprawy i byc moze lepiej będziesz radzić sobie z emocjami, a to pomoże Ci być dobra mamą dla dziecka czy przez Ciebie urodzonego czy adoptowanego. Bardzo Ci kibicuje ♥️
Tedka, Mamausia lubią tę wiadomość
31 lat
08.2018 - starania o pierwszy cud
10.2021 - synek (ivf)
05.2022 - poronienie
09.2022 - starania o drugi cud
20.05.2023 - II ♥️ (bhcg 72)
09.06.2023 - CRL 7,7mm bijące ♥️
01.09.2023 - 250g zdrowej dziewczynki 💗
29.09.2023 - 465g gwiazdeczki ⭐
27.10.2023 - 940g słodkości 💜
24.11.2023 - 1490g cukiereczka🍬
22.12.2023 - 2100g wiercipietki
12.01.2024 - 3070g cudu 😍
i dalej czekamy...
-
nick nieaktualny
-
ja mogę poprowadzić maj, rok temu miałam pierwsze serduszko na liście testujących ❤️
edit. i mam podwójne wirusy ciążowe 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2023, 12:35
Jo_an, Tiril, bindweed, Asia2309, lawendowePole, Japoneczka z Porcelany lubią tę wiadomość
👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
To ja z Celiną nie śmiem konkurować 😉👱♀️ 35l.
AMH 6,63=>3,11
Czynnik II hetero
MTHFR hetero
PAI-1 hetero
Hormony ok!
Ilość 240mln/ejakulat
Konc. 40mln/ml
Ruch ogólny 53%
Żywotność 56%
Morfologia 2%
HBA 90%
Stres oks. 2,64 mV
04.2023 IUI ❌️
26.07.2023 FET 4.2.2.❌️💔
Accofil, intralipid
❄️❄️ -
Majowa zieleń na każdym kroku💚, będę mamą po Nowym Roku🤰🏻
Celina 😍Tiril, Mamausia lubią tę wiadomość
start: 06.2021
10/11/12.2022 clo+ovi❌
05.2023 7/9tc💔
11.2023 6/7tc 💔 cp P
05.2024 💔 cb
MTHFR hetero, PAI hetero
Niskie APTT
PCOS, IO
Niedrożny lewy jajowód
❌
08.2024🍀🍀🍀🍀
11.10 FET 5aa
17.10 ⏸️
21.10 250,0
23.10 462,9 (84,4%)
25.10 1099,0 🎉
31.10 GS 15x7mm YS 3,8mm
08.11 CRL 0,64cm FHR+😔
15.11 CRL 1,43cm FHR 161/min❤️🩸
22.11 8+5 CRL 2,12cm
06.12 10+5 ❤️🩸
14.12 11+6 CRL 5,71cm, FHR 173/min❤️🩸
18.12 12+3 niskie ryzyka❤️ wysokie ryzyko preeklampsji
15.01 16+3 150g
-
ondzia1112 wrote:A są kandydatki na prowadzenie maja? 🤔 coś mnie kusi 😁😆😅🫣Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6%