Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzielec91 wrote:od teraz tak będę znikać w weekendy, taka praca a później jest co nadrabiać hehe ale za to w tygodniu jestem w domu także i tak jestem na bieżąco
Może to dziwnie zabrzmi bo znamy się tylko z forum ale zdążyłam się stęsknić za Wami uwielbiam tu przebywać
Ja też tak mam... Już nawet mój mąż się zaangażował i czasem pyta co dziewczyny napisałyDeneira lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
I ja wracam po weekendzie.
Co tam ciekawego dziewczyny? Któraś zaciążyła jak mnie nie było, czy czekamy na pierwszą edycję wielkiego comiesięcznego testowania jutro?AJA_S lubi tę wiadomość
-
chyba się uzależniamy hehe
babeczki powiem Wam że w tym miesiącu nie mierzę tempki ale czuję, że jest dużo niższa niż we wcześniejszym, w tamtym po owu miałam po 37 stopni i czułam to, wiedziałam, ze temp wysoko a teraz nie, nawet czuję, jakby była za niska i już po owulce a mnie dalej jajniki pobolewają, wczoraj miałam ból miesiączkowy , dziwaczny ten mój cykl -
Rudzielec91 wrote:chyba się uzależniamy hehe
babeczki powiem Wam że w tym miesiącu nie mierzę tempki ale czuję, że jest dużo niższa niż we wcześniejszym, w tamtym po owu miałam po 37 stopni i czułam to, wiedziałam, ze temp wysoko a teraz nie, nawet czuję, jakby była za niska i już po owulce a mnie dalej jajniki pobolewają, wczoraj miałam ból miesiączkowy , dziwaczny ten mój cyklRudzielec91, AJA_S lubią tę wiadomość
-
Ja się staram nie nastawiać. Co mogłam to zrobiłam. Chciałam testować w przyszły poniedziałek, ale mi owu przesunęło i teraz wypada w czwartek A w weekend majowy mam urodziny szwagra i spotkanie ze znajomymi i nie wiem co teraz robić. Czy testować w środę i jak wyjdzie bladzioch lecieć na betę od razu? Czy zrobić sobie betę i olać testy siusiane?