Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta, w poprzednim cyklu miałaś taki misz masz, potem ten straszny okres, że może ci się trochę rozregulowało. Jeśli to owulka to tylko się cieszyć, że jest i serduszkować.
Zanim zaczęłam brać antyki też kilka razy zdarzyło mi się stosunkiem przerywanym trafić w dni płodne (minusy nieregularnych cykli...) i nic nigdy z tego nie wyszło, chyba, że o czymś nie wiem. -
marta95 wrote:Pewnie macie rację jak zawsze!
Wiem mala albo i duża maruda jestem
Hihi to jest nas 2;)
Ja też ciągle marudzę na tę moją niezjawiającą się owulkęPCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina wrote:Hihi to jest nas 2;)
Ja też ciągle marudzę na tę moją niezjawiającą się owulkęRudzielec91, Almanah lubią tę wiadomość
-
Mnie dziewczyny dopadło mega przeziębienie, byłam dziś u lekarza, powiedziałam że się staramy i ani antybiotyku mi nie przepisał ani żadnych scorbolamidów brać nie wolno...powiedział, że scorbolamid może bardziej zaszkodzić niż niektóre antybiotyki...a tego bym nie przypuszczała akurat więc dziele się wiedzą
-
Deneira wrote:Powiem wam ze zrobiłam test ten na 10mu i lipny jest. Oczywiście nie pokazał 2kresek ale tez ta testowa jest ledwo widoczna. Nie polecam jutro z rana zrobie normalny. Boje sie ze nie zobaczę 2 kresek.
Almanah lubi tę wiadomość
-
Rudzielec91 wrote:testowa ledwo widoczna? a kontrolna? normalnie powinna byc tylko kontrolna jesli brak ciąży albo kontrolna i testowa jeśli jest ciąża a jeśli u Ciebie jest tylko testowa to musiał być jakiś błąd i ten test w ogóle nie jest ważny