Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Deneira wrote:E dziewczyny takie pytanie jeszcze techniczne. Bo dzis o 3 nad ranem szlam sikac. A wstaje o 6. Możliwe ze dzis znowu sie sytuacja powtórzy. To nie wpłynie to moje wstawanie na sikanie na test?
To se siknij o 3 na sikańca;) Albo w kubaska i niech dojrzeje do wyniku;)PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Deneira wrote:E dziewczyny takie pytanie jeszcze techniczne. Bo dzis o 3 nad ranem szlam sikac. A wstaje o 6. Możliwe ze dzis znowu sie sytuacja powtórzy. To nie wpłynie to moje wstawanie na sikanie na test?
-
Seraya wrote:jak patrzę na Twój wykres to jestem absolutnie przekonana, że jutro będą dwie piękne kreseczki. Trzymam mocno kciuki i ściskam
-
Seraya wrote:Nie pij na noc, wysiusiaj się porządnie przed snem to może się nie obudzisz ja np. zastanawiam się czy jak przebudzę się na chwilę właśnie ok 2-3 w nocy albo i pójdę do toalety to ma to duży wpływ na temperaturę, a mierzę codziennie o 5.30.
-
Deneira wrote:Saraya ja patrze by 3 h w miarę spokojnie leżeć i Przysypiac tyle ile sie da. Mysle E ma to wpływ ale niewielki na temp. To nie jest tak ze normalnie miałabyś 36,5 a jak wstaniesz to 37. Watpię.
-
Seraya wrote:Myślę, że masz rację. Nie latam na szczęście też codziennie do toalety w nocy i nawet jak się przebudzę to zaraz usypiam więc nie są to jakieś mega nie przespane noce także może i pomiary są wiarygodne chociaż jak patrzę na mój wykres to dziwny mi się wydaje w tym cyklu...
-
Hej dziewczyny:) ja też w tym tygodniu powinnam dostać @...mam nadzieję, że nie nadejdzie...tak długo się staramy i co miesiąc....Może teraz po hcg...do tego likwidują moje stanowisko pracy więc 3 miesiące wypowiedzenia...przydałoby się żeby w końcu się udało...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 15:37
-
Monia0812 wrote:Hej dziewczyny:) ja też w tym tygodniu powinnam dostać @...mam nadzieję, że nie nadejdzie...tak długo się staramy i co miesiąc....Może teraz po hcg...do tego likwidują moje stanowisko pracy więc 3 miesiące wypowiedzenia...przydałoby się żeby w końcu się udało...
Monia0812 lubi tę wiadomość
-
Monia0812 wrote:Hej dziewczyny:) ja też w tym tygodniu powinnam dostać @...mam nadzieję, że nie nadejdzie...tak długo się staramy i co miesiąc....Może teraz po hcg...do tego likwidują moje stanowisko pracy więc 3 miesiące wypowiedzenia...przydałoby się żeby w końcu się udało...
-
-
Seraya wrote:nie jest to wykluczone...ale nie ma co gdybać tylko sikać rano trzeba i zakomunikować nam wszystkim dobrą wiadomość, a później zarażać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 15:43