Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hehe zgadzam się z reddie może i by pokazał ciąże ale jak tak latasz do kibelka to i tak dupka
a ja się dzisiaj tak słabo czuje, chyba bierze mnie choroba ;/ całkiem mi siły odebrało , temp mam tylko podgoraczkową, 37, ale czuje jakbym miała dużo więcej... i dalej dokuczają mi bóle jajnika i podbrzusza jakby tego było mało a jeszcze obiad trzeba robićWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 14:48
-
Rudzielec91 wrote:hehe zgadzam się z reddie może i by pokazał ciąże ale jak tak latasz do kibelka to i tak dupka
a ja się dzisiaj tak słabo czuje, chyba bierze mnie choroba ;/ całkiem mi siły odebrało , temp mam tylko podgoraczkową, 37, ale czuje jakbym miała dużo więcej... i dalej dokuczają mi bóle jajnika i podbrzusza jakby tego było mało a jeszcze obiad trzeba robić -
Deneira wrote:Boje sie strasznie.
Się nie bój tylko raduj drżącą nutką niepewności;) Być może ostatnią ( i oby) na długo;)Rudzielec91 lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Deneira wrote:Dziekuje :* mam nadzieje ze trafię pipeta w okienko hahah
Oj.. słuchaj, służę pomocą... po 5 latach mgr z biologii jestem mistrzem pipetowania, hahahahaSeraya, AJA_S lubią tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Deneira wrote:W rossmanie jest teraz promocja na bobotest. Zamiast com ok 9zl sa po 7 z groszami
AJA_S lubi tę wiadomość