Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Deneira wrote:Chceci sie pośmiać? Moj maz oznajmił ze skoro mam tyle testów ciążowych (wyciągnęłam 5, bo chciałam kupic bobotest i nie było to brałam co było i na koncu trafiłam na bobotest) to on tez chce sobie zrobic test hahaha
Deneira, AJA_S lubią tę wiadomość
Australijka
-
Australijka wrote:A tak... To typowe... Zużyć i nic nie powiedzieć )))
Australijka lubi tę wiadomość
-
Kochane jesteście niezawodne tyle czytania !
Niecierpliwa, ogromne gratulacje! Rosnijcie zdrowo
Deneira, mówię Ci że nie masz się co martwić, taka piękna temperatura !
Dziewczyny może któraś z was powiedzialaby mi coś Z badaniem szyjki? Tzn jak wyczuć czy jest otwarta czy zamknięta...tego nie wiem i zachodzą pomyłkiAlmanah lubi tę wiadomość
-
marta95 wrote:Kochane jesteście niezawodne tyle czytania !
Niecierpliwa, ogromne gratulacje! Rosnijcie zdrowo
Deneira, mówię Ci że nie masz się co martwić, taka piękna temperatura !
Dziewczyny może któraś z was powiedzialaby mi coś Z badaniem szyjki? Tzn jak wyczuć czy jest otwarta czy zamknięta...tego nie wiem i zachodzą pomyłki
Też się nad tym zastanawiam. Od 4 lat obserwuje cykle, czasem próbuję zbadać szyjkę, ale zawsze jest dokładnie taka sama.
Niecierpliwa, gratulacje. -
Niecierpliwa, Gratulacje Nawet nie wiesz jak się cieszę twoim szczęściem :*
Deneira spokojnie i u Ciebie fasolka rośnie Tylko się nie stresuj bo i test negatywny wyjdzie :*
Ah 17 stron przeczytać musiałam, żeście się rozpisały xD
Marta, Almanah otwartość szyjki nie jest taka ważna i można ją omijać17.11.17-poronienie całkowite -
Deinera.... Dawaj no , jak tescik:) bo tu już z siebie wyszłam i stoję obok:)
Tyle biologów pewnie dlatego nie pracuję w zawodzie, haha:)PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Deneira wrote:Testy negatywne zrobiłam i zwykły i ten 10 nie wiem dlaczego ale zaczynam sie godzić z porażka
O kurde! No way!
Może za wcześnie...PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Almanah wrote:Też się nad tym zastanawiam. Od 4 lat obserwuje cykle, czasem próbuję zbadać szyjkę, ale zawsze jest dokładnie taka sama.
Niecierpliwa, gratulacje.