Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Offca88 wrote:Deneira spokojnie kochana, czasami mniej objawów to objaw ciąży
Nie ma co sobie wyszukiwać A test sikany , bywa z nim różnie, naprawdę. Jedna kreska nawet jak będzie to niczego nie przesądza. Niektórym późno wychodzi . Najważniejsze że @ nie ma i tego się trzymaj :* Teraz i tak już nic nie zmienisz, co ma być to będzie czy się będziesz stresować czy nie.
Głowa do góry i nie myśl tyle, bo to wcale dobrze nie wpłynie . -
Australijka wrote:Kochane, potrzebuję wsparcia co by nie testować. Głowa wie że za wcześnie, ale emocje rządzą niedługo więcej będę wydawać na testy niż kosmetyki... paranoja!!! Help!
-
Twój wykres piękny. U mnie coś nie wysokie temperatury. Nie wiem czy to po tym badaniu Hycosy może cały czas boleć brzuch czy jak ale od owu cały czas tam coś się dzieje. No i pierwszy raz od bardzo dawna czułam że w ogóle była owulacja. Testowałam 5 dni po owu )) wiem że bezsens ale to silniejsze...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 20:33
Australijka
-
niecierpliwa1994 wrote:A te 3-4 tygodnie liczy się od kiedy?
Od daty ost okresu liczy się tygodnie ciążyPCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
niecierpliwa1994 wrote:Czyli 3-4 tygodnie ma już dzidziuś tak?
Nie. Dzidziuś ma ok 2 tygPCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
W ta niedzielę rano strumieniowy 10 mlU/ml ale mi szybka zaparowala i odczytałam wynik po 8 min a nie po 5 i była słaba kreseczka i nie wiedziałam czy test wiarygodny więc nic nie piłam i zrobiłam z następnego siku plytkowy 25mlU/ml i była mocniejsza kreseczka jak w poprzednim. Obydwa baby test
-
Chceci sie pośmiać? Moj maz oznajmił ze skoro mam tyle testów ciążowych (wyciągnęłam 5, bo chciałam kupic bobotest i nie było to brałam co było i na koncu trafiłam na bobotest) to on tez chce sobie zrobic test hahaha
AJA_S, Agula82 lubią tę wiadomość