Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzielec91 wrote:hej babeczki
Taśka dobrze to słyszeć mam nadzieję, że wszystko się zakończy dobrze i beta wyjdzie pozytywnie
Marta oby Twoje przeczucia się sprawdziły bo mi też mówiłaś, że się uda także liczę na to hehe
Deneira nic się nie bój tylko gnaj na tę betę bo ja strasznie ciekawa jestem co tam się u Ciebie dzieje
A mnie nadal boli brzuch podobnie jak przed miesiączką ;/
trzyma mnie już kilka dni, tyle mam roboty a chodzę jak cień i leże co chwilę przez ten brzuch... mam tylko nadzieję, że na darmo nie boli... hehe
i męczy mnie jeszcze dzisiaj biegunka jakby tego było mało..
Kochane mam nadzieje, że mimo dzidzi zostaniecie tutaj ze mną? :* Bo jak mi się uda , to będę za Wami chodziła na pewno :*
-
Rudzielec91 wrote:Kozisina no co Ty? i co zostawisz nas tak tu same? będzie dobrze :* <masuje>
Ehh... nie no, pewnie mi przejdzie... Chyba wychodzi ze mnie zmęczenie materialu w pracy i w ogóle...PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
marta95 wrote:umowa zlecenie, wiesz jak to jest najgorsze jest to że ja już ubrana stałam w drzwiach
-
Offca88 wrote:Naprawdę przykre że tak traktują ludzi , tym bardziej że raz to każdy musi za coś żyć i zarabiać, a dwa jak mówisz już byłaś ubrana no sorry:/ Dla mnie to jakieś nieporozumienie, myślałam, że jak teraz płacą też za umowę zlecenie to zaczną dawać umowę o pracę, ale jak widać nie pomogło.
i to w sumie prawda, niektóre dziewczyny umowę dostały po 3 latach robienia na umowe zlecenie, dlatego szukam gdzieś coś innego, ale to jest masakra jakas! takie małe miasteczko to wiadomo ile pracy -
Offca88 wrote:Ja wczoraj i przedwczoraj byłam po 10 godzin w pracy, no i już mam wolne (pół etatu). No ale siedzę z maluchem , obiady trzeba porobić. Jestem padnięta po tych dniach, wczoraj to już ledwo siedziałam
-
marta95 wrote:Pytając się u umowę o pracę usłyszałam: coo? jaka umowa? może za kilka lat.
i to w sumie prawda, niektóre dziewczyny umowę dostały po 3 latach robienia na umowe zlecenie, dlatego szukam gdzieś coś innego, ale to jest masakra jakas! takie małe miasteczko to wiadomo ile pracy
-
Rudzielec91 wrote:hehe Offca byłabym prze szczęśliwa jakby coś się kluło poczekamy, zobaczymy Ja też zostaje nawet jak się uda tak się przywiązałam chciałabym wiedzieć kiedy się której uda zafasolkować co u Was słychać itd
Rudzielec91 lubi tę wiadomość
-
Rudzielec91 wrote:a jak tam pogoda u Was, u mnie w nocy było tylko 3 stopnie i jest tak ziiimno, od rana hajcuje w kominku bo zamarzam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 09:46