X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwietniowe staraczki :)
Odpowiedz

Kwietniowe staraczki :)

Oceń ten wątek:
  • Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozisina wrote:
    Ja mam jakąś depresję. Boli mnie wszystko i wszędzie.
    Czas umierać;)
    Kozisina no co Ty?:P i co zostawisz nas tak tu same?:P będzie dobrze :* <masuje> :D

ckai9n73i3etzh5b.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    hej babeczki :)
    Taśka dobrze to słyszeć :) mam nadzieję, że wszystko się zakończy dobrze i beta wyjdzie pozytywnie :)
    Marta oby Twoje przeczucia się sprawdziły bo mi też mówiłaś, że się uda :D także liczę na to ;D hehe
    Deneira nic się nie bój tylko gnaj na tę betę bo ja strasznie ciekawa jestem co tam się u Ciebie dzieje :D
    A mnie nadal boli brzuch podobnie jak przed miesiączką ;/
    trzyma mnie już kilka dni, tyle mam roboty a chodzę jak cień i leże co chwilę przez ten brzuch... mam tylko nadzieję, że na darmo nie boli... :P hehe
    i męczy mnie jeszcze dzisiaj biegunka jakby tego było mało..
    No no coś tam się kluje :***

Kochane mam nadzieje, że mimo dzidzi zostaniecie tutaj ze mną? :* Bo jak mi się uda , to będę za Wami chodziła na pewno :*

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta to tak z rana dają znać aby nie przychodzić? Masakra :/

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    Marta to tak z rana dają znać aby nie przychodzić? Masakra :/
    umowa zlecenie, wiesz jak to jest :/ najgorsze jest to że ja już ubrana stałam w drzwiach :/

• Kozisina Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    Kozisina no co Ty?:P i co zostawisz nas tak tu same?:P będzie dobrze :* <masuje> :D

Ehh... nie no, pewnie mi przejdzie... Chyba wychodzi ze mnie zmęczenie materialu w pracy i w ogóle...

PCOS, niedoczynność, problem męski
    2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
    4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    No no coś tam się kluje :***

Kochane mam nadzieje, że mimo dzidzi zostaniecie tutaj ze mną? :* Bo jak mi się uda , to będę za Wami chodziła na pewno :*
    ja zostanę, czuję że na długo :P :*

• Offca88 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 wrote:
    umowa zlecenie, wiesz jak to jest :/ najgorsze jest to że ja już ubrana stałam w drzwiach :/
    :/ Naprawdę przykre że tak traktują ludzi , tym bardziej że raz to każdy musi za coś żyć i zarabiać, a dwa jak mówisz już byłaś ubrana no sorry:/ Dla mnie to jakieś nieporozumienie, myślałam, że jak teraz płacą też za umowę zlecenie to zaczną dawać umowę o pracę, ale jak widać nie pomogło.

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozisina wrote:
    Ehh... nie no, pewnie mi przejdzie... Chyba wychodzi ze mnie zmęczenie materialu w pracy i w ogóle...
    Oj tulę:**

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 wrote:
    ja zostanę, czuję że na długo :P :*
    Jasne z zielonym kropkiem w brzuszku możesz tutaj siedzieć ile chcesz:D

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj i przedwczoraj byłam po 10 godzin w pracy, no i już mam wolne (pół etatu). No ale siedzę z maluchem , obiady trzeba porobić. Jestem padnięta po tych dniach, wczoraj to już ledwo siedziałam :D

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    :/ Naprawdę przykre że tak traktują ludzi , tym bardziej że raz to każdy musi za coś żyć i zarabiać, a dwa jak mówisz już byłaś ubrana no sorry:/ Dla mnie to jakieś nieporozumienie, myślałam, że jak teraz płacą też za umowę zlecenie to zaczną dawać umowę o pracę, ale jak widać nie pomogło.
    Pytając się u umowę o pracę usłyszałam: coo? jaka umowa? może za kilka lat. :O
    i to w sumie prawda, niektóre dziewczyny umowę dostały po 3 latach robienia na umowe zlecenie, dlatego szukam gdzieś coś innego, ale to jest masakra jakas! takie małe miasteczko to wiadomo ile pracy :/

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Offca byłabym prze szczęśliwa jakby coś się kluło ;) poczekamy, zobaczymy :) Ja też zostaje nawet jak się uda :) tak się przywiązałam :) chciałabym wiedzieć kiedy się której uda zafasolkować :) co u Was słychać itd :)

Offca88 lubi tę wiadomość

ckai9n73i3etzh5b.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    Jasne z zielonym kropkiem w brzuszku możesz tutaj siedzieć ile chcesz:D
    ahaha, może niedługo, może kiedyś :D prędzej wy mnie tu zostawicie i sobie pójdziecie na fiolet :P

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta szukaj, szukaj, coś takiego nie powinno mieć miejsca... trzymam kciuki żebys znalazła coś fajnego :)

ckai9n73i3etzh5b.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, że mam pomocnego i wyrozumiałego męża, zawsze pociesza, że no przecież w końcu coś znajdę a narazie on pracuje i dajemy radę :P alee mi się nudzi w domu!

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    Ja wczoraj i przedwczoraj byłam po 10 godzin w pracy, no i już mam wolne (pół etatu). No ale siedzę z maluchem , obiady trzeba porobić. Jestem padnięta po tych dniach, wczoraj to już ledwo siedziałam :D
    tulę :* rób szybko obiad i idź się kobieto połóż na chwilkę chociaż ! :)

ckai9n73i3etzh5b.png
  • Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak tam pogoda u Was, u mnie w nocy było tylko 3 stopnie i jest tak ziiimno, od rana hajcuje w kominku bo zamarzam :P

ckai9n73i3etzh5b.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 wrote:
    Pytając się u umowę o pracę usłyszałam: coo? jaka umowa? może za kilka lat. :O
    i to w sumie prawda, niektóre dziewczyny umowę dostały po 3 latach robienia na umowe zlecenie, dlatego szukam gdzieś coś innego, ale to jest masakra jakas! takie małe miasteczko to wiadomo ile pracy :/
    Teraz na szczęście dają pieniążki dla niepracujących mam. Więc jak zaciążysz to i tak będziesz miała na dzieciątko :) No z pracą ciężko. Ja mam umowę o pracę na czas nieokreślony ale ja już pracuję w tej firmie 7 rok, z przerwą na malucha.

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    hehe Offca byłabym prze szczęśliwa jakby coś się kluło ;) poczekamy, zobaczymy :) Ja też zostaje nawet jak się uda :) tak się przywiązałam :) chciałabym wiedzieć kiedy się której uda zafasolkować :) co u Was słychać itd :)
    Życzę Ci tego :** Połowa sukcesu to pozytywne myślenie :)

Rudzielec91 lubi tę wiadomość

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    a jak tam pogoda u Was, u mnie w nocy było tylko 3 stopnie i jest tak ziiimno, od rana hajcuje w kominku bo zamarzam :P
    zimno, zimnooo...raz słońce, raz ogromne chmury :/ dobrze, że w bloku mi grzeją :D ale tak marzę o swoim domku...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 09:46

‹‹ 125 126 127 128 129 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ