Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Seraya wrote:A do tego mój wykres nic obiecującego nie pokazuje...i w ogóle doła dziś mam...bo właśnie dzwonił do mnie mąż...i generalnie oboje pracujemy, dobrze zarabiamy, oboje w zawodzie i mamy umowy na stałe, kupiliśmy piękne, duże mieszkanie, wykończyliśmy je z projektantką tylko tego bobasa brakuje...a za miesiąc mąż będzie pracować już gdzie indziej...przenoszą go na drugi koniec Polski. Co oznacza, że musimy sprzedać mieszkanie, ja się muszę zwolnić z pracy...no powiem Wam, że siedzę i ryczę...
-
Oj dziewczyny. Z moim zawodem nie ma jak wyjechać. A poza tym ja bym tak nie chciała. Nie wyobrażam sobie być tak daleko od rodziny. Pewnie trochę ze mnie tchórz. A zarobki mam teraz takie kolosalne, że jak gdyby nie pomoc rodziców to nie miałabym za co żyć po opłaceniu opłat
-
Rudzielec91 wrote:hehe my bardziej ze względów patriotycznych chcemy tu coś rozkręcać , ja już tu firmę mam, mój też coś kombinuje, dzieci w Polsce potrzeba! bo niestety robi się tu kraj starców ale na szczeście widzę, że idziemy w lepszym kierunku od kiedy rząd się zmienił także mam nadzieję, że za kilka lat jakoś to stanie powoli na nogi
-
reddie137 wrote:Rudzielec jak nie miałaś to się nie zarazisz to albo się ma albo nie Mój mąż ma i mu wywala a ja z nim się całuje i wszytko i nic mi nigdy nie wyskoczyło
reddie137 lubi tę wiadomość
-
Offca88 wrote:No my też myśleliśmy o domku, ale póki co nie ma szans, bo ja teraz po ciąży mogę nie pracować, więc...nie chcę sobie takiego kredytu na łeb zarzucić, teraz i tak mamy 1 tys miesięcznie już. Ale już niedługo i mieszkanie będzie nasze Fajnie , że macie mieszkanie , to naprawdę dużo Zazdroszczę, bo jednak kredyty są obciążające
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 10:26
Offca88 lubi tę wiadomość
-
Rudzielec91 wrote:nie strasz! ja nigdy w życiu nie miałam opryszczki, teraz to też nie to, tylko dużo takich malusieńkich białych krosteczek koło siebie po jednej i drugiej stronie ust ;/
A co do opryszczki oj nie chciałam straszyć nie mówię, że ją masz, tylko przy okazji sobie o niej przypomniałam i informuję, bo wiem, że potrafi wywołać nawet poronienie, a Ty mi przypomniałaś o tym właśnie jak mówiłaś o tych krostach na ustach
-
Offca88 wrote:Ja też bym nie wyjechała nigdy. Nie ze względów takich jak Ty ale po prostu kocham swoją rodzinę i nie wyobrażam sobie być od nich daleko. Za żadne pieniądze świata
Offca88 lubi tę wiadomość
-
reddie137 wrote:Oj dziewczyny. Z moim zawodem nie ma jak wyjechać. A poza tym ja bym tak nie chciała. Nie wyobrażam sobie być tak daleko od rodziny. Pewnie trochę ze mnie tchórz. A zarobki mam teraz takie kolosalne, że jak gdyby nie pomoc rodziców to nie miałabym za co żyć po opłaceniu opłat
-
Offca88 wrote:W kącikach ? To może zajady? Witamina b2 pomaga
A co do opryszczki oj nie chciałam straszyć nie mówię, że ją masz, tylko przy okazji sobie o niej przypomniałam i informuję, bo wiem, że potrafi wywołać nawet poronienie, a Ty mi przypomniałaś o tym właśnie jak mówiłaś o tych krostach na ustach -
Rudzielec krostki wokół ust możesz mieć od wiatru... np jak przy wietrze oblizujesz wargi... nawet nie świadomie ale jednak... Ja co roku mam ten problem A jesienią spierzchnięte strasznie od ognisk na rybach
Rudzielec91 lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
AJA_S wrote:Rudzielec krostki wokół ust możesz mieć od wiatru... np jak przy wietrze oblizujesz wargi... nawet nie świadomie ale jednak... Ja co roku mam ten problem A jesienią spierzchnięte strasznie od ognisk na rybach
-
To fakt rodzina jest bardzo ważna
Ja też sobie nie wyobrażam żyć bez nich.
Ja w ogóle w tym cyklu mam jakąś masakrę. Mam tłustą cerę od zawsze i tam trochę mnie nie raz przed okresem wysypie . Ale teraz to miałam w okres, po okresie, no i w sumie do teraz , ale to taki wysyp, przesada. W ciąży w moim młodym to miałam normalnie cerę jak pupa niemowlęcia Liczę, że i teraz tak będzie jak już będę w tej wymarzonej ciąży
Nie wiem co się dzieje, ale teraz mi jakoś się wsio przestawiło. Nigdy nie miałam takiego wysypu na twarzy Nawet na powiece mi się zrobił dziad Porażka . A już naprawdę pielęgnuję cerę, zrezygnowałam nawet z kosmetyków, daje tylko krem bb i nic więcej. A i tak wysypywało. Teraz jakby na razie przestało, ale za nim tamto zniknie to potrwa i zaś przed okresem mnie pewnie wysypie Cera tłusta fajna bo nie mam zmarszczek, ale za to są inne minusy.