Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja bym się chętnie spotkała, ale niestety w weekendy jestem z maluchem, a mąż pracuję w soboty. Mam prawo jazdy ale zaraz po zdaniu zaszłam w ciąże, no i nie jeżdżę. Kiedyś pewnie będę musiała, ale jak na razie minęło 3 lata i się boję, w ogóle jakoś boję się samochodu. Pracę mam blisko więc jakoś mnie nie ciągnęło. A teraz własnie w czwartek kupujemy nowe autko znaczy nowe, nie nowe 8 letnie bo ten nasz staruszek ma już w tym roku 19 lat i pora na zmianę
-
marta95 wrote:Offca,oj tak...cera tłusta jest koszmarna, świece się jak głupia...używałam jakichś kosmetyków matujacych ale wiadomo nie wszystkie pomagają
Offca mnie też wysypało i wyglądam jak straszydło ale na szczęście pracuje w domu to nie muszę ludzi straszyć -
marta95 wrote:Offca,oj tak...cera tłusta jest koszmarna, świece się jak głupia...używałam jakichś kosmetyków matujacych ale wiadomo nie wszystkie pomagają
-
Rudzielec91 wrote:a ja mam mieszaną czoło tłuste , broda , policzki suche a jakiego kremu używać ? te do cery mieszanej póki co nie dają rady
Offca mnie też wysypało i wyglądam jak straszydło ale na szczęście pracuje w domu to nie muszę ludzi straszyć
To ja też mam polika nie suche ale nie tłuste, a czoło i broda najgorsza, szło by frytki smażyć haha
Najlepiej kremy używać nawilżające, one nie natłuszczają skóry ale nawilżająRudzielec91 lubi tę wiadomość
-
Ja, szczęśliwy człowiek z cera mieszana ale prawie idealną. Starcza krem bb i puder transparentny...
reddie137, Offca88 lubią tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina wrote:Ja, szczęśliwy człowiek z cera mieszana ale prawie idealną. Starcza krem bb i puder transparentny...
-
Rudzielec91 wrote:a ja mam mieszaną czoło tłuste , broda , policzki suche a jakiego kremu używać ? te do cery mieszanej póki co nie dają rady
Offca mnie też wysypało i wyglądam jak straszydło ale na szczęście pracuje w domu to nie muszę ludzi straszyćRudzielec91 lubi tę wiadomość