X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwietniowe staraczki :)
Odpowiedz

Kwietniowe staraczki :)

Oceń ten wątek:
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dam23 wrote:
    Na całe szczęście nie jestem sama, kochana my razem zajdziemy no nie? <3
    Pewnie, ze tak :) <3 damy rade!

dam23 lubi tę wiadomość

• Offca88 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira wrote:
    Za 2h jade po wyniki :/ niby na luzie i jie spodziewam sie ciazy a jednak nerwy....co w tej kopercie zobaczę :/
    Deneira zobaczysz prawdę po prostu , przynajmniej będziesz wiedziała, jeśli jesteś w ciąży to po co czekać i się dołować , że a może tak a może nie, a jak nie jesteś to też przynajmniej możesz sobie przyspieszyć @. Będzie dobrze kochana :*

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    babeczki nie chciałam nic mówić żeby nie było że robię sobie jakieś nadzieje albo świruje no ale muszę o tym napisać :) od rana mnie dziś muli, teraz znowu wróciło, o mamo żeby to był zwiastun fasoleczki :) no i nie wytrzymałam i napisałam :D hehe

Offca88 lubi tę wiadomość

ckai9n73i3etzh5b.png
  • justyna1220 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ale wy tu piszecie, nie nadążam odświeżać stron! :P

3i49k6nlhmiirsm3.png
    7v8rugpjlwspdzhy.png
    Aniołek 02.2014 [*] 07.2014 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    To masz fajnie, ja mam niestety długie 32 dniowe. Także czekanie nie ma końca:P
    Hm ja na temp mało się znam, ale z tego co już dziewczyny mówiły, to końcowa wysoka sygnalizuje ciążę? Czasami nie wszystko da się zaplanować i kontrolować :)

Niby końcowa temp wysoka sygnalizuję ciążę ale moje ostatnie cykle pokazują mi że wcale tak nie jest, mam wysoką temp a @ i tak przychodzi :-)

• justyna1220 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira, pozwoliłam sobie sprawdzić twój wykres, jest przepiękny! Trzyma kciuki ;)

3i49k6nlhmiirsm3.png
    7v8rugpjlwspdzhy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 wrote:
    Pewnie, ze tak :) <3 damy rade!

Musi się udać, musi się udać, musi się udać !!! <3 <3 <3

• justyna1220 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    babeczki nie chciałam nic mówić żeby nie było że robię sobie jakieś nadzieje albo świruje no ale muszę o tym napisać :) od rana mnie dziś muli, teraz znowu wróciło, o mamo żeby to był zwiastun fasoleczki :) no i nie wytrzymałam i napisałam :D hehe

:D A jakieś jeszcze objawy? :)

3i49k6nlhmiirsm3.png
    7v8rugpjlwspdzhy.png
  • marta95 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Ruda ! :P oby to była fasolka :P

Justyna, No musisz się przyzwyczaić, najgorsze jest jak nie będzie Cię ze dwie godziny...wtedy to jest hardcore :P

• Offca88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dam23 wrote:
    Mój N też się śmiał na samym początku znajomości że przecież nie może być aż tak źle ale teraz sam się przekonał :-P Wytrzymał ze mną już 5 lat i 6 miesięcy więc wytrzyma do końca naszych dni :-P
    No mój też tak mówił, my mamy 5 lat małżeństwa cywilnego w lutym było, a we wrześniu będzie 5 lat kościelnego. Także też już sporo :D
    Jeszcze nie uciekł, ale przyznam docieranie się trochę było burzliwe :D
    Zwłaszcza jak dziecko przyszło, ale teraz jest naprawdę super , tak od roku to myślę idealnie :)

dam23 lubi tę wiadomość

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Deneira Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem ale głowa mimo wszystko zaczyna miec nerwówke. Ja niestety wszystko bardzo przeżywam. W ogole po rozwodzie mam nerwice chyba nieleczona która w takich momentach sie objawia :/

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna1220 wrote:
    :D A jakieś jeszcze objawy? :)
    ból jajników, zwłaszcza prawego i podbrzusza, prawie od samej owulki aż do teraz, swędzące sutki ale w tamtym cyklu tez tak miałam więc na to tak nie patrzę, od wczoraj bolą mnie też piersi ale poza tym nic innego nie zauważyłam ;)

ckai9n73i3etzh5b.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dam23 wrote:
    Musi się udać, musi się udać, musi się udać !!! <3 <3 <3
    Ja to teraz na luzie, nie mam nawet żadnych objawów nadchodzącej owulki :O chociaż wczoraj mialam wzdęcia a nic takiego nie jadłam...brzuch trochę bolał, no nie wiem może po prostu tak musiało być :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 13:47

dam23 lubi tę wiadomość

• Offca88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    Trzymam kciuki mocniutko :**
    Oby wsio przebiegło pomyślnie :*

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Deneira Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna1220 wrote:
    Deneira, pozwoliłam sobie sprawdzić twój wykres, jest przepiękny! Trzyma kciuki ;)
    Wykres ładny Le testy nie wychodzą i nie czuje sie jak na ciaze. Normalnie. Nic niw boli. Wszystko przestało.

• justyna1220 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 wrote:
    Justyna, No musisz się przyzwyczaić, najgorsze jest jak nie będzie Cię ze dwie godziny...wtedy to jest hardcore :P

Zbliża się pora obiadu więc pewnie i tak wybędę, teraz w między czasie gadam coś do małej bo leży obok mnie. O dziwo spokojnie, chyba wie, że matka przy laptopie to nie ma chwilowo czasu :P

3i49k6nlhmiirsm3.png
    7v8rugpjlwspdzhy.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dam23 wrote:
    Niby końcowa temp wysoka sygnalizuję ciążę ale moje ostatnie cykle pokazują mi że wcale tak nie jest, mam wysoką temp a @ i tak przychodzi :-)
    Hm ciekawa sprawa z tą temperaturą .

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    Trzymam kciuki mocniutko :**
    Oby wsio przebiegło pomyślnie :*
    dzięki, boje się tylko, że przez te objawy za bardzo się napalę a jak się nie uda to tak mi będzie przykro... muszę iść coś zrobić żeby o tym nie myśleć :)

ckai9n73i3etzh5b.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    No mój też tak mówił, my mamy 5 lat małżeństwa cywilnego w lutym było, a we wrześniu będzie 5 lat kościelnego. Także też już sporo :D
    Jeszcze nie uciekł, ale przyznam docieranie się trochę było burzliwe :D
    Zwłaszcza jak dziecko przyszło, ale teraz jest naprawdę super , tak od roku to myślę idealnie :)

My jesteśmy zaręczeni od lipca zeszłego roku i teraz próbujemy ustalić datę ślubu ale co chwile coś wyskakuje :-) Teraz zmarł dziadek mojego N [*], w sierpniu ślub mojej siostry, a ja to wyjdę za mąż chyba na świętego nigdy jak tak co chwile będzie mi ktoś przeszkadzał :-P

• marta95 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna1220 wrote:
    Zbliża się pora obiadu więc pewnie i tak wybędę, teraz w między czasie gadam coś do małej bo leży obok mnie. O dziwo spokojnie, chyba wie, że matka przy laptopie to nie ma chwilowo czasu :P
    Hihi to potem nie dasz rady :P
    Zazdroszczę takie małego brzdaca! :)

‹‹ 154 155 156 157 158 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ