Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Deneira wrote:Za 2h jade po wyniki niby na luzie i jie spodziewam sie ciazy a jednak nerwy....co w tej kopercie zobaczę
-
babeczki nie chciałam nic mówić żeby nie było że robię sobie jakieś nadzieje albo świruje no ale muszę o tym napisać od rana mnie dziś muli, teraz znowu wróciło, o mamo żeby to był zwiastun fasoleczki no i nie wytrzymałam i napisałam hehe
Offca88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOffca88 wrote:To masz fajnie, ja mam niestety długie 32 dniowe. Także czekanie nie ma końca:P
Hm ja na temp mało się znam, ale z tego co już dziewczyny mówiły, to końcowa wysoka sygnalizuje ciążę? Czasami nie wszystko da się zaplanować i kontrolować
Niby końcowa temp wysoka sygnalizuję ciążę ale moje ostatnie cykle pokazują mi że wcale tak nie jest, mam wysoką temp a @ i tak przychodzi -
nick nieaktualny
-
Rudzielec91 wrote:babeczki nie chciałam nic mówić żeby nie było że robię sobie jakieś nadzieje albo świruje no ale muszę o tym napisać od rana mnie dziś muli, teraz znowu wróciło, o mamo żeby to był zwiastun fasoleczki no i nie wytrzymałam i napisałam hehe
A jakieś jeszcze objawy? -
dam23 wrote:Mój N też się śmiał na samym początku znajomości że przecież nie może być aż tak źle ale teraz sam się przekonał Wytrzymał ze mną już 5 lat i 6 miesięcy więc wytrzyma do końca naszych dni
Jeszcze nie uciekł, ale przyznam docieranie się trochę było burzliwe
Zwłaszcza jak dziecko przyszło, ale teraz jest naprawdę super , tak od roku to myślę idealniedam23 lubi tę wiadomość
-
justyna1220 wrote:A jakieś jeszcze objawy?
-
dam23 wrote:Musi się udać, musi się udać, musi się udać !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 13:47
dam23 lubi tę wiadomość
-
Rudzielec91 wrote:babeczki nie chciałam nic mówić żeby nie było że robię sobie jakieś nadzieje albo świruje no ale muszę o tym napisać od rana mnie dziś muli, teraz znowu wróciło, o mamo żeby to był zwiastun fasoleczki no i nie wytrzymałam i napisałam hehe
Oby wsio przebiegło pomyślnie :*
-
marta95 wrote:Justyna, No musisz się przyzwyczaić, najgorsze jest jak nie będzie Cię ze dwie godziny...wtedy to jest hardcore
Zbliża się pora obiadu więc pewnie i tak wybędę, teraz w między czasie gadam coś do małej bo leży obok mnie. O dziwo spokojnie, chyba wie, że matka przy laptopie to nie ma chwilowo czasu -
nick nieaktualnyOffca88 wrote:No mój też tak mówił, my mamy 5 lat małżeństwa cywilnego w lutym było, a we wrześniu będzie 5 lat kościelnego. Także też już sporo
Jeszcze nie uciekł, ale przyznam docieranie się trochę było burzliwe
Zwłaszcza jak dziecko przyszło, ale teraz jest naprawdę super , tak od roku to myślę idealnie
My jesteśmy zaręczeni od lipca zeszłego roku i teraz próbujemy ustalić datę ślubu ale co chwile coś wyskakuje Teraz zmarł dziadek mojego N [*], w sierpniu ślub mojej siostry, a ja to wyjdę za mąż chyba na świętego nigdy jak tak co chwile będzie mi ktoś przeszkadzał -
justyna1220 wrote:Zbliża się pora obiadu więc pewnie i tak wybędę, teraz w między czasie gadam coś do małej bo leży obok mnie. O dziwo spokojnie, chyba wie, że matka przy laptopie to nie ma chwilowo czasu
Zazdroszczę takie małego brzdaca!