Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOffca88 wrote:Ja od razu wiesz denerwowałam się, że co że ja go już nie podniecam??!! What??
No ale skoro w innych dniach było ok to chyba to nie było przyczyną. Mam nadzieję, że to się zmieni, bo jak tak dalej pójdzie, to ja nie wiem , za dużo mnie to nerwów kosztuje.
Ja też tak miałam, mówiłam mu że to jest nie możliwe że zawsze mógł a teraz nie może Ja myślę że każda z nas przeżywa to na swój sposób ale psychiki kobiet są tak skomplikowane że czasami jest ciężko przez to wszystko przejśćOffca88 lubi tę wiadomość
-
Almanah wrote:Ja właśnie mam wrażenie, że kobiety właśnie bardziej chcą synków, a faceci córeczki. A przynajmniej tak jest wśród moich znajomych. Narzeczony mojej przyjaciółki ma już wymyślone imiona dla wszystkich swoich 4 córek, których jeszcze nie mają.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOffca88 wrote:A co do płci większość kobiet chce dziewczynkę Ja zawsze chciałam chłopca, jakoś tak wolę męskie zabawy
Ale kochać się będzie każde:)
Pamiętaj , że dla kobiety kiedyś w życiu najlepsza córka
A dla mnie jest to obojętne czy będzie chłopiec czy dziewczynka, ważne żeby było zdrowe i żeby się udało zajść w ciążę -
Almanah wrote:Ja właśnie mam wrażenie, że kobiety właśnie bardziej chcą synków, a faceci córeczki. A przynajmniej tak jest wśród moich znajomych. Narzeczony mojej przyjaciółki ma już wymyślone imiona dla wszystkich swoich 4 córek, których jeszcze nie mają.
Teraz tak jak ja chce chłopca, bo mówi że prostszy w obsłudze:D haha Ale wiadomo teraz to już tak nam bardziej obojętne
-
Ja tylko pragnę dzidziusia, płeć Mi jest zupełnie obojętna, będę szczęśliwa jak będzie córka albo synek, najważniejsze jest zdrowie a płci i tak nie da się zaplanować więc nie mamy na to wpływu;)
dam23 lubi tę wiadomość
31.08.2017 Moja kochana córeczka przyszła na świat
3330 gram 54 cm -
dam23 wrote:Ja też tak miałam, mówiłam mu że to jest nie możliwe że zawsze mógł a teraz nie może Ja myślę że każda z nas przeżywa to na swój sposób ale psychiki kobiet są tak skomplikowane że czasami jest ciężko przez to wszystko przejść
dam23 lubi tę wiadomość
-
Wiadomo, kochać będę nie zależnie od płci, a najważniejsze, żeby było zdrowe, ale jednak jakieś tam typy się ma zawsze chyba, zwłaszcza gdy chodzi o drugą ciążę
A tak szczerze to Wam powiem, że myślałam, że na drugie dziecko nie będę miała takiego parcia, a teraz jak mam już jakieś objawy to sobie wmawiam. O pierwszą ciąże staraliśmy się bardzo długo i obawiam sie, że teraz będzie podobnie -
nick nieaktualnyasiaa1987 wrote:Ja tylko pragnę dzidziusia, płeć Mi jest zupełnie obojętna, będę szczęśliwa jak będzie córka albo synek, najważniejsze jest zdrowie a płci i tak nie da się zaplanować więc nie mamy na to wpływu;)
No to ja mam dokładnie tak samo
Dla mnie najważniejsze jest to żebym mogła zostać mamą a płeć jest mi obojętna, będę cieszyła się z każdej płci -
justyna1220 wrote:Wiadomo, kochać będę nie zależnie od płci, a najważniejsze, żeby było zdrowe, ale jednak jakieś tam typy się ma zawsze chyba, zwłaszcza gdy chodzi o drugą ciążę
A tak szczerze to Wam powiem, że myślałam, że na drugie dziecko nie będę miała takiego parcia, a teraz jak mam już jakieś objawy to sobie wmawiam. O pierwszą ciąże staraliśmy się bardzo długo i obawiam sie, że teraz będzie podobnie
-
nick nieaktualnyOffca88 wrote:Cieszę się, że nie jestem z tym sama, bo już naprawdę wymyślałam sobie różne scenariusze a że może przytyłam i już jest inaczej itd...naprawdę siadło mi to, choć wiem jaka może być przyczyna to jednak główka pracuje.
Ja również się cieszę że ktoś miał podobnie jak ja Ja myślałam nawet że mój N po prostu już nie chce.Mój N cały czas zapewnia mnie że wszystko jest dobrze i że na pewno się nam uda więc trzymam się tej myśli i staram się nie poddawać