X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwietniowe staraczki :)
Odpowiedz

Kwietniowe staraczki :)

Oceń ten wątek:
  • justyna1220 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedna córa mi starczy :P Mąż powiedział, że jak będzie kolejna to będziemy działać do skutku hahah:P

dam23, Rudzielec91, Offca88 lubią tę wiadomość

3i49k6nlhmiirsm3.png
    7v8rugpjlwspdzhy.png
    Aniołek 02.2014 [*] 07.2014 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    Ja od razu wiesz denerwowałam się, że co że ja go już nie podniecam??!! What??

No ale skoro w innych dniach było ok to chyba to nie było przyczyną. Mam nadzieję, że to się zmieni, bo jak tak dalej pójdzie, to ja nie wiem , za dużo mnie to nerwów kosztuje.

Ja też tak miałam, mówiłam mu że to jest nie możliwe że zawsze mógł a teraz nie może :-) Ja myślę że każda z nas przeżywa to na swój sposób ale psychiki kobiet są tak skomplikowane że czasami jest ciężko przez to wszystko przejść :-)

Offca88 lubi tę wiadomość

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Almanah wrote:
    Ja właśnie mam wrażenie, że kobiety właśnie bardziej chcą synków, a faceci córeczki. A przynajmniej tak jest wśród moich znajomych. Narzeczony mojej przyjaciółki ma już wymyślone imiona dla wszystkich swoich 4 córek, których jeszcze nie mają. :P
    HAHA ;D ale to kochane :) ja już też mam jedno upatrzone chociaż nie wiadomo kiedy się córy doczekam ;D hehe

ckai9n73i3etzh5b.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    haha o Ty!! ;D mój nie lubi słodkiego więc u mnie by nie zadziałało :D ale dobry pomysł ;D hehe ty gadzino :P
    Mój uwielbia, wiem jak to zachęcić hahaha :P

Rudzielec91 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna1220 wrote:
    Jedna córa mi starczy :P Mąż powiedział, że jak będzie kolejna to będziemy działać do skutku hahah:P

Moja siostra ma dwóch chłopców a teraz będą się starać ostatni raz o córeczkę, mają nadzieje że im się uda :-)

• marta95 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój bardzo chcę chłopca, ale ważne żeby było zdrowe. I żeby W OGOLE BYLO :(

dam23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    A co do płci większość kobiet chce dziewczynkę :D Ja zawsze chciałam chłopca, jakoś tak wolę męskie zabawy :D

Ale kochać się będzie każde:)
    Pamiętaj , że dla kobiety kiedyś w życiu najlepsza córka :)

A dla mnie jest to obojętne czy będzie chłopiec czy dziewczynka, ważne żeby było zdrowe i żeby się udało zajść w ciążę :-)

• Offca88 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Almanah wrote:
    Ja właśnie mam wrażenie, że kobiety właśnie bardziej chcą synków, a faceci córeczki. A przynajmniej tak jest wśród moich znajomych. Narzeczony mojej przyjaciółki ma już wymyślone imiona dla wszystkich swoich 4 córek, których jeszcze nie mają. :P
    Tak? no to u nas było odwrotnie ja chciałam synka i mąż też. Taki dumny chodził że będzie syn. Nie zapomnę jak na usg w 12 tyg powiedziano mi że będzie córka, to mąż do mnie tak " nie martw się kochanie córeczka też fajna" tylko nie wiem czy pocieszał tym siebie czy mnie :D A później w 17 tyg i 21 powiedziano że na 100% chłopiec, to mąż normalnie aż oszalał z radości :D
    Teraz tak jak ja chce chłopca, bo mówi że prostszy w obsłudze:D haha :D Ale wiadomo teraz to już tak nam bardziej obojętne :D

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • asiaa1987 Ekspertka

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko pragnę dzidziusia, płeć Mi jest zupełnie obojętna, będę szczęśliwa jak będzie córka albo synek, najważniejsze jest zdrowie a płci i tak nie da się zaplanować więc nie mamy na to wpływu;)

dam23 lubi tę wiadomość

31.08.2017 Moja kochana córeczka przyszła na świat
    3330 gram 54 cm
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dam23 wrote:
    Ja też tak miałam, mówiłam mu że to jest nie możliwe że zawsze mógł a teraz nie może :-) Ja myślę że każda z nas przeżywa to na swój sposób ale psychiki kobiet są tak skomplikowane że czasami jest ciężko przez to wszystko przejść :-)
    Cieszę się, że nie jestem z tym sama, bo już naprawdę wymyślałam sobie różne scenariusze a że może przytyłam i już jest inaczej itd...naprawdę siadło mi to, choć wiem jaka może być przyczyna to jednak główka pracuje.

dam23 lubi tę wiadomość

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • justyna1220 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomo, kochać będę nie zależnie od płci, a najważniejsze, żeby było zdrowe, ale jednak jakieś tam typy się ma zawsze chyba, zwłaszcza gdy chodzi o drugą ciążę ;)

A tak szczerze to Wam powiem, że myślałam, że na drugie dziecko nie będę miała takiego parcia, a teraz jak mam już jakieś objawy to sobie wmawiam. O pierwszą ciąże staraliśmy się bardzo długo i obawiam sie, że teraz będzie podobnie

3i49k6nlhmiirsm3.png
    7v8rugpjlwspdzhy.png
    Aniołek 02.2014 [*] 07.2014 [*]
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pewnie że płeć nie gra roli, ale każdy ma tam w sobie jakieś ukryte marzenia :) Najważniejsze że zdrowe to na pewno :) Myślę, że chłopca łatwiej począć :)

Almanah, dam23 lubią tę wiadomość

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiaa1987 wrote:
    Ja tylko pragnę dzidziusia, płeć Mi jest zupełnie obojętna, będę szczęśliwa jak będzie córka albo synek, najważniejsze jest zdrowie a płci i tak nie da się zaplanować więc nie mamy na to wpływu;)

No to ja mam dokładnie tak samo :-)
    Dla mnie najważniejsze jest to żebym mogła zostać mamą a płeć jest mi obojętna, będę cieszyła się z każdej płci :-)

• reddie137 Ekspertka

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    A to musisz zrobić przerwę? Po tym cyklu?

Hej muszę po następnym. Mam w marcu bardzo ważny i stresujący egzamin, więc rodzenie i pierwsze miesiące ciąży są niewskazane.

Almanah lubi tę wiadomość

• reddie137 Ekspertka

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe dziewczyny :) Robi nam się tu dream team :) Trzymam kciuki za wszystkie i mam nadzieję, na same pozytywne wieści.

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna1220 wrote:
    Wiadomo, kochać będę nie zależnie od płci, a najważniejsze, żeby było zdrowe, ale jednak jakieś tam typy się ma zawsze chyba, zwłaszcza gdy chodzi o drugą ciążę ;)

A tak szczerze to Wam powiem, że myślałam, że na drugie dziecko nie będę miała takiego parcia, a teraz jak mam już jakieś objawy to sobie wmawiam. O pierwszą ciąże staraliśmy się bardzo długo i obawiam sie, że teraz będzie podobnie
    nigdy nic nie wiadomo :) może się zaskoczysz i uda się od razu :)

ckai9n73i3etzh5b.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna po ciąży wiele się przestawia i wcale nie powiedziane że musisz długo czekać oby nie :) A ile się staraliście jak można wiedzieć?

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    Cieszę się, że nie jestem z tym sama, bo już naprawdę wymyślałam sobie różne scenariusze a że może przytyłam i już jest inaczej itd...naprawdę siadło mi to, choć wiem jaka może być przyczyna to jednak główka pracuje.

Ja również się cieszę że ktoś miał podobnie jak ja :-) Ja myślałam nawet że mój N po prostu już nie chce.Mój N cały czas zapewnia mnie że wszystko jest dobrze i że na pewno się nam uda więc trzymam się tej myśli i staram się nie poddawać :-)

• Offca88 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reddie137 wrote:
    Hej muszę po następnym. Mam w marcu bardzo ważny i stresujący egzamin, więc rodzenie i pierwsze miesiące ciąży są niewskazane.
    Rozumiem chodziło o maj? ;) No to będziemy trzymać kciuki jak już będziesz mogła się znowu starać :*

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co ja plote nie bedzie kolejnych próbb !!

reddie137 lubi tę wiadomość

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
‹‹ 152 153 154 155 156 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ