X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwietniowe staraczki :)
Odpowiedz

Kwietniowe staraczki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    Jasne jeśli ma Ci to pomóc to ok :)
    No mój też się tak blokował, przed płodnymi i po nie było problemów a podczas no...seks był ale czasami bez zakończenia co się nam normalnie nie zdarzało.
    Z jednej strony go nie winie, ale z drugiej to miałam takie nerwy że akurat wtedy...no ale nic, trzeba po prostu próbować dalej. Z tym że czuję , że im później tym gorzej będzie. W sensie psychicznym.

Mojemu na szczęście już to przeszło i z cyklu na cykl angażuję się coraz bardziej :-) Ja też czasami byłam zła na mojego N a później mówiłam sobie że przecież nie jest robotem i go nie zmuszę :-) Moja psychika dostała po dupsku i to konkretnie ;-)

• marta95 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak ogolnie te ciacha dla mezusia, trochę słodkości żeby potem dał się namówić na <3 hahaha :D

Ashka89, dam23, Almanah lubią tę wiadomość

• Almanah Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    Haha no tak by było najlepiej ;)
    Ale ma być chyba na weekend tak? No to może zdąży :) A owu niech się jeszcze troszkę zastanawia :D
    Kurcze faktycznie późno masz to owu, ale jak krótka faza lutealna to nie taki długi aż wyjdzie :)

No właśnie na weekend za tydzień dopiero. Jak już. Ale i tego nie jestem pewna.
    Takie długie cykle jak i krótkie fazunie lutealne niestety nie świadczą o niczym dobrym. :( Za góra dwa cykle przejdę się z tym do gina, jak nic się nie zmieni.

Alicja | 24 l | 11 cs
    I will try to find a little more good in me to give to you.
    9tZNp1.pnghftpp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 wrote:
    Jesteście takie kochane ze nie wygonilabym Was :):):)

No to wpadamy do Ciebie wszystkie :-) <3

• Rudzielec91 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dam23 wrote:
    Tak było na początku starań przez jakieś 3 pierwsze cykle, teraz jest już dobrze, sam pyta kiedy maraton serduszkowania, jak tam temp i co dziś ciekawego pisały dziewczyny z ovu ;-) :-D Na samym początku go nic nie interesowało a teraz pyta o wszystko i zaangażował się na maksa :-)
    HAHA no to fajnie :) mój niestety nie bardzo lubi babskiego gadania o ciąży , objawach itd ;D bardzo chce mieć dziecko ale od takich babskich tematów trzyma się na daleko ;)

dam23 lubi tę wiadomość

ckai9n73i3etzh5b.png
  • marta95 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Almanah może jednak zrobi Ci niespodziankę i przyjedzie ? :P tak jakk ostatnio mówiłam.:):)

Almanah lubi tę wiadomość

• justyna1220 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca nie strasz! :P Ale fakt taka różnica wieku jak u Ciebie, będzie dobra pod względem ogarnięcia dzieci ;) Ja z kolei chciałabym synka, czasem nawet się boję, że będzie druga córeczka.. Wiem, że nie powinnam tak do tego podchodzić, ale marzy mi się parka, a trzecie za jakiś czas ;)

3i49k6nlhmiirsm3.png
    7v8rugpjlwspdzhy.png
    Aniołek 02.2014 [*] 07.2014 [*]
  • Rudzielec91 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 wrote:
    A tak ogolnie te ciacha dla mezusia, trochę słodkości żeby potem dał się namówić na <3 hahaha :D
    haha o Ty!! ;D mój nie lubi słodkiego więc u mnie by nie zadziałało :D ale dobry pomysł ;D hehe ty gadzino :P

ckai9n73i3etzh5b.png
  • Offca88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dam23 wrote:
    Mojemu na szczęście już to przeszło i z cyklu na cykl angażuję się coraz bardziej :-) Ja też czasami byłam zła na mojego N a później mówiłam sobie że przecież nie jest robotem i go nie zmuszę :-) Moja psychika dostała po dupsku i to konkretnie ;-)
    Ja od razu wiesz denerwowałam się, że co że ja go już nie podniecam??!! What??

No ale skoro w innych dniach było ok to chyba to nie było przyczyną. Mam nadzieję, że to się zmieni, bo jak tak dalej pójdzie, to ja nie wiem , za dużo mnie to nerwów kosztuje.

dam23 lubi tę wiadomość

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Almanah wrote:
    No właśnie na weekend za tydzień dopiero. Jak już. Ale i tego nie jestem pewna.
    Takie długie cykle jak i krótkie fazunie lutealne niestety nie świadczą o niczym dobrym. :( Za góra dwa cykle przejdę się z tym do gina, jak nic się nie zmieni.
    Ale skoro występuje owu to nie jest źle. Tylko tak właśnie z utrzymaniem ciąży.
    Ech szkoda, że go teraz nie będzie to niesprawiedliwe :(

Almanah lubi tę wiadomość

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    HAHA no to fajnie :) mój niestety nie bardzo lubi babskiego gadania o ciąży , objawach itd ;D bardzo chce mieć dziecko ale od takich babskich tematów trzyma się na daleko ;)

Mój też nie lubi typowego babskiego gadania ale jeśli chodzi o zajście w ciąże to sama się dziwie że tak się interesuje ;-) Czasami podejrzewam że pyta się tylko i wyłącznie dlatego żebym się go nie czepiała że się niczym nie interesuje :-P

Rudzielec91 lubi tę wiadomość

• Almanah Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 wrote:

Jak się dorwiemy, to dla mężusia niewiele zostanie. :P

Alicja | 24 l | 11 cs
    9tZNp1.pnghftpp2.png
  • justyna1220 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W temacie zbliżeń, u nas odkąd pojawiła się córeczka, są baardzo rzadko. Ale pracujemy nad tym ;) Mała od wczoraj mieszka w osobnym pokoju, w końcu odrobina prywatności :P

3i49k6nlhmiirsm3.png
    7v8rugpjlwspdzhy.png
    Aniołek 02.2014 [*] 07.2014 [*]
  • asiaa1987 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale tutaj ruch;) fajnie, że jest Nas tak dużo;)

Ja testuję za około tydzień;)

dam23 lubi tę wiadomość

31.08.2017 Moja kochana córeczka przyszła na świat
    3330 gram 54 cm
  • Almanah Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 wrote:
    Almanah może jednak zrobi Ci niespodziankę i przyjedzie ? :P tak jakk ostatnio mówiłam.:):)

Oj chciałabym, chciała. Chyba mu powiem, że się owu zbliża. Może coś wymyślimy. :)

Alicja | 24 l | 11 cs
    9tZNp1.pnghftpp2.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna1220 wrote:
    Offca nie strasz! :P Ale fakt taka różnica wieku jak u Ciebie, będzie dobra pod względem ogarnięcia dzieci ;) Ja z kolei chciałabym synka, czasem nawet się boję, że będzie druga córeczka.. Wiem, że nie powinnam tak do tego podchodzić, ale marzy mi się parka, a trzecie za jakiś czas ;)
    Hihi nie no nie straszę po prostu dzieci w tym wieku wymuszają dużo i potrzebują naprawdę sporo uwagi:P No a tak to już będzie lekko odchowany:)
    Ale jak mówisz każdy wiek ma swoje plusy :) Zaś mała różnica wieku to spora zaleta, pomęczy się człowiek, ale warto :)
    A trójeczka to też mi się marzy ale już chyba się nie zdecyduję :)

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do płci większość kobiet chce dziewczynkę :D Ja zawsze chciałam chłopca, jakoś tak wolę męskie zabawy :D

Ale kochać się będzie każde:)
    Pamiętaj , że dla kobiety kiedyś w życiu najlepsza córka :)

dam23 lubi tę wiadomość

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna1220 wrote:
    W temacie zbliżeń, u nas odkąd pojawiła się córeczka, są baardzo rzadko. Ale pracujemy nad tym ;) Mała od wczoraj mieszka w osobnym pokoju, w końcu odrobina prywatności :P
    U nas też było kiepsko po porodzie, ale później relacje się zmieniły na lepsze:D Wiadomo człowiek przy małym dziecku też zmęczony wstawaniem i opieką , przyjemności na końcu :P

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Almanah Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    A co do płci większość kobiet chce dziewczynkę :D Ja zawsze chciałam chłopca, jakoś tak wolę męskie zabawy :D

Ale kochać się będzie każde:)
    Pamiętaj , że dla kobiety kiedyś w życiu najlepsza córka :)

Ja właśnie mam wrażenie, że kobiety właśnie bardziej chcą synków, a faceci córeczki. A przynajmniej tak jest wśród moich znajomych. Narzeczony mojej przyjaciółki ma już wymyślone imiona dla wszystkich swoich 4 córek, których jeszcze nie mają. :P

Alicja | 24 l | 11 cs
    9tZNp1.pnghftpp2.png
  • Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiaa1987 wrote:
    Dziewczyny ale tutaj ruch;) fajnie, że jest Nas tak dużo;)

Ja testuję za około tydzień;)
    o to podobnie jak ja ;D i wiele innych dziewczyn :) widzę, że za tydzień zacznie się wielkie testowanie! :)super :) nie będę sama :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 13:14

ckai9n73i3etzh5b.png
‹‹ 151 152 153 154 155 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ