Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOffca88 wrote:Jasne jeśli ma Ci to pomóc to ok
No mój też się tak blokował, przed płodnymi i po nie było problemów a podczas no...seks był ale czasami bez zakończenia co się nam normalnie nie zdarzało.
Z jednej strony go nie winie, ale z drugiej to miałam takie nerwy że akurat wtedy...no ale nic, trzeba po prostu próbować dalej. Z tym że czuję , że im później tym gorzej będzie. W sensie psychicznym.
Mojemu na szczęście już to przeszło i z cyklu na cykl angażuję się coraz bardziej Ja też czasami byłam zła na mojego N a później mówiłam sobie że przecież nie jest robotem i go nie zmuszę Moja psychika dostała po dupsku i to konkretnie -
Offca88 wrote:Haha no tak by było najlepiej
Ale ma być chyba na weekend tak? No to może zdąży A owu niech się jeszcze troszkę zastanawia
Kurcze faktycznie późno masz to owu, ale jak krótka faza lutealna to nie taki długi aż wyjdzie
No właśnie na weekend za tydzień dopiero. Jak już. Ale i tego nie jestem pewna.
Takie długie cykle jak i krótkie fazunie lutealne niestety nie świadczą o niczym dobrym. Za góra dwa cykle przejdę się z tym do gina, jak nic się nie zmieni. -
nick nieaktualny
-
dam23 wrote:Tak było na początku starań przez jakieś 3 pierwsze cykle, teraz jest już dobrze, sam pyta kiedy maraton serduszkowania, jak tam temp i co dziś ciekawego pisały dziewczyny z ovu Na samym początku go nic nie interesowało a teraz pyta o wszystko i zaangażował się na maksa
dam23 lubi tę wiadomość
-
Offca nie strasz! Ale fakt taka różnica wieku jak u Ciebie, będzie dobra pod względem ogarnięcia dzieci Ja z kolei chciałabym synka, czasem nawet się boję, że będzie druga córeczka.. Wiem, że nie powinnam tak do tego podchodzić, ale marzy mi się parka, a trzecie za jakiś czas
-
dam23 wrote:Mojemu na szczęście już to przeszło i z cyklu na cykl angażuję się coraz bardziej Ja też czasami byłam zła na mojego N a później mówiłam sobie że przecież nie jest robotem i go nie zmuszę Moja psychika dostała po dupsku i to konkretnie
No ale skoro w innych dniach było ok to chyba to nie było przyczyną. Mam nadzieję, że to się zmieni, bo jak tak dalej pójdzie, to ja nie wiem , za dużo mnie to nerwów kosztuje.dam23 lubi tę wiadomość
-
Almanah wrote:No właśnie na weekend za tydzień dopiero. Jak już. Ale i tego nie jestem pewna.
Takie długie cykle jak i krótkie fazunie lutealne niestety nie świadczą o niczym dobrym. Za góra dwa cykle przejdę się z tym do gina, jak nic się nie zmieni.
Ech szkoda, że go teraz nie będzie to niesprawiedliweAlmanah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzielec91 wrote:HAHA no to fajnie mój niestety nie bardzo lubi babskiego gadania o ciąży , objawach itd bardzo chce mieć dziecko ale od takich babskich tematów trzyma się na daleko
Mój też nie lubi typowego babskiego gadania ale jeśli chodzi o zajście w ciąże to sama się dziwie że tak się interesuje Czasami podejrzewam że pyta się tylko i wyłącznie dlatego żebym się go nie czepiała że się niczym nie interesujeRudzielec91 lubi tę wiadomość
-
marta95 wrote:Almanah może jednak zrobi Ci niespodziankę i przyjedzie ? tak jakk ostatnio mówiłam.
Oj chciałabym, chciała. Chyba mu powiem, że się owu zbliża. Może coś wymyślimy. -
justyna1220 wrote:Offca nie strasz! Ale fakt taka różnica wieku jak u Ciebie, będzie dobra pod względem ogarnięcia dzieci Ja z kolei chciałabym synka, czasem nawet się boję, że będzie druga córeczka.. Wiem, że nie powinnam tak do tego podchodzić, ale marzy mi się parka, a trzecie za jakiś czas
Ale jak mówisz każdy wiek ma swoje plusy Zaś mała różnica wieku to spora zaleta, pomęczy się człowiek, ale warto
A trójeczka to też mi się marzy ale już chyba się nie zdecyduję
-
justyna1220 wrote:W temacie zbliżeń, u nas odkąd pojawiła się córeczka, są baardzo rzadko. Ale pracujemy nad tym Mała od wczoraj mieszka w osobnym pokoju, w końcu odrobina prywatności
-
Offca88 wrote:A co do płci większość kobiet chce dziewczynkę Ja zawsze chciałam chłopca, jakoś tak wolę męskie zabawy
Ale kochać się będzie każde:)
Pamiętaj , że dla kobiety kiedyś w życiu najlepsza córka
Ja właśnie mam wrażenie, że kobiety właśnie bardziej chcą synków, a faceci córeczki. A przynajmniej tak jest wśród moich znajomych. Narzeczony mojej przyjaciółki ma już wymyślone imiona dla wszystkich swoich 4 córek, których jeszcze nie mają. -
asiaa1987 wrote:Dziewczyny ale tutaj ruch;) fajnie, że jest Nas tak dużo;)
Ja testuję za około tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 13:14