Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
marta95 wrote:Wpadajcie ! Robię kawę i już
A ciacho robię takie : biszkopt, na to jabłka podsmażone z obojętnie jaką galaretką, na to bita śmietana i posypać czekolada -
Almanah wrote:Cześć wszystkim, starym (stażem w temacie) i nowym.
Ale się gęsto robi. Cieszę się bardzo, że nowa krew napływa, bo jak już wszystkie stare wyjadaczki zajdą w ciążę w tym cyklu, to przynajmniej sama nie zostanę.
U mnie chyba zbliża się owu. Wczorajszy test ciemniejszy niż poprzednie, wczoraj masa śluzu wodnistego, dzisiaj tempka mocno w dół. No, ale co z tego, skoro najważniejszego czynnika nie ma - chłopa. Chyba, że by mi przesyłką konduktorską słoiczek wysłał.
Ale ma być chyba na weekend tak? No to może zdąży A owu niech się jeszcze troszkę zastanawia
Kurcze faktycznie późno masz to owu, ale jak krótka faza lutealna to nie taki długi aż wyjdzie
-
nick nieaktualnyOffca88 wrote:Tak by chyba było najlepiej Ale nie zawsze tak się da rozluźnić
Jak jesteś pod stałą kontrolą lekarza to nie masz się co martwić
Wiem że nie zawsze się tak da, trochę już jednak przeszłam podczas tych starań Ja jestem akurat taką osobą która jest twarda i nigdy się nie poddaje ale jeśli chodzi o zeszły cykl to mnie tak rozwalił że po prostu się poddałam i straciłam wszystkie siły. -
justyna1220 wrote:To mój pierwszy cykl starań po urodzeniu córeczki, która nie długo kończy 7 miesięcy 28 kwietnia powinnam dostać @, dzisiaj jest mój 18dc i 7dpo.
Czyli jednego maluszka już masz ale zazdroszczę ja dopiero staram się o pierwsze dzieciątko marzy mi się córeczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 12:41
-
nick nieaktualnymarta95 wrote:Wpadajcie ! Robię kawę i już
A ciacho robię takie : biszkopt, na to jabłka podsmażone z obojętnie jaką galaretką, na to bita śmietana i posypać czekolada
Tej kawy to być musiała chyba nagotować w 10 litrowym garze żeby dla każdej z nas starczyło A tego ciasta to by nie było w ciągu minutymarta95, Almanah lubią tę wiadomość
-
Rudzielec91 wrote:ja 27 mam dostać @, dzień przed Tobą także równo się dowiemy czy się udało
Czyli jednego maluszka już masz ale zazdroszczę ja dopiero staram się o pierwsze dzieciątko marzy mi się córeczka
To będziemy razem czekać w niecierpliwości A kiedy zamierzasz testować? -
dam23 wrote:Wiem że nie zawsze się tak da, trochę już jednak przeszłam podczas tych starań Ja jestem akurat taką osobą która jest twarda i nigdy się nie poddaje ale jeśli chodzi o zeszły cykl to mnie tak rozwalił że po prostu się poddałam i straciłam wszystkie siły.
dam23 lubi tę wiadomość
-
Rudzielec91 plan był taki, że w dniu@ czyli tego samego dnia Ale... co prawda dzisiaj dopiero 7dpo, ale objawy jak przy pierwszej ciąży i skusiłam się dzisiaj na test, wyszedł cień cienia. Potem zauważyłam, że test grubo po terminie, więc nie sugeruje się nim wcale i czekam dalej