Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kozisina wrote:Szalone... nie nadążam.. bo nieco jednak tzreba pracować
Ja się ciągle czuję jak z krzyża zdjęta.. zero siły, ból głowy, zmęczenie...
A niech że mi w końcu przejdzie, bo ile można marudzić^^
Ale Was dużo, już mi się kiełbasi kto i co^^
-
Dziewczynki, właśnie wróciłam z apteki i dzielę się z Wami moją nową wiedzą
Dla mnie pani farmaceutka doradziła Femibion- zestaw witamin i substancji dla kobiet planujących ciążę i będących w pierwszych tygodniach ciąży. Do tego mam olej z wiesiołka w kapsułkach, który mam łykać regularnie do owulacji. Po owu trzeba go koniecznie odstawić, bo może powodować np. rozregulowanie cyklu.
Dla Męża mam tabletki AndroVit Plus, które nawet na opakowaniu mają napisane, że są przeznaczone do utrzymania prawidłowej płodności. Sprawdzimy Do tego, może łykać witaminę C. No i oboje jeszcze mamy przyjmować kwas foliowy.
Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ale na razie jestem pozytywnie nakręconareddie137, infinity888 lubią tę wiadomość
9 cykl starań -
justyna1220 wrote:Offca a Ty, pamiętasz swoje ''przedciążowe'' objawy ?
-
Olinek wrote:Dziewczynki, właśnie wróciłam z apteki i dzielę się z Wami moją nową wiedzą
Dla mnie pani farmaceutka doradziła Femibion- zestaw witamin i substancji dla kobiet planujących ciążę i będących w pierwszych tygodniach ciąży. Do tego mam olej z wiesiołka w kapsułkach, który mam łykać regularnie do owulacji. Po owu trzeba go koniecznie odstawić, bo może powodować np. rozregulowanie cyklu.
Dla Męża mam tabletki AndroVit Plus, które nawet na opakowaniu mają napisane, że są przeznaczone do utrzymania prawidłowej płodności. Sprawdzimy Do tego, może łykać witaminę C. No i oboje jeszcze mamy przyjmować kwas foliowy.
Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ale na razie jestem pozytywnie nakręcona -
dziewczyny wiecie już, że nie mierzę tempki, ale przez ostatnie kilka dni wyczuwałam, że jest podwyższona, dziś znowu czuję jakby spadła i to bardzo, czuje się jakby była niższa niż powinna, jest to mój 7dpo myślicie, że to raczej zły znak bo powinna się temp utrzymywać jakby się udało? czy może jest szansa, że to zagnieżdzenie, boli brzuch, jajnik kłuje prawy, jak myślicie?
-
Offca88 wrote:Olinek no Femibion jest fajny, ja jakbym miała wybrać witaminy to właśnie wzięłabym z tej firmy, bo to dobra i zaufana firma.
Ufff, to dobrze Bo powiem Wam, że przez moment miałam w tej aptece zawahanie czy dobrze wybrałam. Ta farmaceutka pokazała mi chyba z 6 różnych suplementów, ale większość z nich kosztowała koło 100 zł, jedne nawet 199 zł po przecenie! :o Niby dzidziuś jest wart każdych pieniędzy, ale myślę że jakbym aż tak zainwestowała to Mąż szybko by się zniechęcił do brania jakichkolwiek tabletek9 cykl starań -
Rudzielec91 wrote:dziewczyny wiecie już, że nie mierzę tempki, ale przez ostatnie kilka dni wyczuwałam, że jest podwyższona, dziś znowu czuję jakby spadła i to bardzo, czuje się jakby była niższa niż powinna, jest to mój 7dpo myślicie, że to raczej zły znak bo powinna się temp utrzymywać jakby się udało? czy może jest szansa, że to zagnieżdzenie, boli brzuch, jajnik kłuje prawy, jak myślicie?9 cykl starań
-
Olinek wrote:Rudzielec, nie stresuj się :* Skoro nie mierzysz to nie masz pewności, że tak jest. Pewnie to tylko Twoje subiektywne odczucie Może po prostu w mieszkaniu czy na dworze zmieniła się temperatura powietrza i dlatego inaczej odczuwasz swoją :*
-
Olinek Femibion brałam przez cały okres ciąży, polecił mi go mój ginekolog,i farmaceutka również wiec myślę że to dobry wybór Pamiętam ze był baaardzo drogi i kupowałam go w aptece internetowej Gemini, za sporo niższa cenę
-
nick nieaktualny
-
justyna1220 wrote:Olinek Femibion brałam przez cały okres ciąży, polecił mi go mój ginekolog,i farmaceutka również wiec myślę że to dobry wybór Pamiętam ze był baaardzo drogi i kupowałam go w aptece internetowej Gemini, za sporo niższa cenę
Ja trafiłam na promocję i kupiłam go chyba za niecałe 20 zł I widziałam, że w aptece internetowej można kupić w podobnej cenie. Bo w regularnej cenie kosztował chyba 40 zł :o
Liliana, wzrost to dobry znak. Oby nie spadła ani o ociupinkę!justyna1220 lubi tę wiadomość
9 cykl starań -
Olinek wrote:Dziewczynki, właśnie wróciłam z apteki i dzielę się z Wami moją nową wiedzą
Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ale na razie jestem pozytywnie nakręconaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 14:51
-
Olinek wrote:Deneira, Twój wykres na razie wskazuje na to, że być może te wszystkie kapsuły działają. Oby! :*
Ale jak chcecie moge to oczywiście zrobic wcEsniej za niedługo jade