Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Deneira wrote:Ja juz tutaj obiecałam ze jesli zajdę w ciaze tak do 3 miesięcy to wam tu wszytko ładnie wypisze łącznie z dawkowanie
Ale jak chcecie moge to oczywiście zrobic wcEsniej za niedługo jade
Mam nadzieję, że jak wyjdę ze spotkania to będziesz mieć już informacje -
Dziewczyny potrzebuje pomocy - dostalam wynii prolaktyny - 33ng/ml i progesteronu 25 ng/ml - napisali ze powyzej normy i wymagana konsultacja lekarska, jakie powinnam miec wyniki zeby zajsc w ciaze? Badania byly w 21dc czy to koniec marzen o dzidziusiu?
Beta HCG
25.05-433
27.05-1285 -
no mi też pokazało owulkę dopiero jak zapisałam spadek a później wzrost ale dostałam też info, że to tak na początku bo to mój pierwszy wykres i OF nie wie kiedy mam owulkę... w następnych cyklach dopiero miało pokazywać, bazując na tym wcześniejszym wykresie... zresztą ja tam się nie znam, od początku mam darmowy pakiet i mi wystarcza
-
Deneira, trzymaj się, kochana. Teraz czas na nowy cykl i nowe starania. Głowa do góry, telefon w łapkę, umawiaj się do gina i sprawdzaj o co chodzi z tą spóźniającą się małpką. Zdrowie najważniejsze. Może też pomoże ci jak wypiszesz sobie plusy nie bycia w ciąży przez kolejny miesiąc. Mi w poprzednim cyklu mocno pomogły...
-
Chociaż tak ci szczerze powiem, że jak patrzę na twój wykres, to skok temperatury widzę najwcześniej 28 dc. Jesteś pewna, że ci program dobrze wyznaczył owulację? Olejmy test owu, bo on może wprowadzić w błąd.