Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwietniowe staraczki :)
Odpowiedz

Kwietniowe staraczki :)

Oceń ten wątek:
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozisina wrote:
    Kochane!! Test owu pozytywny!!!
    To pięknie. Do dzieła :*

• marta95 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    Marta no ja też, byłam pewna że ten wykres zakończy się zielonym kropkiem :(
    Ehhhh... :( widzisz jakie to życie niesprawiedliwe :(

• Offca88 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozisina wrote:
    Kochane!! Test owu pozytywny!!!
    A czyli jednak miałaś dłuższy cykl :D Super kochana !!:*

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 wrote:
    Ehhhh... :( widzisz jakie to życie niesprawiedliwe :(
    Niestety no...trzeba to przeczekać, starać się od nowa, wierzę że przyjdzie na każdego z nas czas, tylko no właśnie...nie na każdego teraz...

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozisina tak jak podejrzewałam, pewnie przez stres obsunął Ci się cykl.

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak naprawdę też zaczelam wątpić w cokolwiek...chyba się gdzieś zaszyje dzisiaj :( :(

• Offca88 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej Marta, nie można się zniechęcać, nie możemy rezygnować tylko dlatego że coś wymaga czasu :) Trzeba czekać na swój czas, powoli do celu. Wiem że to frustruje i jest ciężko, ale ...trzeba próbować, mamy siebie, damy radę, nie jesteś sama, każda z nas pragnie dziecka tak jak Ty :):* Głowa do góry :*

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znikam do końca kwietnia... może pojawie się w majowym wątku... @ wypada najpóźniej 1.05 a ja jakoś nie moge przestać się spinac i myśleć... Bez urazy dziewczyny bo i tak mało się udzielam :* Pa i życzę wam by w końcu te cykle które macie zostały tymi ostatnimi :)

17.11.17-poronienie całkowite
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    Ej Marta, nie można się zniechęcać, nie możemy rezygnować tylko dlatego że coś wymaga czasu :) Trzeba czekać na swój czas, powoli do celu. Wiem że to frustruje i jest ciężko, ale ...trzeba próbować, mamy siebie, damy radę, nie jesteś sama, każda z nas pragnie dziecka tak jak Ty :):* Głowa do góry :*
    Wiem kochana, że jesteście wy :) ale po prostu sama w sobie czuje ze padam. Takie to wszystko ciężkie....ale dam radę.
    Dziękuję :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 17:50

Offca88 lubi tę wiadomość

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może też dlatego że przeżywam negatywne testy jak swoje własne... nie miejcie mi tego za złe :(

17.11.17-poronienie całkowite
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJA_S wrote:
    A ja znikam do końca kwietnia... może pojawie się w majowym wątku... @ wypada najpóźniej 1.05 a ja jakoś nie moge przestać się spinac i myśleć... Bez urazy dziewczyny bo i tak mało się udzielam :* Pa i życzę wam by w końcu te cykle które macie zostały tymi ostatnimi :)
    Co Ty AJA :( zostań z nami. Wszystkie jakoś damy radę :(

• Ashka89 Znajoma

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki nie wiem na ile to prawda ale dzisiaj slyszalam opinie ginekologa ktory uwaza ze nie ma zbytniego sensu kontrolowac temp w drugiej fazie cyklu bo z tym roznie bywa... To ja juz sama nie wiem jak to jest:(
    Deneria strasznie mi przykro kochana ale trzymam mocnooo kciuki za majowy cykl :*

jnlp73pfdnyt3jof.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aja fajnie jakbyś została, nieważne że mniej piszesz, ale i tak fajnie jak jesteś. Chyba, że to dla Ciebie lepsze, więc musisz sama zdecydować , ale będzie Cię brakowało tutaj :*

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Seraya Ekspertka

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, mnie kilka dni temu dopadło przeziębienie i w piątek, sobotę i niedzielę nabrałam się trochę gripexów, fervexów i innych ibupromów i czy leki takie mogą spowodować obniżenie temperatury i czy rzeczywiście bardzo na nią wpływają...bo z różnymi opiniami się spotkałam

• Almanah Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taki radosny dzień tu był rano, a teraz... eh...

Alicja | 24 l | 11 cs
    I will try to find a little more good in me to give to you.
    9tZNp1.pnghftpp2.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ashka89 wrote:
    Dziewczynki nie wiem na ile to prawda ale dzisiaj slyszalam opinie ginekologa ktory uwaza ze nie ma zbytniego sensu kontrolowac temp w drugiej fazie cyklu bo z tym roznie bywa... To ja juz sama nie wiem jak to jest:(
    Deneria strasznie mi przykro kochana ale trzymam mocnooo kciuki za majowy cykl :*
    Ja się na tym nie znam, ale nawet jakbym miała mierzyć, to jedynie do owu czy troszkę po i na pewno nie do końca, bo jednak to później wyprowadza na manowce. A dwa stresuje.

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seraya mi się wydaje, że i podczas przeziębienia już temperatura jest zaburzona, a każdy lek wpłynie też na temperaturę .

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Almanah wrote:
    Taki radosny dzień tu był rano, a teraz... eh...
    A no ...:(

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Seraya Ekspertka

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    Seraya mi się wydaje, że i podczas przeziębienia już temperatura jest zaburzona, a każdy lek wpłynie też na temperaturę .
    Bo ogólnie nie miałam gorączki, brałam te leki na ból głowy, katar itd...a 3 i 4 dp mam sporo niższą temp i zastanawiam się czy mogły ją obniżyć...

• Offca88 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że każde tego typu leki mogły mimo wszystko zaburzyć temperaturę, ale no leki zbijają generalnie stan zapalny, no więc, zbiją do 36,6 jeśli już raczej niżej nie .

Seraya lubi tę wiadomość

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
‹‹ 159 160 161 162 163 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ