Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej Marta, nie można się zniechęcać, nie możemy rezygnować tylko dlatego że coś wymaga czasu Trzeba czekać na swój czas, powoli do celu. Wiem że to frustruje i jest ciężko, ale ...trzeba próbować, mamy siebie, damy radę, nie jesteś sama, każda z nas pragnie dziecka tak jak Ty :* Głowa do góry :*
-
A ja znikam do końca kwietnia... może pojawie się w majowym wątku... @ wypada najpóźniej 1.05 a ja jakoś nie moge przestać się spinac i myśleć... Bez urazy dziewczyny bo i tak mało się udzielam :* Pa i życzę wam by w końcu te cykle które macie zostały tymi ostatnimi17.11.17-poronienie całkowite
-
Offca88 wrote:Ej Marta, nie można się zniechęcać, nie możemy rezygnować tylko dlatego że coś wymaga czasu Trzeba czekać na swój czas, powoli do celu. Wiem że to frustruje i jest ciężko, ale ...trzeba próbować, mamy siebie, damy radę, nie jesteś sama, każda z nas pragnie dziecka tak jak Ty :* Głowa do góry :*
Dziękuję :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 17:50
Offca88 lubi tę wiadomość
-
AJA_S wrote:A ja znikam do końca kwietnia... może pojawie się w majowym wątku... @ wypada najpóźniej 1.05 a ja jakoś nie moge przestać się spinac i myśleć... Bez urazy dziewczyny bo i tak mało się udzielam :* Pa i życzę wam by w końcu te cykle które macie zostały tymi ostatnimi
-
Dziewczynki nie wiem na ile to prawda ale dzisiaj slyszalam opinie ginekologa ktory uwaza ze nie ma zbytniego sensu kontrolowac temp w drugiej fazie cyklu bo z tym roznie bywa... To ja juz sama nie wiem jak to jest:(
Deneria strasznie mi przykro kochana ale trzymam mocnooo kciuki za majowy cykl :* -
Hej dziewczyny, mnie kilka dni temu dopadło przeziębienie i w piątek, sobotę i niedzielę nabrałam się trochę gripexów, fervexów i innych ibupromów i czy leki takie mogą spowodować obniżenie temperatury i czy rzeczywiście bardzo na nią wpływają...bo z różnymi opiniami się spotkałam
-
Ashka89 wrote:Dziewczynki nie wiem na ile to prawda ale dzisiaj slyszalam opinie ginekologa ktory uwaza ze nie ma zbytniego sensu kontrolowac temp w drugiej fazie cyklu bo z tym roznie bywa... To ja juz sama nie wiem jak to jest:(
Deneria strasznie mi przykro kochana ale trzymam mocnooo kciuki za majowy cykl :*
-
Offca88 wrote:Seraya mi się wydaje, że i podczas przeziębienia już temperatura jest zaburzona, a każdy lek wpłynie też na temperaturę .