X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwietniowe staraczki :)
Odpowiedz

Kwietniowe staraczki :)

Oceń ten wątek:
  • Seraya Ekspertka

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    Myślę, że każde tego typu leki mogły mimo wszystko zaburzyć temperaturę, ale no leki zbijają generalnie stan zapalny, no więc, zbiją do 36,6 jeśli już raczej niżej nie .
    Już nie analizuję w takim razie...a może zaspana byłam i już wydawało mi się, że termometr piknął, a wcale jeszcze nie :D generalnie to śniły mi się dziś bociany...powiedzcie, że to dobry znak :D

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny ale jakoś źle znoszę jak którejś z was też się nie udaje... ale obiecuje że wrócę w maju :*

17.11.17-poronienie całkowite
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJA_S wrote:
    dzięki dziewczyny ale jakoś źle znoszę jak którejś z was też się nie udaje... ale obiecuje że wrócę w maju :*
    Powodzenia w takim razie :* i wracaj szybciutko :*

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seraya wrote:
    Już nie analizuję w takim razie...a może zaspana byłam i już wydawało mi się, że termometr piknął, a wcale jeszcze nie :D generalnie to śniły mi się dziś bociany...powiedzcie, że to dobry znak :D
    Bociany no dobry znak :D

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam 3 dni temu okropny sen , wstałam cała zapłakana, tchu złapać nie mogłam. Śniło mi się, że mąż i synek nie żyją, widziałam ich w trumnie ubranych w garnitury. Nikomu nie życzę takich snów. Trudno to nawet opisać, jakie uczucia w człowieku to wzbudza.

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • reddie137 Ekspertka

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozisina gratuluję pozytywna !
    Dziewczyny nie dołujemy się walczymy dalej.

• justyna1220 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seraya wrote:

Oby to był dobry znak! :D Ale z drugiej strony.. mi się ostatnio śniło, że zaszłam w ciąże bliźniaczą... i kolejne dziewczęta więc w moim przypadku wolałabym żeby się nie sprawdziło :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 18:44

3i49k6nlhmiirsm3.png
    7v8rugpjlwspdzhy.png
    Aniołek 02.2014 [*] 07.2014 [*]
  • justyna1220 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca to co opisujesz nawet w snach musi być straszne! Aż mnie ciarki przeszły...

3i49k6nlhmiirsm3.png
    7v8rugpjlwspdzhy.png
    Aniołek 02.2014 [*] 07.2014 [*]
  • Deneira Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem kochane. Tylko jak odebrałam wyniki napisałam wam i pojechałam dalej. Dopiero do domu wróciłam. Trzymałam sie super do momentu az w garażu zobaczyłam ze sąsiedzi wynoszą z auta takie swierzo urodzone dzieciątko. Prawie sie rozplakalam. Potem jal na złość nie mogłam znaleSc kluczy do domu a torebce wiec wjlkzylM mase reklamówek na wycieraczke i prawie torebkę wysyłałam. I oczywiście musieli przejść za mna .....jak tylko zatrzasnęłam drzwi do domu to sie rozplakalam. I w takim stanie jestem teraz. Oczywiście męża nie mA bo pojechał na siłownie wiec siedze sama o dumam :(

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira wrote:
    Jestem kochane. Tylko jak odebrałam wyniki napisałam wam i pojechałam dalej. Dopiero do domu wróciłam. Trzymałam sie super do momentu az w garażu zobaczyłam ze sąsiedzi wynoszą z auta takie swierzo urodzone dzieciątko. Prawie sie rozplakalam. Potem jak na złość nie mogłam znaleSc kluczy do domu a torebce wiec wjlkzylM mase reklamówek na wycieraczke i prawie torebkę wysyłałam. I oczywiście musieli przejść za mna .....jak tylko zatrzasnęłam drzwi do domu to sie rozplakalam. I w takim stanie jestem teraz. Oczywiście męża nie mA bo pojechał na siłownie wiec siedze sama o dumam :(
    moja :*:*:* będzie dobrze :* nie dołuj się, w końcu to nie ostatni cykl w Twoim życiu :* za niedługo zacznie się nowy a wraz z nim nowe starania i nadzieje :) :*

ckai9n73i3etzh5b.png
  • Deneira Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem....ech wiem.....ale dlaczego ja zawsze muszę mieć wiecznie pod górkę :(

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira byłaś do tej pory jedną z najbardziej zabawnych i optymistycznych dziewczyn na tym forum :) takim naszym uśmiechem :) niech tak zostanie :*

ckai9n73i3etzh5b.png
  • Deneira Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W następnym cyklu dokładnie jak rok temu- bede miec plodne w okolicach moich urodzin....jesli dostane szybko miesiaczke....jesli nie to bede miec plodne akurat jak przyjedzie do nas moja mama hahaha cudownie!

• Deneira Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    Deneira byłaś do tej pory jedną z najbardziej zabawnych i optymistycznych dziewczyn na tym forum :) takim naszym uśmiechem :) niech tak zostanie :*
    Musisz mi dać z jeden- 2 dni i znow taka bede ;)

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira wrote:
    Musisz mi dać z jeden- 2 dni i znow taka bede ;)
    rozumiem i trzymam za słowo :* :)

ckai9n73i3etzh5b.png
  • Deneira Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    rozumiem i trzymam za słowo :* :)
    mozesz byc tego pewna ;) ja jestem niezniszczalna ;)

Rudzielec91 lubi tę wiadomość

• Rudzielec91 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira wrote:
    W następnym cyklu dokładnie jak rok temu- bede miec plodne w okolicach moich urodzin....jesli dostane szybko miesiaczke....jesli nie to bede miec plodne akurat jak przyjedzie do nas moja mama hahaha cudownie!
    haha no to ładnie ;D będziecie musieli starać się po ciuchu :P ;D

ckai9n73i3etzh5b.png
  • Offca88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna1220 wrote:
    Oby to był dobry znak! :D Ale z drugiej strony.. mi się ostatnio śniło, że zaszłam w ciąże bliźniaczą... i kolejne dziewczęta więc w moim przypadku wolałabym żeby się nie sprawdziło :P
    Hihi ja bym chciała bliźniaki , choć wiem, że to hardcore :D
    Aj dziewczynki też kochaniutkie :D Biedny tylko mężczyzna jak w domu same kobiety :D

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Deneira Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    haha no to ładnie ;D będziecie musieli starać się po ciuchu :P ;D
    hahahahhaha no nie jest to komfortowa sytuacja haha

Rudzielec91 lubi tę wiadomość

• Offca88 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira wrote:
    Jestem kochane. Tylko jak odebrałam wyniki napisałam wam i pojechałam dalej. Dopiero do domu wróciłam. Trzymałam sie super do momentu az w garażu zobaczyłam ze sąsiedzi wynoszą z auta takie swierzo urodzone dzieciątko. Prawie sie rozplakalam. Potem jal na złość nie mogłam znaleSc kluczy do domu a torebce wiec wjlkzylM mase reklamówek na wycieraczke i prawie torebkę wysyłałam. I oczywiście musieli przejść za mna .....jak tylko zatrzasnęłam drzwi do domu to sie rozplakalam. I w takim stanie jestem teraz. Oczywiście męża nie mA bo pojechał na siłownie wiec siedze sama o dumam :(
    Kochana jesteśmy z Tobą, szybko minie kolejny cykl, kolejne działanie, trzeba się cieszyć, że mamy szansę na dziecko, to jest najważniejsze :*

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
‹‹ 160 161 162 163 164 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ