Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Offca88 wrote:Myślę, że każde tego typu leki mogły mimo wszystko zaburzyć temperaturę, ale no leki zbijają generalnie stan zapalny, no więc, zbiją do 36,6 jeśli już raczej niżej nie .
-
Ja miałam 3 dni temu okropny sen , wstałam cała zapłakana, tchu złapać nie mogłam. Śniło mi się, że mąż i synek nie żyją, widziałam ich w trumnie ubranych w garnitury. Nikomu nie życzę takich snów. Trudno to nawet opisać, jakie uczucia w człowieku to wzbudza.
-
Seraya wrote:Już nie analizuję w takim razie...a może zaspana byłam i już wydawało mi się, że termometr piknął, a wcale jeszcze nie generalnie to śniły mi się dziś bociany...powiedzcie, że to dobry znak
Oby to był dobry znak! Ale z drugiej strony.. mi się ostatnio śniło, że zaszłam w ciąże bliźniaczą... i kolejne dziewczęta więc w moim przypadku wolałabym żeby się nie sprawdziłoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 18:44
-
Jestem kochane. Tylko jak odebrałam wyniki napisałam wam i pojechałam dalej. Dopiero do domu wróciłam. Trzymałam sie super do momentu az w garażu zobaczyłam ze sąsiedzi wynoszą z auta takie swierzo urodzone dzieciątko. Prawie sie rozplakalam. Potem jal na złość nie mogłam znaleSc kluczy do domu a torebce wiec wjlkzylM mase reklamówek na wycieraczke i prawie torebkę wysyłałam. I oczywiście musieli przejść za mna .....jak tylko zatrzasnęłam drzwi do domu to sie rozplakalam. I w takim stanie jestem teraz. Oczywiście męża nie mA bo pojechał na siłownie wiec siedze sama o dumam
-
Deneira wrote:Jestem kochane. Tylko jak odebrałam wyniki napisałam wam i pojechałam dalej. Dopiero do domu wróciłam. Trzymałam sie super do momentu az w garażu zobaczyłam ze sąsiedzi wynoszą z auta takie swierzo urodzone dzieciątko. Prawie sie rozplakalam. Potem jak na złość nie mogłam znaleSc kluczy do domu a torebce wiec wjlkzylM mase reklamówek na wycieraczke i prawie torebkę wysyłałam. I oczywiście musieli przejść za mna .....jak tylko zatrzasnęłam drzwi do domu to sie rozplakalam. I w takim stanie jestem teraz. Oczywiście męża nie mA bo pojechał na siłownie wiec siedze sama o dumam
-
Deneira wrote:W następnym cyklu dokładnie jak rok temu- bede miec plodne w okolicach moich urodzin....jesli dostane szybko miesiaczke....jesli nie to bede miec plodne akurat jak przyjedzie do nas moja mama hahaha cudownie!
-
justyna1220 wrote:Oby to był dobry znak! Ale z drugiej strony.. mi się ostatnio śniło, że zaszłam w ciąże bliźniaczą... i kolejne dziewczęta więc w moim przypadku wolałabym żeby się nie sprawdziło
Aj dziewczynki też kochaniutkie Biedny tylko mężczyzna jak w domu same kobiety
-
Deneira wrote:Jestem kochane. Tylko jak odebrałam wyniki napisałam wam i pojechałam dalej. Dopiero do domu wróciłam. Trzymałam sie super do momentu az w garażu zobaczyłam ze sąsiedzi wynoszą z auta takie swierzo urodzone dzieciątko. Prawie sie rozplakalam. Potem jal na złość nie mogłam znaleSc kluczy do domu a torebce wiec wjlkzylM mase reklamówek na wycieraczke i prawie torebkę wysyłałam. I oczywiście musieli przejść za mna .....jak tylko zatrzasnęłam drzwi do domu to sie rozplakalam. I w takim stanie jestem teraz. Oczywiście męża nie mA bo pojechał na siłownie wiec siedze sama o dumam