Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam dzisiaj 2 dpo, no i w sumie cały ten czas tak mierzi mnie w brzuchu jak na okres, nie jakoś mega mocno, ale tak no że mnie to denerwuje. No zobaczymy jaki to będzie zwiastun. Rudzielec Ty chyba też tak masz? Miałaś tak zaraz po owu? Albo któraś z Was? Nie chodzi o kłucie jajnika ani nic, tylko takie lekkie pobolewanie jak na okres. W sumie w tamtym cyklu miałam podobnie. Więc zobaczymy. Na pewno jest to coś nowego odkąd się staram, bo normalnie nie miewam po owu żadnych przypadłości.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 19:56
-
Offca88 wrote:Ja mam dzisiaj 2 dpo, no i w sumie cały ten czas tak mierzi mnie w brzuchu jak na okres, nie jakoś mega mocno, ale tak no że mnie to denerwuje. No zobaczymy jaki to będzie zwiastun. Rudzielec Ty chyba też tak masz? Miałaś tak zaraz po owu? Albo któraś z Was? Nie chodzi o kłucie jajnika ani nic, tylko takie lekkie pobolewanie jak na okres. W sumie w tamtym cyklu miałam podobnie. Więc zobaczymy. Na pewno jest to coś nowego odkąd się staram, bo normalnie nie miewam po owu żadnych przypadłości.
Offca88 lubi tę wiadomość
-
Offca88 wrote:Ja mam dzisiaj 2 dpo, no i w sumie cały ten czas tak mierzi mnie w brzuchu jak na okres, nie jakoś mega mocno, ale tak no że mnie to denerwuje. No zobaczymy jaki to będzie zwiastun. Rudzielec Ty chyba też tak masz? Miałaś tak zaraz po owu? Albo któraś z Was? Nie chodzi o kłucie jajnika ani nic, tylko takie lekkie pobolewanie jak na okres. W sumie w tamtym cyklu miałam podobnie. Więc zobaczymy. Na pewno jest to coś nowego odkąd się staram, bo normalnie nie miewam po owu żadnych przypadłości.
Offca88 lubi tę wiadomość
-
Seraya wrote:I mam dziś mega ochotę i smaka na piwo...a wydawało mi się zawsze, że powinno od razu odrzucać od alkoholu więc chyba sobie wkręcam pierwsze objawy hehe
Seraya lubi tę wiadomość
-
Rudzielec91 wrote:Hehe niekoniecznie :)znam dwie osoby które na początku ciąży miały ogromną ochotę na alk i jak smakowało!!! Jak nigdy wcześniej hehe
-
Seraya wrote:Moje wszystkie koleżanki twierdzą, że od razu je odrzucało...ale może sobie wkręcały z kolei mojej koleżanki mama jak była w ciąży z jej bratem to miała taką ochotę na piwo przez jakiś czas, że czasem szła do sklepu po zakupy, kupowała sobie jakieś małe i w tajemnicy trochę piła bo nie mogła się powstrzymać hehe...
-
Tez chyba jestem tym wyjątkiem od reguły, bo w ciąży za piwo dałabym wszystko, parę razy wypiłam odrobinę piwka 0% ale to nie to samo
Też mam te bóle miesiaczkowe i kłucie jajnikow,jak u którejś się powiedzie to będę sobie wkręcac,że u mnie też musi:-PSeraya lubi tę wiadomość
-
justyna1220 wrote:Tez chyba jestem tym wyjątkiem od reguły, bo w ciąży za piwo dałabym wszystko, parę razy wypiłam odrobinę piwka 0% ale to nie to samo
Też mam te bóle miesiaczkowe i kłucie jajnikow,jak u którejś się powiedzie to będę sobie wkręcac,że u mnie też musi:-P
A do mnie znowu powrócił ból podbrzusza ale już nie jak na @ tylko inaczej, ech cholera go wie z tymi bólami, dowiemy się za tydzień czy oznaczały fasolkę czy nic... heheSeraya lubi tę wiadomość
-
Rudzielec91 wrote:Seraya no chyba że Ty normalnie masz takie smaki
polecam Seraya
w ogóle to godzinę temu ryczałam na głos, że wszystko jest bez sensu, teraz cieszę się do komputera no szok...chyba jednak @ idzieRudzielec91 lubi tę wiadomość
-
Seraya wrote:Normalnie mam uwielbiam takie piwo - słodko pikantne...
polecam Seraya
w ogóle to godzinę temu ryczałam na głos, że wszystko jest bez sensu, teraz cieszę się do komputera no szok...chyba jednak @ idzie
-
Młoda mi w końcu usunęła... Myślałam juz,ze dzisiaj tego nie doczekam Teraz czekam na męża i napije się z nim piwka bo mi smaku narobiłyście, ale ja z kolei z syropem kokosowym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 20:25