Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
marta95 wrote:Dziewczyny bylam dzisiaj w odwiedzinach u siostry meza, właśnie wróciła ze szpitala z malutką i mówię wam nie mogłam wysiedziec ...tak było mi ciężko. Nie powinnam tak robić, no nie ?ale nie mogę
Współczuję odczuć. Cieszę się, że nie mam tak z moją chrześnicą, jestem w nią po prostu wpatrzona jak w obrazek. Ale nie wiem jak bym się czuła gdyby bratowa jutro mi napisała, że jest w drugiej ciąży. Pewnie nie najlepiej.
W dodatku mam pozytywny test owulacyjny dzisiaj. Testowa jest nawet ciemniejsza od kontrolnej. Nic tylko siąść i... -
Almanah wrote:A wiesz kiedy miałaś owulację? Jak długie są twoje cykle?
Niestety okazuje się, że ciąży nie da się tak łatwo zaplanować. Ja miałam zajść w lutym.
Ja już mam córeczkę i to był jeden raz a jakże szczęśliwy Chciałabym drugie, ale tak się teraz nastawiłam, że z chęcia bym robiła test co 10 minut mimo iż wiem ze to nic nie da . Musiałam się tu zgłosić bo nawet nie mam komu o tym powiedzieć a głowa już mnie boli od myślenia czy jeszcze jakieś szanse są;/6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
Czincja wrote:Ja już mam córeczkę i to był jeden raz a jakże szczęśliwy Chciałabym drugie, ale tak się teraz nastawiłam, że z chęcia bym robiła test co 10 minut mimo iż wiem ze to nic nie da . Musiałam się tu zgłosić bo nawet nie mam komu o tym powiedzieć a głowa już mnie boli od myślenia czy jeszcze jakieś szanse są;/
Wydaje mi się, ale nie mam pewności, że może być jeszcze za wcześnie na betę. Jeśli masz 31 dniowe cykle i przy powiedzmy 14 dniowej fazie lutealnej miałabyś owulację w 17 dc. Czyli teraz miałabyś 9 dpo. A to i tak idealne wyliczenia, bo równie dobrze możesz mieć 11-13 dniową fazę lutealną i owu mogła być później. Do zagnieżdżenia mogło jeszcze nawet nie dojść. Głowa do góry, trzeba niestety się naczekać. -
nick nieaktualnymarta95 wrote:Dziewczyny bylam dzisiaj w odwiedzinach u siostry meza, właśnie wróciła ze szpitala z malutką i mówię wam nie mogłam wysiedziec ...tak było mi ciężko. Nie powinnam tak robić, no nie ?ale nie mogę
Kochana moja ja wiem co czujesz, moje siostry i brat też mają dzieci i wiem jak to boli kiedy wiesz że się starasz a nie wychodzi Najważniejsze jest to żeby cieszyć się razem z rodziną choć wiem że to trudne -
Wiem, wiem tego nie da się przyspieszyć, ale najlepsze jest to że dzisiaj w ciągu dnia myślałam że dostane okres takie miałam bóle jak przy @ ;/ ale już nie wiem czy sobie wkręcam czy co:).6 CS pierwszy z clo i pregnyl
Almanah wrote:Współczuję odczuć. Cieszę się, że nie mam tak z moją chrześnicą, jestem w nią po prostu wpatrzona jak w obrazek. Ale nie wiem jak bym się czuła gdyby bratowa jutro mi napisała, że jest w drugiej ciąży. Pewnie nie najlepiej.
W dodatku mam pozytywny test owulacyjny dzisiaj. Testowa jest nawet ciemniejsza od kontrolnej. Nic tylko siąść i...
No kiepsko z tym testem -
dam23 wrote:Kochana moja ja wiem co czujesz, moje siostry i brat też mają dzieci i wiem jak to boli kiedy wiesz że się starasz a nie wychodzi Najważniejsze jest to żeby cieszyć się razem z rodziną choć wiem że to trudne
dam23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dam23 wrote:Płacz ile chcesz, mi płacz zawsze pomaga Każda z nas musi wierzyć w to że będziemy nosiły pod sercem swój mały Cud
Ja cały czas wierzę, że i na mnie przyjdzie pora....mówię sobie ze to może jeszcze nie mój czas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 22:34
dam23 lubi tę wiadomość
-
Mojego męża siostra urodziła pierwsze dziecko po 9 latach. . . Wcześniej miała 3 poronienia, dwa dość wcześni bo 2 miesiąc a trzecie jakiś 4 ;/ Teraz ma parkę rok po roku:)a na karku 31 lat :)najstarsza ma 2 lata
dam23, Almanah lubią tę wiadomość
6 CS pierwszy z clo i pregnyl
nick nieaktualnymarta95 wrote:Mi tez pomaga mimo, że mąż zawsze się mi dziwi i ciągle mówi 'tobie to coś pomaga?nie gadaj glupot'...jest taki kochany a tak bardzo czasami mnie wkurza tą swoją gadką.
Ja cały czas wierzę, że i na mnie przyjdzie pora....mówię sobie ze to może jeszcze nie mój czas.
Mój N jest kochany w tej kwestii, zawsze podejdzie do mnie, przytuli i mówi że mam się wypłakać skoro mi to pomaga Mój N też mnie czasami denerwuje ale ja wiem że też potrafię mu zajść za skórę Musimy wierzyć, tam na górze dla każdej z nas jest już ułożony plan -
nick nieaktualnyCzincja wrote:Mojego męża siostra urodziła pierwsze dziecko po 9 latach. . . Wcześniej miała 3 poronienia, dwa dość wcześni bo 2 miesiąc a trzecie jakiś 4 ;/ Teraz ma parkę rok po roku:)a na karku 31 lat :)najstarsza ma 2 lata
Moja siostra pierwsze dwie ciążę poroniła a teraz ma dwóch zdrowych chłopców Lekarz podejrzewa że po prostu nie może rodzić dziewczynek bo wtedy dochodzi do jakiejś komplikacji i poronienia -
dam23 wrote:Mój N jest kochany w tej kwestii, zawsze podejdzie do mnie, przytuli i mówi że mam się wypłakać skoro mi to pomaga Mój N też mnie czasami denerwuje ale ja wiem że też potrafię mu zajść za skórę Musimy wierzyć, tam na górze dla każdej z nas jest już ułożony plan
No faceci...na swój sposób kochani -
marta95 wrote:Nie no jezeli chodzi o takie przytulenie to tak, ale jak płacze sobie bez powodu czasami hahaha.
No faceci...na swój sposób kochani
Też płaczę bez powodu często to mój mąż się zemnie śmieje i mi przechodzimarta95 lubi tę wiadomość
6 CS pierwszy z clo i pregnyl
13.01.2015 - Anastazja ♡