Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Deneira wrote:Ja po owu i do samego terminu @ bolaly mnie na przemiennie jajniki jakby mnie ktos skopal
Jesteś na sto procent pewna, że owu nie była później? Bo serio wyraźny skok masz dopiero koło 27 dc.A skoro dopiero niedawno przestały cię boleć jajniki, to też dziwnie wygląda.
Nie chcę ci robić nadziei ani nic, ale lepiej uważaj z tymi gorącymi kąpielami dopóki nie będziesz mieć pewności. Bo to, że test był pozytywny i śluz był mogło świadczyć jedynie o tym, że się organizm przygotowywał do owu. Tak jak tu dziewczyny pisały - owulacja może się przełożyć jeśli trafi na niekorzystne warunki. A ta temperatura naprawdę wygląda podejrzanie dla mnie.
Rudzielec91 lubi tę wiadomość
-
Ja już nie piję, póki co
Ale chęci na piwo miałam normalnie w ciąży i piłam czasem te 0%
Ale całkiem 0% bo niektóre niby tak piszą a mają te 0,5% niby nic, no ale jednak. jedynie nie piłam kawy ale to dopiero od 6 tygodnia mnie odrzuciło. Także no...nigdy nic nie wiadomo
A z tymi bólami no właśnie ciekawa rzecz.
Almanah, wiem, że Deneira jedną temp zignorowała bo właśnie owu jej nie wyznaczyło.
-
justyna1220 wrote:Offca mnie wczoraj odrzuciło od kawy, potem kaszka małej śmierdziała mi jak nigdy. Dzisiaj kaszka nadal śmierdziała, ale kawę wypiłam, a nawet dwie
I bądź tu człowieku mądry
Ale co do smrodu, to miałam w tamtym cyklu tak wyczulony węch, serki wiejskie śmierdziały, pranie cuchnęło gumą, kupa dziecka nie do zniesienia, szczerze to dziwne to byłoI choćbym chciała sobie wkręcić, to po prostu no, tak czułam, mąż nie , tylko ja. Także dziwne to z tymi zapachami
Moja mama podobno jak była w ciąży to kupa jej tak pachniała że mówi że wizyta w toalecie była przyjemnością haha:Djustyna1220, Seraya lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczęta! Ja dzisiaj pierwszy raz. Nie daję rady.
Ciagle myśle wiem że to źle. Dokłądnie zaplanowałąm kieyd chce zajść w ciąże, miało to być w kwietniu i na razie nic
om 27 dzisiaj 26 dc i zrobiłąm krew, wyszło <0,100. Myślicie, że to za wcześnie?
6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
Czincja wrote:Witam dziewczęta! Ja dzisiaj pierwszy raz. Nie daję rady.
Ciagle myśle wiem że to źle. Dokłądnie zaplanowałąm kieyd chce zajść w ciąże, miało to być w kwietniu i na razie nic
om 27 dzisiaj 26 dc i zrobiłąm krew, wyszło <0,100. Myślicie, że to za wcześnie?
A wiesz kiedy miałaś owulację? Jak długie są twoje cykle?
Niestety okazuje się, że ciąży nie da się tak łatwo zaplanować. Ja miałam zajść w lutym.