Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Deneira wrote:Ja po owu i do samego terminu @ bolaly mnie na przemiennie jajniki jakby mnie ktos skopal
Jesteś na sto procent pewna, że owu nie była później? Bo serio wyraźny skok masz dopiero koło 27 dc. A skoro dopiero niedawno przestały cię boleć jajniki, to też dziwnie wygląda. Nie chcę ci robić nadziei ani nic, ale lepiej uważaj z tymi gorącymi kąpielami dopóki nie będziesz mieć pewności. Bo to, że test był pozytywny i śluz był mogło świadczyć jedynie o tym, że się organizm przygotowywał do owu. Tak jak tu dziewczyny pisały - owulacja może się przełożyć jeśli trafi na niekorzystne warunki. A ta temperatura naprawdę wygląda podejrzanie dla mnie.Rudzielec91 lubi tę wiadomość
-
Ja już nie piję, póki co Ale chęci na piwo miałam normalnie w ciąży i piłam czasem te 0% Ale całkiem 0% bo niektóre niby tak piszą a mają te 0,5% niby nic, no ale jednak. jedynie nie piłam kawy ale to dopiero od 6 tygodnia mnie odrzuciło. Także no...nigdy nic nie wiadomo
A z tymi bólami no właśnie ciekawa rzecz.
Almanah, wiem, że Deneira jedną temp zignorowała bo właśnie owu jej nie wyznaczyło.
-
justyna1220 wrote:Offca mnie wczoraj odrzuciło od kawy, potem kaszka małej śmierdziała mi jak nigdy. Dzisiaj kaszka nadal śmierdziała, ale kawę wypiłam, a nawet dwie I bądź tu człowieku mądry
Ale co do smrodu, to miałam w tamtym cyklu tak wyczulony węch, serki wiejskie śmierdziały, pranie cuchnęło gumą, kupa dziecka nie do zniesienia, szczerze to dziwne to było I choćbym chciała sobie wkręcić, to po prostu no, tak czułam, mąż nie , tylko ja. Także dziwne to z tymi zapachami
Moja mama podobno jak była w ciąży to kupa jej tak pachniała że mówi że wizyta w toalecie była przyjemnością haha:Djustyna1220, Seraya lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczęta! Ja dzisiaj pierwszy raz. Nie daję rady. Ciagle myśle wiem że to źle. Dokłądnie zaplanowałąm kieyd chce zajść w ciąże, miało to być w kwietniu i na razie nic om 27 dzisiaj 26 dc i zrobiłąm krew, wyszło <0,100. Myślicie, że to za wcześnie?6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
Czincja wrote:Witam dziewczęta! Ja dzisiaj pierwszy raz. Nie daję rady. Ciagle myśle wiem że to źle. Dokłądnie zaplanowałąm kieyd chce zajść w ciąże, miało to być w kwietniu i na razie nic om 27 dzisiaj 26 dc i zrobiłąm krew, wyszło <0,100. Myślicie, że to za wcześnie?
A wiesz kiedy miałaś owulację? Jak długie są twoje cykle?
Niestety okazuje się, że ciąży nie da się tak łatwo zaplanować. Ja miałam zajść w lutym.