X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwietniowe staraczki :)
Odpowiedz

Kwietniowe staraczki :)

Oceń ten wątek:
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czincja, dobranoc :*

Ja też w sumie lecę się wyspać. Do jutra kochaniutkie :):) <3

• Kozisina Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w piątek! Już prawie weekend.

Mam nadzieję się zrelaksować i nie myśleć tyle o temp i śluzach :) co bedzie w tym cyklu to będzie.

Może się na Was skupie, to zapomnę że sama też się staram...

PCOS, niedoczynność, problem męski
    2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
    4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też witam w piątek! Weekendu początek :P

Kozisina, i tak trzymaj. Czas się zrelaksować :):)

Ja dzisiaj sprzatanko, potem jadę do Katowic na lotnisko po wujka z ciocia :D szkoda ze w nocy, ajajaj :P

• Kozisina Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 wrote:
    Ja też witam w piątek! Weekendu początek :P

Kozisina, i tak trzymaj. Czas się zrelaksować :):)

Ja dzisiaj sprzatanko, potem jadę do Katowic na lotnisko po wujka z ciocia :D szkoda ze w nocy, ajajaj :P

Dokładne! Dziś mam pracownicze piwko to pójdę, przestanę myśleć :)
    Jakoś może dotrwam do terminu @ bez wiadomości czy była owu, kiedy była itd.
    Zbliża się koniec kwietnia to zaczną się testowania Wasze:) już nie mogę się doczekać!

4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284
  • Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :)
    Marta ja też dzisiaj sprzątanie generalnie bo jak co sobotę będę w pracy a syfu w niedziele bym nie zdzierżyła :P
    i staram się ciągle czymś zajmować bo im bliżej terminu @ i testowania tym bardziej o tym myślę... objawów coraz więcej ale zapisuję tylko część bo nie wiem czy to rzeczywiście czy tylko się nakręcam :P hehe no i znowu zaczynam myśleć- nienawidzę tych kilku dni przed testowaniem, w tamtym cyklu też mi się dłużyło i myślałam o tym wszystkim :P

ckai9n73i3etzh5b.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozisina wrote:
    Dokładne! Dziś mam pracownicze piwko to pójdę, przestanę myśleć :)
    Jakoś może dotrwam do terminu @ bez wiadomości czy była owu, kiedy była itd.
    Zbliża się koniec kwietnia to zaczną się testowania Wasze:) już nie mogę się doczekać!
    O piwko super. Przynajmniej się rozerwiesz :)
    Ło u mnie testowanie jeden dzień przed Tobą :P

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi obiadek został z wczoraj więc dziś tylko posprzątać a później pełen relaksing ;D pogoda piękna więc chyba się gdzieś wybiorę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 07:29

ckai9n73i3etzh5b.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    hej dziewczyny :)
    Marta ja też dzisiaj sprzątanie generalnie bo jak co sobotę będę w pracy a syfu w niedziele bym nie zdzierżyła :P
    i staram się ciągle czymś zajmować bo im bliżej terminu @ i testowania tym bardziej o tym myślę... objawów coraz więcej ale zapisuję tylko część bo nie wiem czy to rzeczywiście czy tylko się nakręcam :P hehe no i znowu zaczynam myśleć- nienawidzę tych kilku dni przed testowaniem, w tamtym cyklu też mi się dłużyło i myślałam o tym wszystkim :P
    Oj ten bałagan jest koszmarny.
    Ruda nie myśl o tym tak! Chociaż ja też mam jeden-dwa niepokojące objawy, a nawet jeszcze owulki chyba nie bylo- wzdęcia i taka jestem nerwowa że dzisiaj rano mąż przeszkadzał mi nawet jak jadł kanapki hahaha :P

Rudzielec91 lubi tę wiadomość

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 wrote:
    Oj ten bałagan jest koszmarny.
    Ruda nie myśl o tym tak! Chociaż ja też mam jeden-dwa niepokojące objawy, a nawet jeszcze owulki chyba nie bylo- wzdęcia i taka jestem nerwowa że dzisiaj rano mąż przeszkadzał mi nawet jak jadł kanapki hahaha :P
    haha ja nawet na takie rozdrażnienie nie patrze bo ja jestem taki trochę mały, rudy nerwus i mnie często takie pierdoły doprowadzają do szału ;D haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 07:31

ckai9n73i3etzh5b.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha A mój znowu 'okres ci się zbliza' :O

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale do tego jestem ogromnym wrażliwcem i oglądając nawet zwykłą reklamę potrafię się popłakać więc to niestety też nie będzie u mnie żaden wyznacznik ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 07:35

ckai9n73i3etzh5b.png
  • Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 wrote:
    Hahaha A mój znowu 'okres ci się zbliza' :O
    haha ;D ja przed okresem to już staje się takim potworem, że mój wychodzi :P ja sama ze sobą wtedy nie potrafię wytrzymać :P serio :P ale wtedy biorę płutno, farby i maluje - tylko to pomaga :P hehe a później wszystko niszczę :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 07:34

ckai9n73i3etzh5b.png
  • Czincja Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a kiedy zaczynacie testy? i które?

6 CS pierwszy z clo i pregnyl
    30.03.2017 - Aleksander ❤️
    13.01.2015 - Anastazja ♡
  • Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czincja wrote:
    a kiedy zaczynacie testy? i które?
    ja, tak jak widać na suwaczku, za 6 dni :) a Ty? :)

Almanah lubi tę wiadomość

ckai9n73i3etzh5b.png
  • Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i najpierw myślałam o sikańcu ale chyba od razu pójdę na betę bo pewniejsza :)

ckai9n73i3etzh5b.png
  • Kozisina Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 wrote:
    O piwko super. Przynajmniej się rozerwiesz :)
    Ło u mnie testowanie jeden dzień przed Tobą :P

Już sama ne wiem kiedy zatestuje:) jesli nie wpadnę kiedy było lub bedzie owu to może być ciężko :)

Wiecie co... Śmieszą mnie ciut te moje góry skaliste:)

• marta95 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    haha ;D ja przed okresem to już staje się takim potworem, że mój wychodzi :P ja sama ze sobą wtedy nie potrafię wytrzymać :P serio :P ale wtedy biorę płutno, farby i maluje - tylko to pomaga :P hehe a później wszystko niszczę :P
    No to prawda ciężko ze sobą wtedy wytrzymać :D ogólnie to się trochę myli bo planowo do @ jeszcze trochę czasu, chociaż nigdy nic nie wiadomo co się stanie a jestem przygotowana na wszystko :P

• Rudzielec91 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czincja większość dziewczyn zrobiła suwaczki, umówiłyśmy się tak bo ciężko zapamiętać kto kiedy testuje a tak wszystko widać i możemy dopingować ;) dodaj też :)

ckai9n73i3etzh5b.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozisina wrote:
    Już sama ne wiem kiedy zatestuje:) jesli nie wpadnę kiedy było lub bedzie owu to może być ciężko :)

Wiecie co... Śmieszą mnie ciut te moje góry skaliste:)
    No w sumie ja nie wiem czy zdążę przed @ hihi :) a mnie martwią te moje temperatury...:(

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 wrote:
    No to prawda ciężko ze sobą wtedy wytrzymać :D ogólnie to się trochę myli bo planowo do @ jeszcze trochę czasu, chociaż nigdy nic nie wiadomo co się stanie a jestem przygotowana na wszystko :P
    u mnie na szczęście póki co owulacja i @ zawsze tak samo, ale wiem, że różnie to z tym jest :) jak się nie jest pewnym to trzeba często serduszkować i na pewno się trafi w TE dni ;) także Martuśka działaj ostro ;D

ckai9n73i3etzh5b.png
‹‹ 165 166 167 168 169 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ