Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam w piątek! Już prawie weekend.
Mam nadzieję się zrelaksować i nie myśleć tyle o temp i śluzach co bedzie w tym cyklu to będzie.
Może się na Was skupie, to zapomnę że sama też się staram...PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
marta95 wrote:Ja też witam w piątek! Weekendu początek
Kozisina, i tak trzymaj. Czas się zrelaksować
Ja dzisiaj sprzatanko, potem jadę do Katowic na lotnisko po wujka z ciocia szkoda ze w nocy, ajajaj
Dokładne! Dziś mam pracownicze piwko to pójdę, przestanę myśleć
Jakoś może dotrwam do terminu @ bez wiadomości czy była owu, kiedy była itd.
Zbliża się koniec kwietnia to zaczną się testowania Wasze:) już nie mogę się doczekać!
PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
hej dziewczyny
Marta ja też dzisiaj sprzątanie generalnie bo jak co sobotę będę w pracy a syfu w niedziele bym nie zdzierżyła
i staram się ciągle czymś zajmować bo im bliżej terminu @ i testowania tym bardziej o tym myślę... objawów coraz więcej ale zapisuję tylko część bo nie wiem czy to rzeczywiście czy tylko się nakręcam hehe no i znowu zaczynam myśleć- nienawidzę tych kilku dni przed testowaniem, w tamtym cyklu też mi się dłużyło i myślałam o tym wszystkim
-
Kozisina wrote:Dokładne! Dziś mam pracownicze piwko to pójdę, przestanę myśleć
Jakoś może dotrwam do terminu @ bez wiadomości czy była owu, kiedy była itd.
Zbliża się koniec kwietnia to zaczną się testowania Wasze:) już nie mogę się doczekać!
Ło u mnie testowanie jeden dzień przed Tobą -
Rudzielec91 wrote:hej dziewczyny
Marta ja też dzisiaj sprzątanie generalnie bo jak co sobotę będę w pracy a syfu w niedziele bym nie zdzierżyła
i staram się ciągle czymś zajmować bo im bliżej terminu @ i testowania tym bardziej o tym myślę... objawów coraz więcej ale zapisuję tylko część bo nie wiem czy to rzeczywiście czy tylko się nakręcam hehe no i znowu zaczynam myśleć- nienawidzę tych kilku dni przed testowaniem, w tamtym cyklu też mi się dłużyło i myślałam o tym wszystkim
Ruda nie myśl o tym tak! Chociaż ja też mam jeden-dwa niepokojące objawy, a nawet jeszcze owulki chyba nie bylo- wzdęcia i taka jestem nerwowa że dzisiaj rano mąż przeszkadzał mi nawet jak jadł kanapki hahahaRudzielec91 lubi tę wiadomość
-
marta95 wrote:Oj ten bałagan jest koszmarny.
Ruda nie myśl o tym tak! Chociaż ja też mam jeden-dwa niepokojące objawy, a nawet jeszcze owulki chyba nie bylo- wzdęcia i taka jestem nerwowa że dzisiaj rano mąż przeszkadzał mi nawet jak jadł kanapki hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 07:31
-
marta95 wrote:Hahaha A mój znowu 'okres ci się zbliza'
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 07:34
-
marta95 wrote:O piwko super. Przynajmniej się rozerwiesz
Ło u mnie testowanie jeden dzień przed Tobą
Już sama ne wiem kiedy zatestuje:) jesli nie wpadnę kiedy było lub bedzie owu to może być ciężko
Wiecie co... Śmieszą mnie ciut te moje góry skaliste:)PCOS, niedoczynność, problem męski
Rudzielec91 wrote:haha ja przed okresem to już staje się takim potworem, że mój wychodzi ja sama ze sobą wtedy nie potrafię wytrzymać serio ale wtedy biorę płutno, farby i maluje - tylko to pomaga hehe a później wszystko niszczę
-
Kozisina wrote:Już sama ne wiem kiedy zatestuje:) jesli nie wpadnę kiedy było lub bedzie owu to może być ciężko
Wiecie co... Śmieszą mnie ciut te moje góry skaliste:) -
marta95 wrote:No to prawda ciężko ze sobą wtedy wytrzymać ogólnie to się trochę myli bo planowo do @ jeszcze trochę czasu, chociaż nigdy nic nie wiadomo co się stanie a jestem przygotowana na wszystko