X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwietniowe staraczki :)
Odpowiedz

Kwietniowe staraczki :)

Oceń ten wątek:
  • Kozisina Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 wrote:
    No właśnie i to mnie martwi bo są na tym samym poziomie..może termometr zly..ja za to mierze w pochwie i nie wiem czy tak lepiej czy gdzieś indziej

Ponoć w pochwie są mniejsze wahania i wpływ czynników zewnętrznych. Tak polecają.
    Myślę ze owulki nie bylo u Ciebie jeszcze. U mnie na dwoje babka wróżyła w tym bałaganie.

PCOS, niedoczynność, problem męski
    2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
    4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284
  • Czincja Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 nie obraź się za pytanie, ale 95 to rok twoich urodzin?:)

6 CS pierwszy z clo i pregnyl
    30.03.2017 - Aleksander ❤️
    13.01.2015 - Anastazja ♡
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozisina wrote:
    Ponoć w pochwie są mniejsze wahania i wpływ czynników zewnętrznych. Tak polecają.
    Myślę ze owulki nie bylo u Ciebie jeszcze. U mnie na dwoje babka wróżyła w tym bałaganie.
    Wiesz co kiedyś mierzylam zwykłym w pochwie to były mega wahania, teraz mam ten owulacyjny i widzisz jakie umiarkowane :) może spróbuj w tej pochwie ? :)
    Też mi się wydaje ze jej nie było, albo wgl nie będzie..

• Kozisina Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam sprecyzowanych marzeń do plci. Małż marzy o chłopcu, ale wiem że to tylko takie gadanie...

4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284
  • marta95 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czincja wrote:
    marta95 nie obraź się za pytanie, ale 95 to rok twoich urodzin?:)
    Tak jest ;)

• Kozisina Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 wrote:
    Wiesz co kiedyś mierzylam zwykłym w pochwie to były mega wahania, teraz mam ten owulacyjny i widzisz jakie umiarkowane :) może spróbuj w tej pochwie ? :)
    Też mi się wydaje ze jej nie było, albo wgl nie będzie..

Bedzie bedzie:) jeszcze wcześnie i Ciebie- razem potem będziemy testować.
    Tak. Od nast bedzie pochwa. I badania hormonalne. I wiesiolek. :)

Ja mam tez owulacyjby kardioline z dwoma miejscami po przecinku.

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozisina wrote:
    Ja nie mam sprecyzowanych marzeń do plci. Małż marzy o chłopcu, ale wiem że to tylko takie gadanie...
    hehe powiem Ci , że ja mam same siostry i kuzynki i tak jakoś nie przyzwyczajona jestem no męskiego towarzystwa oprócz mojego N ;) hehe wiadomo, że jak się dowiem, że jestem w ciąży to się popłaczę ze szczęścia czy to będzie chłopczyk czy dziewczynka ale nie ukrywam też że jakoś tam marzę o tej dziewczynce :)

ckai9n73i3etzh5b.png
  • Czincja Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To gratuluje takiej świadomej decyzji:) moja dzidzia to wpadka. . . po 7 latach ;P a teraz byśmy chcieli i ooo

13.01.2015 - Anastazja ♡
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozisina wrote:
    Bedzie bedzie:) jeszcze wcześnie i Ciebie- razem potem będziemy testować.
    Tak. Od nast bedzie pochwa. I badania hormonalne. I wiesiolek. :)

Ja mam tez owulacyjby kardioline z dwoma miejscami po przecinku.
    Kurczę mam taka ochote wypróbować znowu te testy owu ale znowu będzie cały cykl taka sama kreska :/
    No wiesiolek jest spoko, śluzu więcej :):)
    Ja też mam dwa miejsca po przecinku ale jakiś Microlife, cus takiego :P

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czincja wrote:
    To gratuluje takiej świadomej decyzji:) moja dzidzia to wpadka. . . po 7 latach ;P a teraz byśmy chcieli i ooo
    hehe no często słyszę o takiej sytuacji :) jak się człowiek nie stara to niespodzianka :) a jak się stara to zaczyna się wszystko pod górkę :Phehe ale może w Twoim przypadku tak nie będzie :) życzę Ci tego :)

ckai9n73i3etzh5b.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czincja wrote:
    No wiem...młoda i już dziecko chcę. Ciężkie to zrozumienia;)

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 wrote:
    No wiem...młoda i już dziecko chcę. Ciężkie to zrozumienia;)
    Powiem Ci Marta że mnie też zdziwiło to, że już świadomie starasz się o maluszka ale chyba bardziej to , że już masz męża :) ale fajnie, zazdroszczę :) szybciej dojrzałaś do takich rzeczy i Twój mąż też :) mój ma 30 na karku a dalej boi się ślubu :P hehe :D

ckai9n73i3etzh5b.png
  • Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    Powiem Ci Marta że mnie też zdziwiło to, że już świadomie starasz się o maluszka ale chyba bardziej to , że już masz męża :) ale fajnie, zazdroszczę :) szybciej dojrzałaś do takich rzeczy i Twój mąż też :) mój ma 30 na karku a dalej boi się ślubu :P hehe :D
    ja przez to, że co weekend fotografuję śluby to jakoś nie pałam tez jakiś strasznym optymizmem i w ogóle ale nie ukrywam, że tak czy siak ten pierścionek na palcu mógłby się już pojawić i ślub cywilny :) :P hehe no ale co zrobić, nic na siłę :P

ckai9n73i3etzh5b.png
  • Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    ja przez to, że co weekend fotografuję śluby to jakoś nie pali mi się do kościelnego i w ogóle ale nie ukrywam, że tak czy siak ten pierścionek na palcu mógłby się już pojawić i ślub cywilny :) :P hehe no ale co zrobić, nic na siłę :P

ckai9n73i3etzh5b.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    Wiesz co nigdy nie byłam typem dziewczyny która myśli tylko o imprezach i jak się wyrwać z domu. Od małego chciałam mieć szybko rodzinę i dzieci...A jak poznałam mojego męża to wiedziałam ze to jest on i jakoś oboje bardzo chcieliśmy ślubu i teraz oboje świadomie staramy się o dziecko. Dużo ludzi robi miny jak się ddowiedzą no cóż. Takie moje życie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 08:10

Olinek lubi tę wiadomość

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 wrote:
    Wiesz co nigdy nie byłam typem dziewczyny która myśli tylko o imprezach i jak się wyrwać z domu. Od małego chciałam mieć szybko rodzinę i dzieci...A jak poznałam mojego męża to wiedziałam ze to jest on i jakoś oboje bardzo chcieliśmy ślubu i teraz oboje świadomie staramy się o dziecko. Dużo ludzi robi miny jak się dowiedz, no cóż. Takie moje życie ;)
    ja jestem podobnym typem i już mogłabym mieć cywilkę i dzidzię ale niestety mój nie :P hehe taki typ ;) dziecko dopiero teraz a ślub... chyba nigdy nie będzie na to gotowy także naprawdę ci zazdroszczę ;)

ckai9n73i3etzh5b.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    ja jestem podobnym typem i już mogłabym mieć cywilkę i dzidzię ale niestety mój nie :P hehe taki typ ;) dziecko dopiero teraz a ślub... chyba nigdy nie będzie na to gotowy także naprawdę ci zazdroszczę ;)
    Spokojnie. Kazdy dorasta swoim tempem :) ale całkiem inaczej jest po ślubie..Tak czuć ze on już jest twój na zawsze...:) fajne uczucie.

• Czincja Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ze swoim jestem kolo 10 lat mam 24 więc też nie olaboga ;) ale ślubcywilny mamy od 2 lat, a jak idziemy na jakieś wesela i mówie kiedy nasze to mówi, ze zepsułam już mu całą impreze ;) hehe

13.01.2015 - Anastazja ♡
  • Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 wrote:
    Spokojnie. Kazdy dorasta swoim tempem :) ale całkiem inaczej jest po ślubie..Tak czuć ze on już jest twój na zawsze...:) fajne uczucie.
    wiem, wiem dlatego czekam cierpliwie i mam nadzieję, że jednak w końcu do tego dorośnie :P hehe a póki co bardziej chciałabym żeby udało się zafasolkować i tulić swojego maluszka :)

ckai9n73i3etzh5b.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    wiem, wiem dlatego czekam cierpliwie i mam nadzieję, że jednak w końcu do tego dorośnie :P hehe a póki co bardziej chciałabym żeby udało się zafasolkować i tulić swojego maluszka :)
    No właśnie...ta fasolka najważniejsza. Może jakoś damy radę :):)

‹‹ 167 168 169 170 171 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ