Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
marta95 wrote:No właśnie i to mnie martwi bo są na tym samym poziomie..może termometr zly..ja za to mierze w pochwie i nie wiem czy tak lepiej czy gdzieś indziej
Ponoć w pochwie są mniejsze wahania i wpływ czynników zewnętrznych. Tak polecają.
Myślę ze owulki nie bylo u Ciebie jeszcze. U mnie na dwoje babka wróżyła w tym bałaganie.PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina wrote:Ponoć w pochwie są mniejsze wahania i wpływ czynników zewnętrznych. Tak polecają.
Myślę ze owulki nie bylo u Ciebie jeszcze. U mnie na dwoje babka wróżyła w tym bałaganie.
Też mi się wydaje ze jej nie było, albo wgl nie będzie.. -
Ja nie mam sprecyzowanych marzeń do plci. Małż marzy o chłopcu, ale wiem że to tylko takie gadanie...PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
marta95 wrote:Wiesz co kiedyś mierzylam zwykłym w pochwie to były mega wahania, teraz mam ten owulacyjny i widzisz jakie umiarkowane może spróbuj w tej pochwie ?
Też mi się wydaje ze jej nie było, albo wgl nie będzie..
Bedzie bedzie:) jeszcze wcześnie i Ciebie- razem potem będziemy testować.
Tak. Od nast bedzie pochwa. I badania hormonalne. I wiesiolek.
Ja mam tez owulacyjby kardioline z dwoma miejscami po przecinku.PCOS, niedoczynność, problem męski
Kozisina wrote:Ja nie mam sprecyzowanych marzeń do plci. Małż marzy o chłopcu, ale wiem że to tylko takie gadanie...
-
Kozisina wrote:Bedzie bedzie:) jeszcze wcześnie i Ciebie- razem potem będziemy testować.
Tak. Od nast bedzie pochwa. I badania hormonalne. I wiesiolek.
Ja mam tez owulacyjby kardioline z dwoma miejscami po przecinku.
No wiesiolek jest spoko, śluzu więcej
Ja też mam dwa miejsca po przecinku ale jakiś Microlife, cus takiego -
Czincja wrote:To gratuluje takiej świadomej decyzji:) moja dzidzia to wpadka. . . po 7 latach ;P a teraz byśmy chcieli i ooo
-
marta95 wrote:No wiem...młoda i już dziecko chcę. Ciężkie to zrozumienia;)
-
Rudzielec91 wrote:Powiem Ci Marta że mnie też zdziwiło to, że już świadomie starasz się o maluszka ale chyba bardziej to , że już masz męża ale fajnie, zazdroszczę szybciej dojrzałaś do takich rzeczy i Twój mąż też mój ma 30 na karku a dalej boi się ślubu hehe
-
Rudzielec91 wrote:Powiem Ci Marta że mnie też zdziwiło to, że już świadomie starasz się o maluszka ale chyba bardziej to , że już masz męża ale fajnie, zazdroszczę szybciej dojrzałaś do takich rzeczy i Twój mąż też mój ma 30 na karku a dalej boi się ślubu hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 08:10
Olinek lubi tę wiadomość
-
marta95 wrote:Wiesz co nigdy nie byłam typem dziewczyny która myśli tylko o imprezach i jak się wyrwać z domu. Od małego chciałam mieć szybko rodzinę i dzieci...A jak poznałam mojego męża to wiedziałam ze to jest on i jakoś oboje bardzo chcieliśmy ślubu i teraz oboje świadomie staramy się o dziecko. Dużo ludzi robi miny jak się dowiedz, no cóż. Takie moje życie
-
Rudzielec91 wrote:ja jestem podobnym typem i już mogłabym mieć cywilkę i dzidzię ale niestety mój nie hehe taki typ dziecko dopiero teraz a ślub... chyba nigdy nie będzie na to gotowy także naprawdę ci zazdroszczę
-
ze swoim jestem kolo 10 lat mam 24 więc też nie olaboga ale ślubcywilny mamy od 2 lat, a jak idziemy na jakieś wesela i mówie kiedy nasze to mówi, ze zepsułam już mu całą impreze hehe6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
marta95 wrote:Spokojnie. Kazdy dorasta swoim tempem ale całkiem inaczej jest po ślubie..Tak czuć ze on już jest twój na zawsze... fajne uczucie.
-
Rudzielec91 wrote:wiem, wiem dlatego czekam cierpliwie i mam nadzieję, że jednak w końcu do tego dorośnie hehe a póki co bardziej chciałabym żeby udało się zafasolkować i tulić swojego maluszka