Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czincja wrote:ze swoim jestem kolo 10 lat mam 24 więc też nie olaboga ale ślubcywilny mamy od 2 lat, a jak idziemy na jakieś wesela i mówie kiedy nasze to mówi, ze zepsułam już mu całą impreze hehe
-
Almanah wrote:Współczuję odczuć. Cieszę się, że nie mam tak z moją chrześnicą, jestem w nią po prostu wpatrzona jak w obrazek. Ale nie wiem jak bym się czuła gdyby bratowa jutro mi napisała, że jest w drugiej ciąży. Pewnie nie najlepiej.
W dodatku mam pozytywny test owulacyjny dzisiaj. Testowa jest nawet ciemniejsza od kontrolnej. Nic tylko siąść i...
-
nie wiem jak wy ale idę zjeść śniadanie i wypić kawe. Chociaż będę miała po niej zgagę. A na śniadanie zjem śledzie w occie aż mi ślinka na monitor leci!! Gorzej jak je już ktoś zjadł to chyba zabiję ;(6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
nick nieaktualny
-
Czuję się strasznie, pogoda do d...,najlepiej bym pod koc wlazla w dresie z pysznym słodkim kakao,a tu w biurze, na szpilkach i do tego trzeba się uśmiechać, bllleee
Czincja lubi tę wiadomość
1 iui- 01.2014
2 iui- 02.2014
3 iui- 04.2014
10.2015r.- Naprotechnologia -
Iwonka 87 wrote:Czuję się strasznie, pogoda do d...,najlepiej bym pod koc wlazla w dresie z pysznym słodkim kakao,a tu w biurze, na szpilkach i do tego trzeba się uśmiechać, bllleee
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iwonka bardzo mi przykro , czekamy na majówkach na Ciebie :*
Dam powodzenia na wizycie :*
Co do partnerstwa, ja od 17 roku życia miałam faceta 5,5 roku. Średnio nam się układało ale jakoś było. W sumie no ten związek był na wymarciu. Później poznałam w pracy męża mojego obecnego, no i się zaczęło Z tam,tym w międzyczasie się rozwaliło , a z tym po pół roku znajomości wzięłam ślub cywilny , kupiliśmy mieszkanie wspólnie i pół roku później był ślub kościelny Mam 28 lat a ślub brałam mając 23 lata
Wcale mi szkoda nie było Po prostu wiedziałam że to to Całe życie byłam w sumie w związkach
A dzidziusia chcieliśmy 2 lata po ślubie I tak też byłodam23 lubi tę wiadomość
-
Ja muszę się dzisiaj zebrać do sklepu. Trzeba kupić mąkę na chleb, no i rzeczy do pieczenia, bo w niedzielę teście przyjeżdżają po małego, tak więc muszę upiec ciasteczka deserowe
No także ten... A teraz idę nakarmić mojego chłopca, no i po południu muszę podpisać papiery kupna samochodu bo mąż w pracy
-
Marta nie ma co dusić w sobie uczuć...miałam podobną sytuację staraliśmy się od lutego, w sierpniu dowiedziałam się, że mamy marne szanse, a we wrześniu brat przyjechał z ''nowiną'' rozryczałam się i powiedziałam, żeby wyszedł. Teraz wiem, że źle zareagowałam, wiedziałam to już po paru minutach od jego wyjścia, ale on to zrozumiał, przytulił mnie i powiedział, że wszystko będzie dobrze. W styczniu dowiedziałam się, że i ja będe mamą. Teraz mam przy sobie i córeczkę i wspaniałego chrzesniaka, ale wtedy wiem, że inaczej nie mogłam zareagować to było silniejsze ode mnie...
-
nick nieaktualnyOffca88 wrote:Iwonka bardzo mi przykro , czekamy na majówkach na Ciebie :*
Dam powodzenia na wizycie :*
Co do partnerstwa, ja od 17 roku życia miałam faceta 5,5 roku. Średnio nam się układało ale jakoś było. W sumie no ten związek był na wymarciu. Później poznałam w pracy męża mojego obecnego, no i się zaczęło Z tam,tym w międzyczasie się rozwaliło , a z tym po pół roku znajomości wzięłam ślub cywilny , kupiliśmy mieszkanie wspólnie i pół roku później był ślub kościelny Mam 28 lat a ślub brałam mając 23 lata
Wcale mi szkoda nie było Po prostu wiedziałam że to to Całe życie byłam w sumie w związkach
A dzidziusia chcieliśmy 2 lata po ślubie I tak też było
Dziękuje kochana Ja z moim narzeczonym jestem właśnie od 17 roku życia, jesteśmy ze sobą 5 lat i 6 miesięcy Od samego początku wiedziałam że to ten jedyny i on również chce już ze mną być zawsze ale oświadczył mi się dopiero po ponad 4 latach bycia razem a jeśli chodzi o ślub to jakoś za bardzo się nie spieszy