Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzielec91 wrote:u mnie na szczęście póki co owulacja i @ zawsze tak samo, ale wiem, że różnie to z tym jest jak się nie jest pewnym to trzeba często serduszkować i na pewno się trafi w TE dni także Martuśka działaj ostro
-
marta95 wrote:No w sumie ja nie wiem czy zdążę przed @ hihi a mnie martwią te moje temperatury...
Jej! U Ciebie tak maleńko tych wahań. Może owulka przed Toba? Juz ostatnio sobie mówiłam ze będę mierzyć w pochwie... A kolejny cykl mierzę oralnie. To chyba blad. Twoje są tak malo zróżnicowane...PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Czincja wrote:a szukałąm włąśnie a nie wiem jak :)ja właśnie jestem podłamana bo wczoraj robiłam bete;/ i nic a do okresu jeszcze 5 dni od dzisiaj
wejdz na stronę: https://www.suwaczki.com/ i tam po lewej str wybierz"inne wydarzenia" i dalej będziesz wiedziała -
Rudzielec91 wrote:Marta nie patrz na tempkę, nie raz widziałam takie cuda i dziwy i zakończyło się zielono, a ile było idealnych wykresów a tam @...także wiesz
-
marta95 wrote:Oj działam działam, wczoraj jakoś bez ochoty byłam, zła i wgl nie miałam na nic siły
Ojej:( ja to w tym cyklu szaleje... Dawno z małżem tyle nie było... Chyba tylko na poczatku znajomości, a i wtedy chyba nie tyle... I uff... Nie na silę...PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina wrote:Jej! U Ciebie tak maleńko tych wahań. Może owulka przed Toba? Juz ostatnio sobie mówiłam ze będę mierzyć w pochwie... A kolejny cykl mierzę oralnie. To chyba blad. Twoje są tak malo zróżnicowane...
-
Rudzielec91 wrote:Marta ja nie wiem co mi się dzieje ale ostatnio W OGÓLE nie mam ochoty na przytulanie ;/ próbowałam bo myślałam, że jak już dojdzie do czegoś to będzie miło jak zawsze ale nie ;/ no i wczoraj już mojemu odmówiłam bo no nie dałam rady
-
no zerknęłam i dziwny masz ten cykl mam nadzieję, że to nie cykl bezowulacyjny tylko owulki po prostu jeszcze nie było.... w sumie to dopiero 13 dc, ja przy krótkim 28 dniowym cyklu mam owulkę dopiero 15 dnia także spokojnie czekaj jeszcze się pojawi
-
Rudzielec91 wrote:no zerknęłam i dziwny masz ten cykl mam nadzieję, że to nie cykl bezowulacyjny tylko owulki po prostu jeszcze nie było.... w sumie to dopiero 13 dc, ja przy krótkim 28 dniowym cyklu mam owulkę dopiero 15 dnia także spokojnie czekaj jeszcze się pojawi
-
U mnie mąż kierowca ;/ Więc nie za dużo okazji, chociaż w tym miesiącu powinniśmy "trafić". 29 kwietnia idę do lekarza. Bo @ pewnie będzie się spóźniać ze stresu a on powie "oooo @ już lada chwila"6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
marta95 wrote:Powiem ci ze ja też jakoś nie mam ochoty w tym miesiącu, aż ciężko uwierzy, chyba pogodzilam się z ta myślą ze nic nie wyjdzie i jakaś blokada...
-
Rudzielec91 wrote:haha u Ciebie niebieski wózeczek a u mnie różowy, czy podświadomie nie pokazałyśmy o jakiej płci marzymy? hehe
Córe mam to niebieski taki wymarzony by był ale nie pogniewam się za niebieski i różowy hehe i oba na raz też
Rudzielec91 lubi tę wiadomość
6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
Rudzielec91 wrote:no co Ty! nie możesz się poddawać , a może to własnie ten cykl? chociaż dobrze, przynajmniej nie będziesz o tym myśleć tylko kiedy masz ochotę i akurat wtedy się uda hihi