Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwietniowe staraczki :)
Odpowiedz

Kwietniowe staraczki :)

Oceń ten wątek:
  • Czincja Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a szukałąm włąśnie a nie wiem jak :)ja właśnie jestem podłamana bo wczoraj robiłam bete;/ i nic a do okresu jeszcze 5 dni od dzisiaj :P

6 CS pierwszy z clo i pregnyl
    30.03.2017 - Aleksander ❤️
    13.01.2015 - Anastazja ♡
  • Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 wrote:
    No w sumie ja nie wiem czy zdążę przed @ hihi :) a mnie martwią te moje temperatury...:(
    Marta nie patrz na tempkę, nie raz widziałam takie cuda i dziwy i zakończyło się zielono, a ile było idealnych wykresów a tam @...także wiesz :)

ckai9n73i3etzh5b.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    u mnie na szczęście póki co owulacja i @ zawsze tak samo, ale wiem, że różnie to z tym jest :) jak się nie jest pewnym to trzeba często serduszkować i na pewno się trafi w TE dni ;) także Martuśka działaj ostro ;D
    Oj działam działam, wczoraj jakoś bez ochoty byłam, zła i wgl nie miałam na nic siły :P

• Kozisina Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 wrote:
    No w sumie ja nie wiem czy zdążę przed @ hihi :) a mnie martwią te moje temperatury...:(

Jej! U Ciebie tak maleńko tych wahań. Może owulka przed Toba? Juz ostatnio sobie mówiłam ze będę mierzyć w pochwie... A kolejny cykl mierzę oralnie. To chyba blad. Twoje są tak malo zróżnicowane...

PCOS, niedoczynność, problem męski
    2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
    4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284
  • Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czincja wrote:
    a szukałąm włąśnie a nie wiem jak :)ja właśnie jestem podłamana bo wczoraj robiłam bete;/ i nic a do okresu jeszcze 5 dni od dzisiaj :P
    Czincja jak do @ 5 dni to nic nie jest pewne :) nie załamuj się więctylko czekaj :) to mogło być za szybko po prostu :)
    wejdz na stronę: https://www.suwaczki.com/ i tam po lewej str wybierz"inne wydarzenia" i dalej będziesz wiedziała :)

ckai9n73i3etzh5b.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    Marta nie patrz na tempkę, nie raz widziałam takie cuda i dziwy i zakończyło się zielono, a ile było idealnych wykresów a tam @...także wiesz :)
    Tylko właśnie u mnie nie ma cudów...wręcz przeciwnie jest non stop nisko i prawie taka sama. Może termometr zły ?

• Czincja Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak ustawić suwaczek?;)

13.01.2015 - Anastazja ♡
  • Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta ja nie wiem co mi się dzieje ale ostatnio W OGÓLE nie mam ochoty na przytulanie ;/ próbowałam bo myślałam, że jak już dojdzie do czegoś to będzie miło jak zawsze ale nie ;/ no i wczoraj już mojemu odmówiłam bo no nie dałam rady

ckai9n73i3etzh5b.png
  • Kozisina Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 wrote:
    Oj działam działam, wczoraj jakoś bez ochoty byłam, zła i wgl nie miałam na nic siły :P

Ojej:( ja to w tym cyklu szaleje... Dawno z małżem tyle <3 nie było... Chyba tylko na poczatku znajomości, a i wtedy chyba nie tyle... I uff... Nie na silę...

PCOS, niedoczynność, problem męski
    2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
    4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozisina wrote:
    Jej! U Ciebie tak maleńko tych wahań. Może owulka przed Toba? Juz ostatnio sobie mówiłam ze będę mierzyć w pochwie... A kolejny cykl mierzę oralnie. To chyba blad. Twoje są tak malo zróżnicowane...
    No właśnie i to mnie martwi bo są na tym samym poziomie..może termometr zly..ja za to mierze w pochwie i nie wiem czy tak lepiej czy gdzieś indziej

• marta95 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    Marta ja nie wiem co mi się dzieje ale ostatnio W OGÓLE nie mam ochoty na przytulanie ;/ próbowałam bo myślałam, że jak już dojdzie do czegoś to będzie miło jak zawsze ale nie ;/ no i wczoraj już mojemu odmówiłam bo no nie dałam rady
    Powiem ci ze ja też jakoś nie mam ochoty w tym miesiącu, aż ciężko uwierzy, chyba pogodzilam się z ta myślą ze nic nie wyjdzie i jakaś blokada...

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no zerknęłam i dziwny masz ten cykl mam nadzieję, że to nie cykl bezowulacyjny tylko owulki po prostu jeszcze nie było.... w sumie to dopiero 13 dc, ja przy krótkim 28 dniowym cyklu mam owulkę dopiero 15 dnia także spokojnie czekaj :) jeszcze się pojawi :)

ckai9n73i3etzh5b.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozisina wrote:
    Ojej:( ja to w tym cyklu szaleje... Dawno z małżem tyle <3 nie było... Chyba tylko na poczatku znajomości, a i wtedy chyba nie tyle... I uff... Nie na silę...
    Dobrze dobrze szalejcie:):) we mnie chyba jakaś blokada..

• Czincja Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra prawie ogarnęłam, mam to wkleić i już?:)

13.01.2015 - Anastazja ♡
  • Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czincja wrote:
    jak ustawić suwaczek?;)
    haha u Ciebie niebieski wózeczek a u mnie różowy, czy podświadomie nie pokazałyśmy o jakiej płci marzymy? ;D hehe

Czincja lubi tę wiadomość

ckai9n73i3etzh5b.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    no zerknęłam i dziwny masz ten cykl mam nadzieję, że to nie cykl bezowulacyjny tylko owulki po prostu jeszcze nie było.... w sumie to dopiero 13 dc, ja przy krótkim 28 dniowym cyklu mam owulkę dopiero 15 dnia także spokojnie czekaj :) jeszcze się pojawi :)
    Moje cykle są zawsze beznadziejne..znowu bez owulki to raczej bym tego nie przeżyła, już tamten był dziwaczny. Czekam cierpliwie. W następnym cyklu chyba wybiorę się na monitoring...

• Czincja Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie mąż kierowca ;/ Więc nie za dużo okazji, chociaż w tym miesiącu powinniśmy "trafić". 29 kwietnia idę do lekarza. Bo @ pewnie będzie się spóźniać ze stresu a on powie "oooo @ już lada chwila":)

13.01.2015 - Anastazja ♡
  • Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 wrote:
    Powiem ci ze ja też jakoś nie mam ochoty w tym miesiącu, aż ciężko uwierzy, chyba pogodzilam się z ta myślą ze nic nie wyjdzie i jakaś blokada...
    no co Ty! nie możesz się poddawać , a może to własnie ten cykl? chociaż dobrze, przynajmniej nie będziesz o tym myśleć tylko <3 kiedy masz ochotę i akurat wtedy się uda :) hihi

ckai9n73i3etzh5b.png
  • Czincja Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    haha u Ciebie niebieski wózeczek a u mnie różowy, czy podświadomie nie pokazałyśmy o jakiej płci marzymy? ;D hehe

Córe mam ;) to niebieski taki wymarzony by był ale nie pogniewam się za niebieski i różowy hehe i oba na raz też ;)

Rudzielec91 lubi tę wiadomość

13.01.2015 - Anastazja ♡
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    no co Ty! nie możesz się poddawać , a może to własnie ten cykl? chociaż dobrze, przynajmniej nie będziesz o tym myśleć tylko <3 kiedy masz ochotę i akurat wtedy się uda :) hihi
    Może tak być, ale serio jakoś ten cykl jest dziwny i wgl nie mam na nic ochoty..:)

‹‹ 166 167 168 169 170 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ