X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwietniowe staraczki :)
Odpowiedz

Kwietniowe staraczki :)

Oceń ten wątek:
  • Deneira Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj musze sie zabrac za swoje jajniki. Goraca kapiel, lactovaginal i jutro dostane miesiaczke :P w sam raz- akurat na samo wesele hahahaha

• Offca88 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira wrote:
    W następnym cyklu dokładnie jak rok temu- bede miec plodne w okolicach moich urodzin....jesli dostane szybko miesiaczke....jesli nie to bede miec plodne akurat jak przyjedzie do nas moja mama hahaha cudownie!
    Co jak co ale taki prezencik w postaci dzidziusia to by było coś :)
    Przeprosisz na chwilę mamę :P

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Deneira Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    Kochana jesteśmy z Tobą, szybko minie kolejny cykl, kolejne działanie, trzeba się cieszyć, że mamy szansę na dziecko, to jest najważniejsze :*
    Bardziej mnie martwi ze jak wczesniejszy cykl mialam 28 i teraz tak dlugi....35????wtf???? to trzeba chyba odwiedzic lekarza. Do mojego gin zeby sie dostac trzeba sie umawiac z miesiac wczesniej hahaha wiec bede musiala do niego bezposrednio dzwonic tlumaczyc ze i tak nie wiem kiedy mam plodne hahahah i zeby mnie przyjal gdzies na wcisk haha nie lubie tak strasznie.

• Deneira Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    Co jak co ale taki prezencik w postaci dzidziusia to by było coś :)
    Przeprosisz na chwilę mamę :P
    hahahaha

• Offca88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira wrote:
    dzisiaj musze sie zabrac za swoje jajniki. Goraca kapiel, lactovaginal i jutro dostane miesiaczke :P w sam raz- akurat na samo wesele hahahaha
    Mi też gorąca kąpiel pomaga, w ogóle ja zawsze uwielbiam wrzątek prawie do kąpieli, wiem, że to niezdrowe i dla mnie i dla skóry, no ale co ja poradzę, że ja tylko tak lubię się kąpać :P
    A lactovaginal też stosuję :D

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Deneira Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rok temu moj maz sprawil mi na urodziny dzidziusia a ja niedobra zona co zrobilam? Dokladnie w jego urodziny bylam w szpitalu z poronieniem :/ nic dodac nic ujac :/

• Offca88 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira wrote:
    Bardziej mnie martwi ze jak wczesniejszy cykl mialam 28 i teraz tak dlugi....35????wtf???? to trzeba chyba odwiedzic lekarza. Do mojego gin zeby sie dostac trzeba sie umawiac z miesiac wczesniej hahaha wiec bede musiala do niego bezposrednio dzwonic tlumaczyc ze i tak nie wiem kiedy mam plodne hahahah i zeby mnie przyjal gdzies na wcisk haha nie lubie tak strasznie.
    A Ty jesteś po odstawieniu anty tak ?

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Deneira Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    Mi też gorąca kąpiel pomaga, w ogóle ja zawsze uwielbiam wrzątek prawie do kąpieli, wiem, że to niezdrowe i dla mnie i dla skóry, no ale co ja poradzę, że ja tylko tak lubię się kąpać :P
    A lactovaginal też stosuję :D
    ja również! hahaha dlatego dzis zastosuje przepis na miesiaczke ;) Przy ciazy nie mozna a tak wiem ze moge ;)ja tu rządzę a nie moje jajniki!

• Offca88 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira wrote:
    rok temu moj maz sprawil mi na urodziny dzidziusia a ja niedobra zona co zrobilam? Dokladnie w jego urodziny bylam w szpitalu z poronieniem :/ nic dodac nic ujac :/
    Gdybyś tylko miała na to wpływ...:*

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Deneira Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    A Ty jesteś po odstawieniu anty tak ?
    nie.....mnie sie rozregulowal po poronieniu.

• Offca88 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira wrote:
    ja również! hahaha dlatego dzis zastosuje przepis na miesiaczke ;) Przy ciazy nie mozna a tak wiem ze moge ;)ja tu rządzę a nie moje jajniki!
    Dokładnie trzeba się jeszcze rozkoszować :D

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Kozisina Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deinera..
    Ja ostatnio miałam 26 dniowy cykl... A teraz? 16dc a ja dopiero mam pozytywa owu ( w ogóle to nie taki pozytyw na 100%, druga ciut bledsza, ale mega mocna w porównaniu do tej pory. Uznalam za pozytyw... Jak małż zobaczył to się na mnie rzucił...)
    Także też byl krotki cykl a teraz zapowiada się dużo dłuższy, więc tak bywa... Może też masz stresy?

PCOS, niedoczynność, problem męski
    2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
    4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284
  • Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira wrote:
    przestań, nie możesz się obwiniać... to się zdarza i to niestety często więc nie ma co szukać powodów a tym bardziej winnych...
    Rób już tą kąpiel i idź się relaksuj!!! do tego lampka winka, muzyczka! tego Ci trzeba :*

Ashka89 lubi tę wiadomość

ckai9n73i3etzh5b.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira wrote:
    nie.....mnie sie rozregulowal po poronieniu.
    Ahhh takie buty. To lepiej się zbadać, a byłaś później u gina czy wsio masz dobrze "wyczyszczone" Przepraszam za dosłowność.
    Ja w ciąży przed i po niej miałam nadżerkę, no i mam nadal. Kiedyś mi mówiła, że ona nie groźna, no...ale że jak coś to na wypalanie, ja dziękuję za takie coś, bo wiem, że to i tak wraca, a jak nie groźna to nie ruszam póki co. Kiedyś trza się będzie przejść do gina i zerknąć co tam halo.

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Deneira Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak bylam. On sam mnie czyscil a jest swietny i w szpitalu jak sie spytalam czy on bedzie mi robil to pielegniarka popatrzyla sie na mnie jak na idiotke to powiedziala ze pan doktor nie robi takich rzeczy ......a potem jak z nim zagadalam to tak poukladal sobie wszystko by mogl mi on osobiscie zrobic zabieg!!! a widzial mnie 2 razy w zyciu- 1 na pierwszej wizycie i 2- w szpitalu jak przyjmowal na oddzial!!! Człowiek Anioł! Pojde do niego by mnie obadal i zlecil badania.

Offca88, Almanah lubią tę wiadomość

• Deneira Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiła wtedy w podziece dla niego (a wlasciwie dla jego zony ;)- to sie ucieszyl, ze dostal cos wreszcie dla swojej zony a nie dla niego hahaha) komplet bizuterii sutasz z krysztalkami swarovskiego- bo szyje sama :) Bardzo sie ucieszyl :)

• marie_marie22 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira, wiem co czujesz:(:* Przykro mi, ale nowy cykl=nowe nadzieje. Uda nam się wszystkim zajść w ciążę. Wierzę w to głęboko :)

oar8yx8d9fawxkqt.png
  • Deneira Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marie_marie22 wrote:
    Deneira, wiem co czujesz:(:* Przykro mi, ale nowy cykl=nowe nadzieje. Uda nam się wszystkim zajść w ciążę. Wierzę w to głęboko :)
    juz mi lepiej :) nawet zaczelam sie cieszyc tym cholernym weselem w sobote :) tesciowa super przerobila moja krotka kreacje jedna :) wlasnie dzis ze mna szyla...tzn ona szyla, ja mowilam co chce hahahaha :P super wyszla

• Offca88 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira wrote:
    Tak bylam. On sam mnie czyscil a jest swietny i w szpitalu jak sie spytalam czy on bedzie mi robil to pielegniarka popatrzyla sie na mnie jak na idiotke to powiedziala ze pan doktor nie robi takich rzeczy ......a potem jak z nim zagadalam to tak poukladal sobie wszystko by mogl mi on osobiscie zrobic zabieg!!! a widzial mnie 2 razy w zyciu- 1 na pierwszej wizycie i 2- w szpitalu jak przyjmowal na oddzial!!! Człowiek Anioł! Pojde do niego by mnie obadal i zlecil badania.
    Super, że masz takiego zaufanego lekarza !!:)

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira wrote:
    Zrobiła wtedy w podziece dla niego (a wlasciwie dla jego zony ;)- to sie ucieszyl, ze dostal cos wreszcie dla swojej zony a nie dla niego hahaha) komplet bizuterii sutasz z krysztalkami swarovskiego- bo szyje sama :) Bardzo sie ucieszyl :)
    Wow :)

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
‹‹ 161 162 163 164 165 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ