Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzielec91 wrote:ból jajników, zwłaszcza prawego i podbrzusza, prawie od samej owulki aż do teraz, swędzące sutki ale w tamtym cyklu tez tak miałam więc na to tak nie patrzę, od wczoraj bolą mnie też piersi ale poza tym nic innego nie zauważyłam
To tak jak u mnie jeszcze wzdecie przez kilka dni od owu i ból pleców który nasilil się ę 5dni od ovu -
Ashka89 wrote:To tak jak u mnie jeszcze wzdecie przez kilka dni od owu i ból pleców który nasilil się ę 5dni od ovu
-
nick nieaktualnymarta95 wrote:Ja to teraz na luzie, nie mam nawet żadnych objawów nadchodzącej owulki chociaż wczoraj mialam wzdęcia a nic takiego nie jadłam...brzuch trochę bolał, no nie wiem może po prostu tak musiało być
Ja w poprzednim cyklu nie miałam żadnych objawów owulki My jedyne co możemy zrobić to serduszkować a reszta będzie w rękach Boga -
justyna1220 wrote:Rudzielec objawy jak na ciąże, albo i nie na ciąże.. szkoda, że nie ma jednoznacznego objawu, zanim wykona się test
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 13:53
-
marta95 wrote:Hihi to potem nie dasz rady
Zazdroszczę takie małego brzdaca!
Ale za to jak będzie już dwójka to będę spełniona, trzecie to takie dopełnienie po latach
A mała właśnie zasnęła...sama, leżąc obok mnie, nakryła się pieluszką i nawet nie wiem kiedy odleciała -
justyna1220 wrote:Ale za to jak będzie już dwójka to będę spełniona, trzecie to takie dopełnienie po latach
A mała właśnie zasnęła...sama, leżąc obok mnie, nakryła się pieluszką i nawet nie wiem kiedy odleciałajustyna1220 lubi tę wiadomość
-
Rudzielec91 wrote:dzięki, boje się tylko, że przez te objawy za bardzo się napalę a jak się nie uda to tak mi będzie przykro... muszę iść coś zrobić żeby o tym nie myśleć
-
Rudzielec91 wrote:u mnie też ból pleców tak na dole ale jakoś nie zwróciłam na to uwagi bo robiłam w ogrodzie i myślę ,że to przez to Ashka u Ciebie jeszcze tylko 3 dni i test aż Ciekawa jestem wyniku jak objawy masz takie jak ja
Ja wierzę że będą u nas zielone kropki -
Offca88 wrote:No ja takie miałam w zeszłym cyklu, mega senność, bolał mnie brzuch, cycki akurat mnie nie bolały :d no i węch miałam mega wyczulony, że na sam widok kupy dziecka prawie wymiotowałam. No i wstręt do serków wiejskich a normalnie je lubię. Nie wydaje mi się że to był wymysł, tylko u mnie po prostu mogło się nie zagnieździć, a u Ciebie na pewno będzie zielony finał. Coś tam można sobie wmówić ale nie wszystko
Dokładnie nie da się wszystkiego wmówić sobie zwłaszcza gdy myśli są zajęte czymś innym a odczucia nadal się pojawiają -
Ashka89 wrote:Dokładnie nie da się wszystkiego wmówić sobie zwłaszcza gdy myśli są zajęte czymś innym a odczucia nadal się pojawiają
Ojj powiem Ci, że już nie pamiętam w którym cyklu starań, ale miałam zawroty głowy, mdłości, nawet wymiotowałam, do tego zgaga a @ i tak przyszła. My kobietki chyba jesteśmy w stanie wiele sobie wmówić, albo po prostu miałam ciążę urojoną -
Szalone... nie nadążam.. bo nieco jednak tzreba pracować
Ja się ciągle czuję jak z krzyża zdjęta.. zero siły, ból głowy, zmęczenie...
A niech że mi w końcu przejdzie, bo ile można marudzić^^
Ale Was dużo, już mi się kiełbasi kto i co^^PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284