Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny tak na szybko. Na usg ok. Na ciaze raczej nie ma szans. Wykres wyglada dobrze i wywnioskowałam ze on by wyznaczył ow tam gdzie program. Dostałam duphaston na wywołanie miesiączki. Mam brac do piwrwszego krwawienia. I mam sEreg bada hormonów kuzwa długa lista ze na sraj taśmie mozna zapisać.
-
klaudia21 wrote:Ja też żałuję, człowiek by nawet nie wiedział, nie doszukiwał się objawów, tylko rozpoznanie po braku @ i dopiero zastanawianie się. Z jednej strony byłoby dużo lżej.
-
Deneira wrote:Dziewczyny tak na szybko. Na usg ok. Na ciaze raczej nie ma szans. Wykres wyglada dobrze i wywnioskowałam ze on by wyznaczył ow tam gdzie program. Dostałam duphaston na wywołanie miesiączki. Mam brac do piwrwszego krwawienia. I mam sEreg bada hormonów kuzwa długa lista ze na sraj taśmie mozna zapisać.
-
marta95 wrote:Racja ! Ale no nic nie dzieje się tak szybko,chociaż zawsze byłam pewna ze wystarczy jeden strzał
-
innamorata88 wrote:https://www.youtube.com/watch?v=3eIVgObWRxo
Mi też było ciężko ,,załapać" najlepiej codziennie o tej samej porze dnia, lekki rozkrok, ugięte nogi i palcem próbujesz wybadać jak to wygląda, u mnie jest twarda jak chrząstka, wysoko(ledwo sięgiam) i zamknięta.
Kilka razy próbowałam, ale nie wiem czy skutecznie czy to jest taka wyczuwalna "kulka" tam daleko? bo jak badałam to bylo to takie spore wielkości paznokcia u kciuka co najmniej i miękkie, czy to to? -
klaudia21 wrote:Kilka razy próbowałam, ale nie wiem czy skutecznie czy to jest taka wyczuwalna "kulka" tam daleko? bo jak badałam to bylo to takie spore wielkości paznokcia u kciuka co najmniej i miękkie, czy to to?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
hehehehe ja to widzę po sobie, że jak sięgam całym opuszkiem palca to jest nisko, jak ledwo ledwo to wysoko Otwarta czy zamknięta to raczej kwestia dłuższej obserwacji i ciężko to w słowa ubrać - trzeba wymacać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 11:22
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:hehehehe ja to widzę po sobie, że jak sięgam całym opuszkiem palca to jest nisko, jak Otwarta czy zamknięta to raczej kwestia dłuższej obserwacji i ciężko to w słowa ubrać - trzeba wymacać.
-
innamorata88 wrote:hehehehe ja to widzę po sobie, że jak sięgam całym opuszkiem palca to jest nisko, jak ledwo ledwo to wysoko Otwarta czy zamknięta to raczej kwestia dłuższej obserwacji i ciężko to w słowa ubrać - trzeba wymacać.
Ja tak samo- jak sprawdzam śluz, jak od razu na nią trafiam to nisko, jak sięgam dalej, to wysoko.
Deinera... przynajmniej brak złych wieści- a to już dobra wiadomość! Trzymaj się, może badania coś dadzą znać o co chodzi. Trzymamy kciuki!PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Deneira najważniejsze, że wszystko jest dobrze
Co do duphastonu, jak miałam plamienia w pierwszej ciąży, którą niestety straciłam to Ginek przepisał mi go i brałam go więc wnioskuje, że nie powinien zaszkodzić, ale pewności też nie mam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Deneira wrote:Dziewczyny powiedzcie mi czy jakbym była w ciazy to duphaston moze mi zaszkodzic?
Ja brałam duphaston w ciąży, na podtrzymanie, jest bezpieczny.24.12.2013 - dwie kreski
23.08.2014 - Kuba (39+4 tc)
12.05.2016 - dwie kreski
21.12.2016 - Maciek (36+2 tc) -
nick nieaktualny