Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dam23 wrote:Uwierz mi że @ może przyjść nawet przy wysokiej temp Ja w zeszłym cyklu miałam równe 37 a @ przyszła Najważniejsze jest to żeby się nie nakręcać i za bardzo nie sugerować temp
-
nick nieaktualnyklaudia21 wrote:Poważnie? No to jednak bede z dystansem podchodzic do tempki. ;/
Widziałam dziewczyny na ovu gdzie miały piękne wykresy z temp a ciąży nie było, jest też sporo takich wykresów gdzie temp nie jest za ciekawa a jednak ciąże są Wszystko przed Tobą Ja staram się już 9 cykl -
dam23 wrote:Widziałam dziewczyny na ovu gdzie miały piękne wykresy z temp a ciąży nie było, jest też sporo takich wykresów gdzie temp nie jest za ciekawa a jednak ciąże są Wszystko przed Tobą Ja staram się już 9 cykl
Zaczełam się trochę juz nakręcać tymi swoimi ""objawami"", bo nie miałam boli jajnikow ani piersi tak wcześnie przed @ (11 dni), piersi naprawde dokuczaly mi przez ostatnie 2 dni, nie moglam nawet isc pod prysznic bo czulam jakby mialy sie za chwile urwać, a broń Boże dotknąć albo smyrnąć bo łzy w oczach, zastanawiałam się nawet czy to nie jakieś zapalenie, ale dzisiaj juz jest lżej, bola ale nie tak, no i te jajniki...dam23 lubi tę wiadomość
-
innamorata88 wrote:Kurcze nadal mnie ćmi na @, szyjka wysoko, zamknięta, a do tego czuję się ,,tam" jakaś spuchnięta.
Spuchnięta to ja się czuję tez, jak sprawdzam śluz to cięzko mi nawet włożyć palec, no ale ja jestem dopiero 4 dni po owu -
nick nieaktualnyklaudia21 wrote:Zaczełam się trochę juz nakręcać tymi swoimi ""objawami"", bo nie miałam boli jajnikow ani piersi tak wcześnie przed @ (11 dni), piersi naprawde dokuczaly mi przez ostatnie 2 dni, nie moglam nawet isc pod prysznic bo czulam jakby mialy sie za chwile urwać, a broń Boże dotknąć albo smyrnąć bo łzy w oczach, zastanawiałam się nawet czy to nie jakieś zapalenie, ale dzisiaj juz jest lżej, bola ale nie tak, no i te jajniki...
Kochana raczej wątpię żeby były to objawy ciąży czy @, za wcześnie Czasami tak jest że organizm płata nam figle Mam nadzieję że to wróży u Ciebie fasoleczkę i mocno trzymam za Ciebie kciuki Mnie od wczoraj boli prawa pierś i sama nie wiem co mam o tym myśleć ale cierpliwie czekam -
nick nieaktualny
-
dam23 wrote:Kochana raczej wątpię żeby były to objawy ciąży czy @, za wcześnie Czasami tak jest że organizm płata nam figle Mam nadzieję że to wróży u Ciebie fasoleczkę i mocno trzymam za Ciebie kciuki Mnie od wczoraj boli prawa pierś i sama nie wiem co mam o tym myśleć ale cierpliwie czekam
dam23 lubi tę wiadomość
-
marta95 wrote:Nic dobrego, tylko bezsensowne nakrecanie się ale mam nadzieję że u Ciebie to zwiastuje kropka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 11:01
-
klaudia21 wrote:o tym to ja wiem ze bezsensowne nakrecanie sie kiedys nie planowaliśmy dziecka, a myślałam że wpadłam i też były wszystkie objawy jakie tylko są na świecie
-
marta95 wrote:No tak niestety jest ciężko czasami nad sobą zapanować, ale z czasem żałuję ze wcześniej nie wpadliśmy bo teraz same problemy
-
klaudia21 wrote:Jak badać szyjkę? Jakoś nie wiem jak sie do tego zabrać i boję się, że nie "wyczuję".
Spuchnięta to ja się czuję tez, jak sprawdzam śluz to cięzko mi nawet włożyć palec, no ale ja jestem dopiero 4 dni po owu
Mi też było ciężko ,,załapać" najlepiej codziennie o tej samej porze dnia, lekki rozkrok, ugięte nogi i palcem próbujesz wybadać jak to wygląda, u mnie jest twarda jak chrząstka, wysoko(ledwo sięgiam) i zamknięta.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości