X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwietniowe staraczki :)
Odpowiedz

Kwietniowe staraczki :)

Oceń ten wątek:
  • Kozisina Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira wrote:
    Hahahahahaha ok. Jeszcze z nerwów @ dostanę i bedzie cudowne ozdrowienie hahaha

Spokojnie spokojnie.
    Odpczywaj. I informuj.
    marta95 wrote:
    Cześć wam!

Ruda, jak to ? Przecież to nie tak miało być...ehh :( przytulam :*:*

A ja znowu dzisiaj czarny humor :/ nie mam już chyba na to wszystko siły. Praktycznie w ogóle nie mam ochoty na <3...jakaś blokada, jak nigdy..chyba po prostu mam dośc, więc pewnie znowu nic z tego, chociaż owulacji pewnie znowu nie będzie...wczoraj mąż chciał to jakoś dziwnie musiałam się zmuszać...:( :( poza tym brzuch boli jak na @, dlatego wydaje mi się że znowu mój cykl będzie 19dniowy :/ bez sensu.

Martuś nic się nie martw, ja z Tobą jak coś na pewno na nast miesiąc skoczę;) Bo u mnie to chyba dłuuuga, wyboista droga będzie.
    Ja na <3 miałam mega ochotę, teraz mniejszą, jakoś mnie też zwątpienie dopada, objawów nie ma, zresztą nie mają z czego być na owulki na mur beton nie było...

Teraz tak tylko myślę... te hormony zawsze się robi 1) do 4 dc 2) 12-14 dc 3) 21 dc, czy to zależy od długości cyklu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 10:11

PCOS, niedoczynność, problem męski
    2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
    4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284
  • Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira wrote:
    Rudzielcu ale wiesz ze jak masz takie plamienie to wcale nie oznacza ze ten cykl jest w plecy? :)
    niby tak ale ból jest tak strasznie mocny że ledwo siedzę ;/

ckai9n73i3etzh5b.png
  • Deneira Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    niby tak ale ból jest tak strasznie mocny że ledwo siedzę ;/
    Dalej utrzymuje ze to nie oznacza końca. Jak bedziesz miec normalne krwawienie wtedy dopiero mozna powiedziec ze @przyszla

• Deneira Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze jedna osoba przede mna i ja wchodzę

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 wrote:
    Cześć wam!

Ruda, jak to ? Przecież to nie tak miało być...ehh :( przytulam :*:*

A ja znowu dzisiaj czarny humor :/ nie mam już chyba na to wszystko siły. Praktycznie w ogóle nie mam ochoty na <3...jakaś blokada, jak nigdy..chyba po prostu mam dośc, więc pewnie znowu nic z tego, chociaż owulacji pewnie znowu nie będzie...wczoraj mąż chciał to jakoś dziwnie musiałam się zmuszać...:( :( poza tym brzuch boli jak na @, dlatego wydaje mi się że znowu mój cykl będzie 19dniowy :/ bez sensu.
    no widzisz... w następnym cyklu nie patrzę w ogóle na "objawy" :P

ckai9n73i3etzh5b.png
  • Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira wrote:
    Dalej utrzymuje ze to nie oznacza końca. Jak bedziesz miec normalne krwawienie wtedy dopiero mozna powiedziec ze @przyszla
    dzięki za wiarę ;) :* obyś miała rację :* trzymam za Ciebie kciuki!!!

ckai9n73i3etzh5b.png
  • Deneira Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    dzięki za wiarę ;) :* obyś miała rację :* trzymam za Ciebie kciuki!!!
    Trzymaj. Bardzo sie boje. Ja juz nawet na ciaze nie liczę chce byc tylko Zdrowa

• marta95 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozisina wrote:
    Martuś nic się nie martw, ja z Tobą jak coś na pewno na nast miesiąc skoczę;) Bo u mnie to chyba dłuuuga, wyboista droga będzie.
    Ja na <3 miałam mega ochotę, teraz mniejszą, jakoś mnie też zwątpienie dopada, objawów nie ma, zresztą nie mają z czego być na owulki na mur beton nie było...

Teraz tak tylko myślę... te hormony zawsze się robi 1) do 4 dc 2) 12-14 dc 3) 21 dc, czy to zależy od długości cyklu?
    Może jakoś razem damy radę, chociaż ja już zwatpilam, no nic..kiedyś się może uda.

Co do tych badań...hmmm, ja za bardzo się nie znam i raczej nie pomogę, ale może też by mi się przydało je zrobić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 10:17

• marta95 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    no widzisz... w następnym cyklu nie patrzę w ogóle na "objawy" :P
    W sumie jeszcze nic nie wiadomo u Ciebie więc nadal wierzę :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira wrote:
    Czekam przed gabinetem. Oczywiście jest opóźnienie. Ale mam nerwa

Jesteśmy z Tobą kochana :-) <3 Wspieram całym <3

• Deneira Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dam23 wrote:
    Jesteśmy z Tobą kochana :-) <3 Wspieram całym <3
    Dziekuje :* jak wyjde to w skrócie wam napisze co i jal i odezwę sie potem jak juz dojade do domu.

dam23 lubi tę wiadomość

• Kozisina Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle, to ja chyba do @ się szykuję... Bo sprawdzając ślub odkryłam że szyjka jest nisko... Bardzo nisko...
    Ale to w sumie dobra wiadomość, bliżej do badań, do odpowiedzi:-)

4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozisina wrote:
    W ogóle, to ja chyba do @ się szykuję... Bo sprawdzając ślub odkryłam że szyjka jest nisko... Bardzo nisko...
    Ale to w sumie dobra wiadomość, bliżej do badań, do odpowiedzi:-)

Ja jestem takiego zdania że jak @ ma przyjść to niech przychodzi jak najszybciej i jak najszybciej niech odchodzi żeby można było zacząć nowe starania ;-) :-)

• Deneira Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dam23 wrote:
    Ja jestem takiego zdania że jak @ ma przyjść to niech przychodzi jak najszybciej i jak najszybciej niech odchodzi żeby można było zacząć nowe starania ;-) :-)
    Tak. Ja tez mam takie Zdanie.

dam23 lubi tę wiadomość

• klaudia21 Przyjaciółka

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kobietki :)
    jestem nowa na forum, z mezem staramy sie dopiero 1 cykl, jestem 4 dni po owu, piersi strasznie bola, swedza, jajniki bola jak na @, ciągnie raz lewy raz prawy jajnik, dzisiaj doszlo ciagniecie w pachwinie.

Wszystkie zaciażymy! :)

dam23 lubi tę wiadomość

1 cykl starań
    15.08.2015 - wymarzony slub po 4 latach związku :)
    testowanie 07.05
    d4fcf41a708097ac81777f4f45b0c91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudia21 wrote:
    Witam kobietki :)
    jestem nowa na forum, z mezem staramy sie dopiero 1 cykl, jestem 4 dni po owu, piersi strasznie bola, swedza, jajniki bola jak na @, ciągnie raz lewy raz prawy jajnik, dzisiaj doszlo ciagniecie w pachwinie.

Wszystkie zaciażymy! :)

Witamy Cię w naszych skromnych progach :-) Miejmy nadzieję że u Ciebie nie są to objawy na @ :-)
    Kiedyś na pewno każda z nas spełni swoje marzenie :-)

• klaudia21 Przyjaciółka

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mam taka nadzieje ze nie na @ :) ale nie chce sie nakrecac bo wiadomo jak to pozniej moze byc. :) czekam do terminu @. Dopiero od wczoraj zaczelam mierzyc tempke, takze tempka u mnie jeszcze nie jest miarodajna, wczoraj 37.1 dzis 37, oby nie spadła za dużo :)

dam23 lubi tę wiadomość

1 cykl starań
    15.08.2015 - wymarzony slub po 4 latach związku :)
    testowanie 07.05
    d4fcf41a708097ac81777f4f45b0c91d.png
  • Kozisina Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira wrote:
    Tak. Ja tez mam takie Zdanie.

No ja jak najbardziej też! Także ja się cieszę, że chyba organizm chce @ szybciej, dla mnie to szybsza odpowiedź i szybsze ew przeciwdziałanie.

Deinera, widzisz... jak się nami zajmujesz to zaraz mniej stresów;)

dam23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudia21 wrote:
    No mam taka nadzieje ze nie na @ :) ale nie chce sie nakrecac bo wiadomo jak to pozniej moze byc. :) czekam do terminu @. Dopiero od wczoraj zaczelam mierzyc tempke, takze tempka u mnie jeszcze nie jest miarodajna, wczoraj 37.1 dzis 37, oby nie spadła za dużo :)

Uwierz mi że @ może przyjść nawet przy wysokiej temp :-) Ja w zeszłym cyklu miałam równe 37 a @ przyszła :-) Najważniejsze jest to żeby się nie nakręcać i za bardzo nie sugerować temp :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozisina wrote:
    No ja jak najbardziej też! Także ja się cieszę, że chyba organizm chce @ szybciej, dla mnie to szybsza odpowiedź i szybsze ew przeciwdziałanie.

Deinera, widzisz... jak się nami zajmujesz to zaraz mniej stresów;)

Ja nie myślałam że tak ciężko jest wygrać z naszą szanowną @ ;-)

‹‹ 209 210 211 212 213 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ