Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Deneira wrote:Hahahahahaha ok. Jeszcze z nerwów @ dostanę i bedzie cudowne ozdrowienie hahaha
Spokojnie spokojnie.
Odpczywaj. I informuj.
marta95 wrote:Cześć wam!
Ruda, jak to ? Przecież to nie tak miało być...ehh przytulam :*:*
A ja znowu dzisiaj czarny humor nie mam już chyba na to wszystko siły. Praktycznie w ogóle nie mam ochoty na ...jakaś blokada, jak nigdy..chyba po prostu mam dośc, więc pewnie znowu nic z tego, chociaż owulacji pewnie znowu nie będzie...wczoraj mąż chciał to jakoś dziwnie musiałam się zmuszać... poza tym brzuch boli jak na @, dlatego wydaje mi się że znowu mój cykl będzie 19dniowy bez sensu.
Martuś nic się nie martw, ja z Tobą jak coś na pewno na nast miesiąc skoczę Bo u mnie to chyba dłuuuga, wyboista droga będzie.
Ja na miałam mega ochotę, teraz mniejszą, jakoś mnie też zwątpienie dopada, objawów nie ma, zresztą nie mają z czego być na owulki na mur beton nie było...
Teraz tak tylko myślę... te hormony zawsze się robi 1) do 4 dc 2) 12-14 dc 3) 21 dc, czy to zależy od długości cyklu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 10:11
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
marta95 wrote:Cześć wam!
Ruda, jak to ? Przecież to nie tak miało być...ehh przytulam :*:*
A ja znowu dzisiaj czarny humor nie mam już chyba na to wszystko siły. Praktycznie w ogóle nie mam ochoty na ...jakaś blokada, jak nigdy..chyba po prostu mam dośc, więc pewnie znowu nic z tego, chociaż owulacji pewnie znowu nie będzie...wczoraj mąż chciał to jakoś dziwnie musiałam się zmuszać... poza tym brzuch boli jak na @, dlatego wydaje mi się że znowu mój cykl będzie 19dniowy bez sensu. -
Kozisina wrote:Martuś nic się nie martw, ja z Tobą jak coś na pewno na nast miesiąc skoczę Bo u mnie to chyba dłuuuga, wyboista droga będzie.
Ja na miałam mega ochotę, teraz mniejszą, jakoś mnie też zwątpienie dopada, objawów nie ma, zresztą nie mają z czego być na owulki na mur beton nie było...
Teraz tak tylko myślę... te hormony zawsze się robi 1) do 4 dc 2) 12-14 dc 3) 21 dc, czy to zależy od długości cyklu?
Co do tych badań...hmmm, ja za bardzo się nie znam i raczej nie pomogę, ale może też by mi się przydało je zrobić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 10:17
-
nick nieaktualny
-
W ogóle, to ja chyba do @ się szykuję... Bo sprawdzając ślub odkryłam że szyjka jest nisko... Bardzo nisko...
Ale to w sumie dobra wiadomość, bliżej do badań, do odpowiedzi:-)PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
nick nieaktualnyKozisina wrote:W ogóle, to ja chyba do @ się szykuję... Bo sprawdzając ślub odkryłam że szyjka jest nisko... Bardzo nisko...
Ale to w sumie dobra wiadomość, bliżej do badań, do odpowiedzi:-)
Ja jestem takiego zdania że jak @ ma przyjść to niech przychodzi jak najszybciej i jak najszybciej niech odchodzi żeby można było zacząć nowe starania -
Witam kobietki
jestem nowa na forum, z mezem staramy sie dopiero 1 cykl, jestem 4 dni po owu, piersi strasznie bola, swedza, jajniki bola jak na @, ciągnie raz lewy raz prawy jajnik, dzisiaj doszlo ciagniecie w pachwinie.
Wszystkie zaciażymy!dam23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyklaudia21 wrote:Witam kobietki
jestem nowa na forum, z mezem staramy sie dopiero 1 cykl, jestem 4 dni po owu, piersi strasznie bola, swedza, jajniki bola jak na @, ciągnie raz lewy raz prawy jajnik, dzisiaj doszlo ciagniecie w pachwinie.
Wszystkie zaciażymy!
Witamy Cię w naszych skromnych progach Miejmy nadzieję że u Ciebie nie są to objawy na @
Kiedyś na pewno każda z nas spełni swoje marzenie -
No mam taka nadzieje ze nie na @ ale nie chce sie nakrecac bo wiadomo jak to pozniej moze byc. czekam do terminu @. Dopiero od wczoraj zaczelam mierzyc tempke, takze tempka u mnie jeszcze nie jest miarodajna, wczoraj 37.1 dzis 37, oby nie spadła za dużo
dam23 lubi tę wiadomość
-
Deneira wrote:Tak. Ja tez mam takie Zdanie.
No ja jak najbardziej też! Także ja się cieszę, że chyba organizm chce @ szybciej, dla mnie to szybsza odpowiedź i szybsze ew przeciwdziałanie.
Deinera, widzisz... jak się nami zajmujesz to zaraz mniej stresów;)dam23 lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
nick nieaktualnyklaudia21 wrote:No mam taka nadzieje ze nie na @ ale nie chce sie nakrecac bo wiadomo jak to pozniej moze byc. czekam do terminu @. Dopiero od wczoraj zaczelam mierzyc tempke, takze tempka u mnie jeszcze nie jest miarodajna, wczoraj 37.1 dzis 37, oby nie spadła za dużo
Uwierz mi że @ może przyjść nawet przy wysokiej temp Ja w zeszłym cyklu miałam równe 37 a @ przyszła Najważniejsze jest to żeby się nie nakręcać i za bardzo nie sugerować temp -
nick nieaktualnyKozisina wrote:No ja jak najbardziej też! Także ja się cieszę, że chyba organizm chce @ szybciej, dla mnie to szybsza odpowiedź i szybsze ew przeciwdziałanie.
Deinera, widzisz... jak się nami zajmujesz to zaraz mniej stresów;)
Ja nie myślałam że tak ciężko jest wygrać z naszą szanowną @