Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
justyna1220 wrote:Cieszę się, że wszystko dobrze A wizyta na pewno już w ciąży !
Oby:)
Bylam w toalecie. Mam bardzo dużo białego śluzu. Gęstego takiego jak krem... I uciska mnie podbrzusze. Chyba i ja zaczynam czuć nadchodzącą @.
Ewelewel to pewnie hormony! Człowiek szaleje w ciążyPCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Sama nie wiem czy ta ciąża na pewno jest skoro nie było nic widać ostatnio u gina, no co prawda on ją potwierdził i beta też. Ale tyle się naczytałam że w 4 tyg już widać serduszko i słychać, a tu wychodzi mi że jak u niego byłam za pierwszym razem był mniej wiecej 4 tydz i nic nie widział na usg...wariuje z tym a to jeszcze dwa tyg do sprawdzenia..koszmar..
I w ogóle wszystko mi się tak jakoś w głowie poprzewaracało i nie umiem sobie z tym poradzić, a najbardziej z tym że cały czas myślę że mój narzeczony kompletnie ma mnie gdzieś...
Ja wiem Że w ciąży ponoć się szaleje.. ale jak ja nawet nie jestem pewna czy na tym usg coś jest czy nie a i tak mi się wszystko przewraca w głowie to ze mną to już tragedia jestEwel
Zuzia urodzona 02.01.2017
9 Tc ciąża zagrożona, bliźniaki prawdopodobnie. -
To może dla spokoju ducha zrób sobie betę? Zobaczysz przyrost, uspokoisz się. Albo usg prywatnie... Żeby zetknąć. Potwierdzić. Żeby odetchnąć, bo stres fasolce nie służy.PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
nad drugą betą też się zastanawiałam, i nie wiem czy przypadkiem nie pójdę, chcociaż trochę igła mi to obrzydza ;p
a tamto pierwsze usg też było prywatnie więc tu akurat nic nie zrobię lepszegoEwel
Zuzia urodzona 02.01.2017
9 Tc ciąża zagrożona, bliźniaki prawdopodobnie. -
justyna1220 wrote:Haha, podobno chłopcy lubią sobie naciągać swoje męskości Ile twój maluch ma teraz dokładnie??
Jest tym bardzo zainteresowany, ale na nocnik robić nie chce, nie i już. Usiądzie owszem, kupę zrobi ale wsio w pampersie. Na siedząco. W lecie puszczę go nago, wtedy zobaczymy
-
justyna1220 wrote:A magnez to przy staranich czy tak po prostu? Bo coś mi świta, że brałam
A bierzecie w ogóle jakieś witaminki??
Wiem, że magnez to podawały panie na porodówce kobietom, które musiały jeszcze poczekać z rodzeniem
-
Kozisina wrote:Oby:)
Bylam w toalecie. Mam bardzo dużo białego śluzu. Gęstego takiego jak krem... I uciska mnie podbrzusze. Chyba i ja zaczynam czuć nadchodzącą @.
Ewelewel to pewnie hormony! Człowiek szaleje w ciąży
-
ewelelel wrote:Sama nie wiem czy ta ciąża na pewno jest skoro nie było nic widać ostatnio u gina, no co prawda on ją potwierdził i beta też. Ale tyle się naczytałam że w 4 tyg już widać serduszko i słychać, a tu wychodzi mi że jak u niego byłam za pierwszym razem był mniej wiecej 4 tydz i nic nie widział na usg...wariuje z tym a to jeszcze dwa tyg do sprawdzenia..koszmar..
I w ogóle wszystko mi się tak jakoś w głowie poprzewaracało i nie umiem sobie z tym poradzić, a najbardziej z tym że cały czas myślę że mój narzeczony kompletnie ma mnie gdzieś...
Ja wiem Że w ciąży ponoć się szaleje.. ale jak ja nawet nie jestem pewna czy na tym usg coś jest czy nie a i tak mi się wszystko przewraca w głowie to ze mną to już tragedia jest
-
ewelelel wrote:Sama nie wiem czy ta ciąża na pewno jest skoro nie było nic widać ostatnio u gina, no co prawda on ją potwierdził i beta też. Ale tyle się naczytałam że w 4 tyg już widać serduszko i słychać, a tu wychodzi mi że jak u niego byłam za pierwszym razem był mniej wiecej 4 tydz i nic nie widział na usg...wariuje z tym a to jeszcze dwa tyg do sprawdzenia..koszmar..
Ja wiem Że w ciąży ponoć się szaleje.. ale jak ja nawet nie jestem pewna czy na tym usg coś jest czy nie a i tak mi się wszystko przewraca w głowie to ze mną to już tragedia jest
Kochana ja byłam na wizycie u Ginka w 6tc nie było widać serduszko, w 10tyc bylo wszystko idealnie, więc spokojnie Na pewno wszystko będzie dobrze, nie denerwuj się bo stres w ciąży nie jest wskazany :* -
Witam, tak sie zastanawiałam dzisiaj -moze nie powinnam sie jeszcze załamywać, pójdę w piątek na bete moze coś wyjdzie... Jest w ogóle jeszcze taka szansa jak same negatywy były? Moze za wcześnie je zrobiłam, w piątek powinnam dostać @ a mnie nic nie boli, jakby przestało, moze to tez złe idzie zwariować
-
Offca88 wrote:No tak właśnie robi teraz 9 maja będzie miał 2 lata i 4 miesiące
Jest tym bardzo zainteresowany, ale na nocnik robić nie chce, nie i już. Usiądzie owszem, kupę zrobi ale wsio w pampersie. Na siedząco. W lecie puszczę go nago, wtedy zobaczymy
To będziesz miała luzik z różnicą wieku Co do nocnika to , moja chrześniaczka właśnie tak się nauczyła korzystać, całe dnie na golasa, ale potem był problem chwilowy bo jak miała coś na sobie to robiła zaraz striptiz -
Kobietki właśnie wróciłam z galerii, zachoczylam o aptekę, kupiłam sobie i mężowi magnez z wit. B6. jestem w szoku bo odziwo się zgodził go lykac, może to nie pomoże nam w zrobieniu dzidzi ale krok do przodu z lykaniem tabletek, może przekonam go na jeszcze jakies pomagające mi i jemu
-
Seraya wrote:Hej dziewczyny dwa dni mnie nie było więc pewnie w ogóle wypadłam z tematu co u kórej słychać...ja dziś popołudniu nie wytrzymałam i zrobiłam test...negatywny...sama nie wiem co myśleć, czekam dalej na rozwój wydarzeń...
-
lis87 wrote:Witam, tak sie zastanawiałam dzisiaj -moze nie powinnam sie jeszcze załamywać, pójdę w piątek na bete moze coś wyjdzie... Jest w ogóle jeszcze taka szansa jak same negatywy były? Moze za wcześnie je zrobiłam, w piątek powinnam dostać @ a mnie nic nie boli, jakby przestało, moze to tez złe idzie zwariować
-
Offca88 wrote:Hej kochane, ja już mam weekend i po pracy ufff...
Rudzielcu strasznie mi przykro, że przyszła @. Takie miałaś objawy :(Ale nowy cykl nowa nadzieja , szybko minie, bo Ty masz takie krótkie cykle
W ogóle to trzymam kciuki za te jeszcze testujące oby chociaż Wam się udało :*
I głupie pytanie mam ten termometr owu microlife czy jakoś tak, Powiedzcie mi jak głęboko w pochwie mierzycie 1 cm?Offca88 lubi tę wiadomość
-
justyna1220 wrote:To będziesz miała luzik z różnicą wieku Co do nocnika to , moja chrześniaczka właśnie tak się nauczyła korzystać, całe dnie na golasa, ale potem był problem chwilowy bo jak miała coś na sobie to robiła zaraz striptiz
No gdyby mi się teraz udało to byłaby różnica 3 lat, bo mój ze stycznia właśnie jest dokładnie