Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Seraya wrote:Hej dziewczyny dwa dni mnie nie było więc pewnie w ogóle wypadłam z tematu co u kórej słychać...ja dziś popołudniu nie wytrzymałam i zrobiłam test...negatywny...sama nie wiem co myśleć, czekam dalej na rozwój wydarzeń...
Seraya lubi tę wiadomość
-
marta95 wrote:Kobietki właśnie wróciłam z galerii, zachoczylam o aptekę, kupiłam sobie i mężowi magnez z wit. B6. jestem w szoku bo odziwo się zgodził go lykac, może to nie pomoże nam w zrobieniu dzidzi ale krok do przodu z lykaniem tabletek, może przekonam go na jeszcze jakies pomagające mi i jemu
-
Offca88 wrote:Hm kochana nie wiem co powiedzieć dzisiaj masz termin @ i jej nie ma? Czy jutro? Czasami testy są pozytywne dopiero po terminie miesiączki
-
Rudzielec91 wrote::* już mi lepiej robilam dzisiaj sesję, cały dzień na świeżym powietrzu z super parą, dobrze mi się pracowało także humor poprawiony czekam aż się @ skończy i do roboty
-
Seraya wrote:Jutro powinnam dostać...bo moja faza lutealna trwa 14 dni, a przynajmniej trwała do tej pory, zawsze temp mi spada 11 dpo i mam plamienia, a tu nic...a Tobie Kochana kiedy wyszedł pierwszy pozytywny test w pierwszej ciąży?
Na razie nie ma co panikować Znam przypadki gdzie test wychodził znacznie później
-
Offca88 wrote:Nie chciałam Cię straszyć, ale ja właśnie w pierwszym cyklu byłam prawie pewna po swoich objawach i się przejechałam. Wcale u Ciebie nie musiało tak być, ale sama widzisz jak to jest z naszą psychiką. Zastanawiam się tylko jak to możliwe, aby mieć tyle objawów, ja myślę, że nie da się tego sobie tak po prostu wmówić, nie aż te wszystkie. Myślę, że zapłodnienie czasami jest ale później coś idzie nie tak. Ale to już nieważne, najważniejsze że teraz masz znowu szansę na dzidzi :* Fajnie, że się zrelaksowałaś na świeżym powietrzu :*
-
Rudzielec91 wrote:No ją też się zdziwiłam, wiem że pewne rzeczy można sobie wmówić ale bez przesady no nic, jedno wiem na pewno, w tym cyklu nie będę już tak zwracać na to uwagi, co ma być to będzie
-
Offca88 wrote:No mam podobnie dało mi to kopa w tyłek jakiego może potrzebowałam Teraz bardzo spokojnie do tego podchodzę i już naprawdę nic nie wymyślam i nic nie czuję, no prostu sobie czekam O dziwo zupełnie inaczej6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
Offca88 wrote:Kochana pamiętaj żeby wybierać ten magnez dobrze wchłanialny, bo jak źle się będzie wchłaniał, to i tak będzie do kitu. Najlepiej wchłania się mleczan magnezu, cytrynian magnezu czy te chelatowane Najgorzej tlenek magnezu i węglan magnezu
-
Dzień dobry!
Ja tal samo.... Nic staram się nie wymyślać. Czekam grzecznie do @. Temp tez ciagle sobie mówię by sie nie przejmować.
Ile nas jeszcze testuje w kwietniu?Offca88 lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
U mnie @ nadal nie ma. Tempka 37.51, piersi całe w plamach z cieńkich żyłek. W nocy z kolei śniło mi się zdjęcie z pierwszego usg, na którym było widać piękne 2 pęcherzyki z kropeczkami w środku.
Offca88 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:U mnie @ nadal nie ma. Tempka 37.51, piersi całe w plamach z cieńkich żyłek. W nocy z kolei śniło mi się zdjęcie z pierwszego usg, na którym było widać piękne 2 pęcherzyki z kropeczkami w środku.
Ojej. Brzmi obiecująco ten sen
Juz testowalas? Wybacz juz mi się kielbasi kto co...PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina wrote:Ojej. Brzmi obiecująco ten sen
Juz testowalas? Wybacz juz mi się kielbasi kto co...Mikołaj 25.04.2011
-
Kochane zrobiłam dzisiaj sikańca, zauważyłam delikatną drugą kreskę, budzę męża on tez widzi Niestety aparat ledwo widzi wiec będzie ciężko to udowodnić Jutro beta trzymajcie kciuki
Kozisina, Offca88 lubią tę wiadomość
-
justyna1220 wrote:Kochane zrobiłam dzisiaj sikańca, zauważyłam delikatną drugą kreskę, budzę męża on tez widzi Niestety aparat ledwo widzi wiec będzie ciężko to udowodnić Jutro beta trzymajcie kciuki
Ja trzymam za słowo!!
Nie mogę się doczekać bety! Ale byś miała cudnie!
Innamorata od Ciebie też nie przyjmuję negatywu!PCOS, niedoczynność, problem męski
justyna1220 wrote:Kochane zrobiłam dzisiaj sikańca, zauważyłam delikatną drugą kreskę, budzę męża on tez widzi Niestety aparat ledwo widzi wiec będzie ciężko to udowodnić Jutro beta trzymajcie kciuki
-
Ja sobie grzecznie czekam. Nic nie wmawiam, nie wymyślam. Objawów nie mam i nie szukam. Cycki bez zmian w brzuch uciska, ale to i mojego męża potrafi posciskac w brzuchu wiec bez swirowania.
Wiecie...w pracy sie ubezpieczyłam w nnw. Z opcja ze za poród dostaję pieniążki. Fajna sprawa. Śmieje się, bo mam 9 mcy karencji na poród, ze z moim szczęściem zajdę tak żeby nie dostac tej kasy. Mój P się śmieje, ze dobrze obmyśliłam - wywołać ciążę pechem... HahaOffca88 lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
justyna1220 wrote:Innamorata myślałam, że dzisiaj testujesz Trzymam więc kciuki za twój jutrzejszy test
justyna1220 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011