Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kozisina wrote:Ja trzymam za słowo!!
Nie mogę się doczekać bety! Ale byś miała cudnie!
Innamorata od Ciebie też nie przyjmuję negatywu!Kozisina lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Czy mogłaby któraś mi pomoc, niezbyt rozumiem mój wykres dodałam dzisiaj temperaturę i zniknęło mi kiedy miałam wcześniejsza owulacji a dzisiaj jest napisane ze mam dni plodne. Czy to przez wprowadzenie temperatury? Ale to dopiero 4 raz. Chyba sie pogubiłam
-
Kozisina wrote:Ja sobie grzecznie czekam. Nic nie wmawiam, nie wymyślam. Objawów nie mam i nie szukam. Cycki bez zmian w brzuch uciska, ale to i mojego męża potrafi posciskac w brzuchu wiec bez swirowania.
Wiecie...w pracy sie ubezpieczyłam w nnw. Z opcja ze za poród dostaję pieniążki. Fajna sprawa. Śmieje się, bo mam 9 mcy karencji na poród, ze z moim szczęściem zajdę tak żeby nie dostac tej kasy. Mój P się śmieje, ze dobrze obmyśliłam - wywołać ciążę pechem... Haha
Kochana, ale ta karencja to jest 9 miesięcy łącznie z czasem ciąży. Ja się ubezpieczyłam we wrześniu chyba, a w styczniu zaszłam w ciążę więc u mnie wychodziło już 13 miesięcy. Chodzi o to, żeby nikt się nie ubezpieczył będąc już w ciążyKozisina lubi tę wiadomość
-
lis87 wrote:Czy mogłaby któraś mi pomoc, niezbyt rozumiem mój wykres dodałam dzisiaj temperaturę i zniknęło mi kiedy miałam wcześniejsza owulacji a dzisiaj jest napisane ze mam dni plodne. Czy to przez wprowadzenie temperatury? Ale to dopiero 4 raz. Chyba sie pogubiłam
Lis masz tak mało informacji na wykresie, że ciężko coś stwierdzić... Ale jeśli masz jutro jest prawdopodobny termin miesiączki to o prosto jutro zrób test, powinien już wyjść, zwłaszcza ten o czułości 10 Uml/ml -
justyna1220 wrote:Lis masz tak mało informacji na wykresie, że ciężko coś stwierdzić... Ale jeśli masz jutro jest prawdopodobny termin miesiączki to o prosto jutro zrób test, powinien już wyjść, zwłaszcza ten o czułości 10 Uml/ml
-
Brychra wrote:Cześć dzuewczyny:) planowy @ 2.05. Testował wczoraj 9 dpo ujemny.. chyba znowu będzie du##
Kochana mogło być za wcześnie U mnie 11 i 12 dpo jedna kreska, dzisiaj 14 dpo dopiero pozytyw, także jeszcze nic straconego -
justyna1220 wrote:Kochana, ale ta karencja to jest 9 miesięcy łącznie z czasem ciąży. Ja się ubezpieczyłam we wrześniu chyba, a w styczniu zaszłam w ciążę więc u mnie wychodziło już 13 miesięcy. Chodzi o to, żeby nikt się nie ubezpieczył będąc już w ciąży
Wiem... Także nie ma opcji- żeby plan się ziścił musi się udać TERAZ:)PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
innamorata88 wrote:Właśnie @ przyszła.
Chyba powinnam się nast razem zamknąć! To właśnie mój pech...PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
lis87 wrote:Zastanawiam sie tylko czy dzisiaj serio mam dni plodne nie wiem czy budzić męża myśle ze wariować nie będę jutro robię krew. W przyszłym miesiącu zabiorę sie za wykres porządnie dziękuje za pomoc Justyna i u Ciebie trzymam kciuki
Z tego co widzę to 15dc miałaś wizytę u Ginka który potwierdził zbliżającą się owulację, więc raczej teraz dni płodnych nie masz, ale męża możesz budzić jak masz ochotę na
Dziękuję kochana jutro idę na Betę i w poniedziałek żeby zobaczyć przyrost -
Kozisina wrote:Wiem... Także nie ma opcji- żeby plan się ziścił musi się udać TERAZ:)
Trzymam mocno kciuki, żeby się udało !
Też miałam takie ubezpieczenie, więc wiem o co chodzi Zwłaszcza, że ja ubezpieczyłam i męża i siebie więc kasa była podwójna -
justyna1220 wrote:Trzymam mocno kciuki, żeby się udało !
Też miałam takie ubezpieczenie, więc wiem o co chodzi Zwłaszcza, że ja ubezpieczyłam i męża i siebie więc kasa była podwójna
My też. Ja u mnie w pracy on u siebie. Bo tak taniej.PCOS, niedoczynność, problem męski
marta95 wrote:Nie no mówili w aptece że jest okej. Jakiś dopel hertz, cus takiego. Nigdy nie kupowałam więc no zdałam się na magistra ale dziękuję za wskazówki :*