Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cf0472536818.jpg
OMG!! Dziękuję To się nazywa wytłumaczyć jak chłop krowie na rowie ^^
Ale.. pytań dzięki temu brak:-)PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
nick nieaktualnyTylko jak mam być szczera te z allegro są do d....
Co drugi mi wychodził "błąd testu"...
Wczoraj tak miałam... zrobiłam o 10:00 i był cień 2... ok... zrobiłam o 17 wyszedl błąd... Dzień wcześniej podobnie...
Wkurzylam się i wczoraj kupiłam te z rossmanna i o 18:00 zrobiłam i była druga jasna kresks.
Dziś robie o 10:00 zobaczymy co w moczu piszczy :p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bac0cb08ac19.jpg
No teraz to chyba pozytyw w końcu
Wow, wygląda ok Hihi - ciekawe czy moje siuśki nie będą lipne;) Najwyżej się szarpnę za cykl na droższe:)Zołza:) lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Offca88 wrote:Witam się kochane
Kozisina jak tam samopoczucie?
Vea nie martw się niczym :*
A dziękuję, lepiej. Dziś już w pracy. @ jest, bez wątpliwości. Skupiam się na pozytywach- pozytywnych testach owu i przygotowuję do szaleństw staraniowych;)
No i czekam do weekendu na testowanie dziewczyn- a nóż jeszcze któraś zobaczy II kreski:-)PCOS, niedoczynność, problem męski
To dobrze, że już lepiej Ja też już się nie mogę doczekać starań Owu około 18 kwietnia dopiero. No zobaczymy. Wy serduszkujecie codziennie? Są różne opinie, jedni piszą że lepiej codziennie , inni że co drugi dzień...sama nie wiem. Wiem, że przy pierwszej ciąży dawałam po stosunku nogi do góry. Teraz nie. Także na wszelki wypadek wrócę do świecy
-
Właśnie chciałam sprawdzić o co chodzi z tym "co dwa dni", bo coś mi się kołatało, że plemniki dojrzewają 72 godziny, ale na stronie piszą 72 dni. No to ten, chyba czas odświeżyć wiadomości.
-
Naturalne planowanie rodziny - ciekawy artykuł. Ale nie odpowiada na pytanie czy lepiej codziennie, czy lepiej co drugi dzień.
-
Almanah no właśnie wszędzie jest napisane inaczej . Niby plemniki powstają przez 3 miesiące, a niektórzy piszą, że lepiej nie codziennie bo są słabej jakości, inni zaś że lepiej codziennie bo bardziej żywotne i nie są "stare" a skoro się tworzą przez 3 miesiące to chyba nie ma znaczenia ile współżyjemy Choinka no, zaraz poczytam artykuł
-
No część poczytałam, ciekawy faktycznie. Wynika z tego, aby się kochać najlepiej codziennie. Choć my ostatnio co 2 dni. Bo chcieliśmy tak aby było to z miłości a nie z konieczności . Bo codziennie to się blokowaliśmy jakoś tak. Nigdy tak nie współżyliśmy więc pewnie dlatego. Zobaczymy jak teraz będzie. Może uda się od płodnych chociaż do owu codziennie
-
No ja też słyszalam że minimum co 2 dni;) Nie było granicy górnej;)
Hmm, my jesteśmy strasznie zapracowani- mój jest Pielęgniarzem, więc mało go w domu... więc nasze życie kwitnie najbardziej w weekendy:-)
Jak mamy czasu ciut dla siebie i ochotę, to i po kilka razy serduszkujemy dziennie- a co się będziemy ograniczać Ale fakt-nigdy na siłę, jakoś nie przemawia do mnie opcja serduszkowania z przymusu, bo wypada, bo teraz czas.PCOS, niedoczynność, problem męski
No u nas mąż i ja farmaceuta, tylko że ja pracuję tylko 2 dni po 10 godzin, jestem na połowie etatu, pozostałe zajmuję się dzieckiem w domu
Ale mąż ma różne zmiany. Przy dziecku to już tak się nie da, jedynie jak idzie spać, a nie raz mąż wraca z pracy o 23 to nie zawsze już jestem w stanie doczekać Także też to różnie. Ja często jak na przekór mam właśnie ochotę w dni niepłodne, np. w okres czy zaraz poAlmanah lubi tę wiadomość
-
No my akurat jak się zaczęliśmy starać to zamieszkaliśmy osobno. M. w Warszawie w pracy, ja w Gdańsku siedzę z kotami. Więc tak jak kiedyś serduszkowanie było dosyć często, tak teraz jak coś może z tego wyjść, to będzie pewnie kilka razy na dwa tygodnie. Więc ta wiedza czy co drugi dzień czy co dziennie jakoś specjalnie nam potrzebna nie jest.
-
Offca88 wrote:No u nas mąż i ja farmaceuta, tylko że ja pracuję tylko 2 dni po 10 godzin, jestem na połowie etatu, pozostałe zajmuję się dzieckiem w domu
Ale mąż ma różne zmiany. Przy dziecku to już tak się nie da, jedynie jak idzie spać, a nie raz mąż wraca z pracy o 23 to nie zawsze już jestem w stanie doczekać Także też to różnie. Ja często jak na przekór mam właśnie ochotę w dni niepłodne, np. w okres czy zaraz po
Haha, mam dokładnie to samo. A niby kobiety powinny mieć największą ochotę w trakcie dni płodnych. Jednak co kobieta to inaczej to działa.