Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jakoś po 3 miesiącach, ale to bardziej takie plamienia tylko, później po 2,5 miesiąca kolejny raz, a po tym brałam jakiś czas tabletki, więc dopiero po odstawieniu, w międzyczasie nic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 17:13
24.12.2013 - dwie kreski
23.08.2014 - Kuba (39+4 tc)
12.05.2016 - dwie kreski
21.12.2016 - Maciek (36+2 tc) -
Znaczy nie jedyny ale w sensie takim, że nadal mam mega bolesne jak przed ciążą. Choć na początku jak dostałam to w ogóle nie czułam bólu ani nic, ale po pół roku wróciło Jak to mówią nic w przyrodzie nie ginie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 17:16
-
Ja nie brałam nigdy żadnych tabletek. Poza castagnusem, ale to w sumie ziołowe, pomagało nawet Miesiączki nie były takie bolesne, były jakby mocniejsze, ale nie bolesne, i regulowały cykl bardzo ładnie.
Ogółem to polecam je , pomagają też zajść w ciążę
-
Almanah wrote:No moja bratowa nie karmi już chyba z miesiąc, mała będzie miała teraz 10 miesięcy i okresu ani widu, ani słychu. A też się z bratem chciała zabierać za starania.
-
Bo to tak jest, że po porodzie najpierw przychodzi owulacja, a potem @. Więc trudno przewidzieć. Też mam taką znajomą, ostatnio 3 dziecko urodziła. Też nieplanowane. Ale i tak jest szczęśliwa.
-
Bo jak już jest to się pokocha tak samo Ale mimo wszystko ja wolę mieć wszystko pod kontrolą Na tyle na ile się da. Jasne jak się "wpadnie" to trudno, damy radę bo kto jak nie my kobiety
Ja to mam nerwy jak np. teraz pod naszym kościołem babka zostawiła dziecko i uciekła. Chyba ją znaleźli to mówiła, że to już drugie takie co oddała bo nie ma jak wychować. Ech no ok, ale to po pierwsze kobieto zabezpieczaj się, bo biedne dzieci, a dwa...no mogła zostawić w szpitalu, no gdziekolwiek ale w normalnej instytucji. Nikt by jej nic za to nie zrobił. Jest tyle osób bezdzietnych. Ale nie lepiej podrzucić...ech.
-
Takie matki nie powinny być w ogóle nazywane matkami, taka prawda. Choć z drugiej strony...lepiej tak niż mordować albo zostawiać na śmietniku..24.12.2013 - dwie kreski
12.05.2016 - dwie kreski
Ale muszę przyznać , ze mój syn niestety też nie trafił idealnie. Muszę się teraz sądzić z gnojem, który własne dziecko traktuje jak towar na targu. Dobrze, że się w porę opamietałam bo nie wiadomo czy zaraz o nas by nie opowiadali w wiadomościach. Cóż, różnie bywa.24.12.2013 - dwie kreski
12.05.2016 - dwie kreski
Pomylona, wiesz co innego facet, wielu jest niestety takich , ale matka która nosi pod sercem...no mi to ciężko zrozumieć, choć fakt no lepiej tak niżby miała zagłodzić.
Przykro mi że masz takie doświadczenie, ale skoro starasz się o drugie to znaczy że jesteś szczęśliwa i to jest najważniejsze