Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
i co myślicie? czy to pozytywny i będzie owulacja? czy ta kreska jest jeszcze za blada?
W sobote byłam u ginekologa i powiedział, że pęcherzyk ma już 13 mm (był dopiero 7 dc wtedy) i powiedział żeby się starac poniedziałek, wtorek i środa. A mi dopiero dzisiaj wyszedł taki test, wczoraj jeszcze ta kreska była mega blada i wg mnie owulacji jeszcze nie było.. a pęcherzyk dzisiaj już wg moich obliczeń miałby 23 mm... -
Czy będzie to ci nie powiemy, bo nawet pozytywny test nie daje pewności, że owulacja będzie - daje jedynie znać, że ciało się do niej przygotowuje. Ale ten chyba jeszcze nie jest pozytywny.
-
Co do kodów na forum, w pamiętnikach i w ogóle - działają tylko kody bbc, czyli te, w których ramki są kwadratowe:
Code:[b]pogrubienie[/b] [/i]kursywa[/i] [u]podkreślenie[/u] [url=adres.linku.com]nazwa linku[/url] [img]link.obrazka.jpg[/img] itd
I jak to wygląda.
pogrubienie kursywa podkreślenie nazwa linku itdWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 18:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ninkali- czeeeść :*:* co tam u Ciebie?? co tak cicho siedzisz ???
Jak z facetem??
Dziękuję za odpowiedź w sprawie testu na owulacyjnym też dziewczyny mówią ze to już pozytywny chociaż ta kreska jest troszkę bardziej blada niż testowa, ale mimo to bardzo wyraźna Zobaczymy jeszcze dzisiaj bo zrobię później test