Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Vea wrote:Dziewczyny wiedziałam zeby sie nie cieszyc....Zaczelam dzisiaj plamic na brazowo:( Zawsze pod gore:'( Jestem zalamana,mam nadzieje ze nic wiecej sie nie rozkreci...trzymajcie kciuki:-(
-
Offica88 spoko. Staram się jeszcze nie załamywać. To był dopiero 4 cykl... Więc nie tak dlugo. Trzeba się brać do roboty!PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina wrote:Offica88 spoko. Staram się jeszcze nie załamywać. To był dopiero 4 cykl... Więc nie tak dlugo. Trzeba się brać do roboty!
W sumie prawie razem będziemy zaczynały Bo ja mam dłuższe cykle niż Ty Ja mam dzisiaj 5 dzień @, już w sumie jej prawie nie ma
-
Offica88 no ja juz 2 pod rząd mam 27 dni. Może w końcu się unormują. Ovu przewidywana na ok 13 dc. Czyli potencjalne testowanie 5maj:)PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina wrote:Offica88 no ja juz 2 pod rząd mam 27 dni. Może w końcu się unormują. Ovu przewidywana na ok 13 dc. Czyli potencjalne testowanie 5maj:)
-
nick nieaktualnyOffca88 wrote:Almanah ja z pierwszym maluchem miałam cykle raz 45 dni, raz 60 istny meksyk. Wiedziałam, że w sumie ciężko będzie zajść, w tym cyklu nie staraliśmy się, ale nie zabezpieczaliśmy się, bo mówimy a nóż się uda. Ale współżyliśmy tylko 2 dni w całym cyklu. Tak jakoś wyszło. Po obserwacji widziałam że to zupełnie już końcówka tego sprzyjającego śluzu oraz także było to jakoś 3 tygodnie po okresie już. No i się udało, myślałam, że oszaleję z radości. Czasami to różnie jest, zaszłam w ciążę nawet się nie starając zbytnio i procent był mały, a tehttps://www.suwaczki.com/tickers/eoc93ew19mxwgn7s.pngraz @ jak w zegarku i du... Także trzymam kciuki abyś Ty również miała szczęście mimo nieregularnych miesiączek
Offca88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVea! Kochana! bedzie dobrze! Na pocieszenie powiem Ci, że moja przyjaciółka plamiła, poszła do lekarza na 2 dni położyli ja na oddział i jest dzidzia. A moja mama sama przy wszystkich dzieciach przez 3 m-ce miała jakby okres! I się udało, mimo że to było uuuu sto lat temu a dziś medycyna działa cuda. Nie martw się! :* A chcesz powtarzać betę?
-
Do lekarza od razu pojechalam...Bete dzisiaj powtarzalam na szczescie przyrosla do 225,caly czas leze.Trzymajcie sie Kochane!:-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 19:28
Niedoczynnosc tarczycy,poczatki Hashimoto.
19.03.2008 - Victoria
08.04.2015 - Aniolek [*]
11 cykl staran i 2 kreseczki!!!! -
Offca88 wrote:No to masz wcześnie ja mam owu około 17 dnia cyklu Także ja mam mieć kolejną @ 4 maja. Także ja też około 1 pewnie zacznę testować a później 3. No itd Ja zazwyczaj testuję wcześniej
No to będziemy szły prawie łeb w łeb
Trzymacie się. Zwłaszcza Ty Vea!PCOS, niedoczynność, problem męski
ninkali wrote:Wow, tylko 2 dni- to jest dla mnie nadzieja mi pierwsza ciaza trafila się tak o! Pyk i była, choc nie utrzymala się. A teraz starania i nic! ZERO. Twój wpis mnie podniósł na duchu
Nie trać nadziei, własnie jak pisałam, to generalnie to zagnieżdżenie jest takie ważne Tak fity fity Przykro mi, że ciąża się nie utrzymała, ja też miałam mocne bóle, ale brałam luteinę i później się uspokoiło Czasami wydaje nam się że coś jest niemożliwe, a jednak Nie zawsze wszystko da się tak począć według schematów
Większość siedzi w głowie i właśnie jak ktoś nie napiera zbytnio to pach i wtedy ma dzieciątko, a stres i wyczekiwanie czasami wiadomo blokuje nas
Odpręż się na tyle na ile się da, zobaczysz że już niedługo zobaczysz dwie kreseczki
Ja też teraz bardzo chcę i na pewno to też jest jakąś blokadą.
Ja zawsze powtarzam, że szanse są zawsze Trzeba tylko w to uwierzyć Trzymam mocno kciukaski :*ninkali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny!!!
W pon bralam ostatni raz dupka. W sobote mialam testowac (dzien spodziewanej @). Dzisiaj mialam mega stresujaca sytuacje w pracy. Nagle poczulam bol brzucha, ale sie nie przejmowalam, bo nawet o tym nie myslalam, przez to wszystko. Ale po kilku minutach zobaczylam, ze krwawie... jak myslicie @ przyszla za wczesnie, po odstawieniu dupka,czy... eh? ;(Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*)