Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misia powtórz test za kilka dni, i ja na Twoim miejscu zadzwoniłabym do gina i opowiedziała o tym. Bo my tu możemy mówić co myślimy ale żadna z nas nie ma takiej wiedzy jak lekarz... trzymam kciuki za to żeby to nie było nic złego! tylko albo fasolka albo po prostu tak dziwna @
-
nick nieaktualnyA tak se teraz zastanawiam, jak myslicie,bo chodzie co tydzien lub dwa na masaże bo miałam wczesniej rwę kulszową a niedawno wyskoczylo mi coś w górenj częsci kregosłupa. Wiadomo takie masaże to jednak ucisk. Czy to może mieć jakis wpływ gdybym była w ciaży a jeszcze nie wiedziala?
-
nick nieaktualny
-
Rudzielec91 wrote:Misia powtórz test za kilka dni, i ja na Twoim miejscu zadzwoniłabym do gina i opowiedziała o tym. Bo my tu możemy mówić co myślimy ale żadna z nas nie ma takiej wiedzy jak lekarz... trzymam kciuki za to żeby to nie było nic złego! tylko albo fasolka albo po prostu tak dziwna @
najgorsze jest to, że miałam brać clo od 2 dnia cyklu i wzięłam, jak bylo to wieksze krwawienie. I nie wiem czy brac dalej czy odstawic.Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
nick nieaktualnyCzęść dziewczyny ja też mam plamienie przed okresem 2 dni i dopiero rozkręca się @ byłam z tym u lekarza ale nic mi nie powiedziała tylko że to normalne a to wszystko się stało po poronieniu pierwsze 3 miesiące po łyzeczkowaniu było ok a jak znów się zaczęliśmy starać to właśnie się to pojawiło to już 8 cykl starań poprzednia ciaza w marcu może tym razem będzie marzec zobaczymy na razie temperatura się utrzymuje na poziomie 37.2 ciekawe jeszcze 3 dni i termin @ mam nadzieję że nie będzie już jej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 13:52
-
Cześć ) Dziewczyny bolą Was jajniki podczas owulacji? Ja wczoraj miałam ból jajników tak jak nieraz podczas owulacji, a wykres mi wyznaczył ze już w czwartek była owulacja i testy owulacyjne też tak wskazywały Na wszelki wypadek dzisiaj tez było staranie, ale już nie wiem co o tym myśleć czy w czwartek faktycznie była czy dopiero wczoraj
-
Bajka91 wrote:Jeśli chodzi o testy owulacyjne, najlepiej robić je wieczorem, w przeciwieństwie do testów ciazowych. Test z porannego moczu mógłby dać fałszywy wynik. Najlepsza godzina to 22-23 i na 2h przed zrobieniem testu nie należy nic pić, aby nie rozrzedzic moczu. Ja stosowałam się do tych wskazówek i jestem w ciąży . Powodzenia
Pomiedzy 22 i 23 godzina? Ogólnie panuje przekonanie ze do godziny ok 18? Albo jakos tak podobnie. U mnie niestety testy nie sprawdzaja sie zabardzo -
Deneira wrote:Pomiedzy 22 i 23 godzina? Ogólnie panuje przekonanie ze do godziny ok 18? Albo jakos tak podobnie. U mnie niestety testy nie sprawdzaja sie zabardzo
To w końcu jak? Bo ja będę w tym cyklu debiutować. Chciałabym dobrze;)PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Po pięknym weekendzie przyszła @. Dobrze, ze do końca wykorzystałam czas przed nią, teraz tylko czekać aż się skończy i do roboty !
Ależ mam dużo pozytywnej energii jak na pierwszy dzień @, przepraszam za ten entuzjazm24.12.2013 - dwie kreski
23.08.2014 - Kuba (39+4 tc)
12.05.2016 - dwie kreski
21.12.2016 - Maciek (36+2 tc) -
nick nieaktualny
-
zw- może być to i oznaka ciąży i niestety @ ciężko wyczuć ten nasz organizm ;)dlatego ja tym razem staram się nie zwracać tak uwagi na pewne rzeczy bo się człowiek czasem niepotrzebnie napala ale oczywiście ja trzymam kciuki żeby to była jednak oznaka fasoleczki i że za niedługo nam się tu pochwalisz pozytywnym wynikiem testu
-
zw wrote:Część dziewczyny ja też mam plamienie przed okresem 2 dni i dopiero rozkręca się @ byłam z tym u lekarza ale nic mi nie powiedziała tylko że to normalne a to wszystko się stało po poronieniu pierwsze 3 miesiące po łyzeczkowaniu było ok a jak znów się zaczęliśmy starać to właśnie się to pojawiło to już 8 cykl starań poprzednia ciaza w marcu może tym razem będzie marzec zobaczymy na razie temperatura się utrzymuje na poziomie 37.2 ciekawe jeszcze 3 dni i termin @ mam nadzieję że nie będzie już jej