Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie no wiecie ja codziennie to nie mam ochoty;) Aż taką nimfomanką nie jestem
Zresztą mój mąż też tak daje radę co drugi dzień, czasami tam zdarzy się 3-4 dni pod rząd no ale nie 2 tygodnieTeraz był wyposzczony bo przed @ nie chciałam ryzykować i czekałam na dalszą cześć wydarzeń, a teraz dopiero co @ się skończyła
-
Offca88 wrote:Jejku ja nie wiem jak ja wytrwam te dni...toż to jeszcze tak dłuuugo...masakra. Oszaleję do tego czasu . A Wy jak się trzymacie ?
No ja juz też ledwo.PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
hej dziewczyny
Offca u mnie sytuacja podobna , zapadła decyzja, że testów nie będzie, pomiarów też tylko mnóstwo serduszek
zobaczymy co z tego wyjdzie
póki co ochota jest bo jesteśmy wyposzczeni po @ ...
ale co będzie dalej, się zobaczy
oby chciało nam się tak jak teraz
mi do owulacji zostało jakieś 5, 6 dni także już nie tak dalekoOffca88 lubi tę wiadomość
-
Rudzielec91 wrote:hej dziewczyny
Offca u mnie sytuacja podobna , zapadła decyzja, że testów nie będzie, pomiarów też tylko mnóstwo serduszek
mi do owulacji zostało jakieś 5, 6 dni także już nie tak daleko
Hi hi. Ja tez juz tylko plamię więc zaraz by się chciało... Ale może jeszcze ciut wytrzymamy, żeby znów w okolicach owu nie było ze siły i chęci brak:)
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Rudzielec91 wrote:hej dziewczyny
mi do owulacji zostało jakieś 5, 6 dni także już nie tak dalekoWypościłam mojego odpowiednio bo już po owu tamtym nic nie było
Teraz to już sama mam mega ochotę, jak to tradycyjnie zaraz po okresie
To jedziemy na tym samym wózku , zobaczymy co nam z tego wyjdzieAlbo kto
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 09:35
-
MagdaKrakow wrote:Cześć
) Ja nie wiem czy już po owulacji, czy była czy nie była. W tym cyklu jej nie czułam brzuch nie bolał, a temperatura skacze od początku
Czekanie jest chyba najgorsze ale w takim doborowym towarzystwie jak my
-
Malwa30 wrote:mam takie nurtujące mnie pytanie-b-hcg 30- <2 - 07.04 ->3,37 ,a wiec ciąży brak-7 także dostałam okres-dziś z głupoty w sumie zrobiłam test owu-a tam 2 kreski -czy możliwe było by że w 3 dniu cyklu idą dni płodne ?
-
nick nieaktualny