Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie no wiecie ja codziennie to nie mam ochoty;) Aż taką nimfomanką nie jestem
Zresztą mój mąż też tak daje radę co drugi dzień, czasami tam zdarzy się 3-4 dni pod rząd no ale nie 2 tygodnie Teraz był wyposzczony bo przed @ nie chciałam ryzykować i czekałam na dalszą cześć wydarzeń, a teraz dopiero co @ się skończyła
-
Offca88 wrote:Jejku ja nie wiem jak ja wytrwam te dni...toż to jeszcze tak dłuuugo...masakra. Oszaleję do tego czasu . A Wy jak się trzymacie ?
No ja juz też ledwo.PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
hej dziewczyny Offca u mnie sytuacja podobna , zapadła decyzja, że testów nie będzie, pomiarów też tylko mnóstwo serduszek zobaczymy co z tego wyjdzie póki co ochota jest bo jesteśmy wyposzczeni po @ ... ale co będzie dalej, się zobaczy oby chciało nam się tak jak teraz
mi do owulacji zostało jakieś 5, 6 dni także już nie tak dalekoOffca88 lubi tę wiadomość
-
Rudzielec91 wrote:hej dziewczyny Offca u mnie sytuacja podobna , zapadła decyzja, że testów nie będzie, pomiarów też tylko mnóstwo serduszek zobaczymy co z tego wyjdzie póki co ochota jest bo jesteśmy wyposzczeni po @ ... ale co będzie dalej, się zobaczy oby chciało nam się tak jak teraz
mi do owulacji zostało jakieś 5, 6 dni także już nie tak daleko
Hi hi. Ja tez juz tylko plamię więc zaraz by się chciało ... Ale może jeszcze ciut wytrzymamy, żeby znów w okolicach owu nie było ze siły i chęci brak:)PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Rudzielec91 wrote:hej dziewczyny Offca u mnie sytuacja podobna , zapadła decyzja, że testów nie będzie, pomiarów też tylko mnóstwo serduszek zobaczymy co z tego wyjdzie póki co ochota jest bo jesteśmy wyposzczeni po @ ... ale co będzie dalej, się zobaczy oby chciało nam się tak jak teraz
mi do owulacji zostało jakieś 5, 6 dni także już nie tak daleko
To jedziemy na tym samym wózku , zobaczymy co nam z tego wyjdzie Albo ktoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 09:35
-
MagdaKrakow wrote:Cześć ) Ja nie wiem czy już po owulacji, czy była czy nie była. W tym cyklu jej nie czułam brzuch nie bolał, a temperatura skacze od początku
-
Malwa30 wrote:mam takie nurtujące mnie pytanie-b-hcg 30- <2 - 07.04 ->3,37 ,a wiec ciąży brak-7 także dostałam okres-dziś z głupoty w sumie zrobiłam test owu-a tam 2 kreski -czy możliwe było by że w 3 dniu cyklu idą dni płodne ?
-
nick nieaktualny